въпрос за табло
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- RxD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: lachssilber-metallic (203)
въпрос за табло
Привет.
Колата(318i)беше с неработещ оборотомер смених 3 табла и в крайна сметка явно не бяха читави , на някои не работеше оборотомера , на друго бензиномер и т.н. попаднах на 1 от двоен стоп оборотомера тръгна , но май не отчиташе правилно(не беше ясно дали е от 6 или 4 цилиндрово). Дадоха ми табло от 6-так и ми казаха че ставало само със смяна на щекера (белия отпред) верно ли е ? Или трябва и някакво друго преправяне?
Въпрос N2 : Оборотомера от къде взима сигнал ?
Колата(318i)беше с неработещ оборотомер смених 3 табла и в крайна сметка явно не бяха читави , на някои не работеше оборотомера , на друго бензиномер и т.н. попаднах на 1 от двоен стоп оборотомера тръгна , но май не отчиташе правилно(не беше ясно дали е от 6 или 4 цилиндрово). Дадоха ми табло от 6-так и ми казаха че ставало само със смяна на щекера (белия отпред) верно ли е ? Или трябва и някакво друго преправяне?
Въпрос N2 : Оборотомера от къде взима сигнал ?
Последна промяна RxD на 20 Дек 2011, 20:19, променена общо 1 път
- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
Re: въпрос за табло
Да вярно е, сменя се щекера, аз имам от 4 цилидрово.
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- Makaveli93
- Потребител
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30 M3 Evo
Оборотомера взима сигнал от един от кабелите на свещите. Забравих точно на кой цилиндър, но ти ще го видиш, нещо като намотка в изолацията на кабела е.
Ето тук се вижда на единия отиващ към делкото. Лошото е, че при тези в магазините го няма и или трабва да му направиш да взима сигнал от другаде или трябва да си купиш оригинален поне този кабел
Ето тук се вижда на единия отиващ към делкото. Лошото е, че при тези в магазините го няма и или трабва да му направиш да взима сигнал от другаде или трябва да си купиш оригинален поне този кабел

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
RxD написа:Въпрос N2 : Оборотомера от къде взима сигнал ?
На троен стоп от буксата на мотора (9ти пин май беше), на двоен от букса в жабката.
4 мнения
• Страница 1 от 1