МОЛЯ ПОМАГАИТЕ ! имам BMW E39 97
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- milen_tserov
- Потребител
-
- Кара: BMW 525 TDS E39
- Мечтае да кара: BMW 740i
- Детайли за колата: BMW 525 TDS с чип 201 hp 1997 ( м-пакет)
не аз 1200 няма да дам
а това за цената 400 лева ми казаха за нов
а за въпроса за някаква заварка на маховика какво ще ме посъветвате

а за въпроса за някаква заварка на маховика какво ще ме посъветвате
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Re: МОЛЯ ПОМАГАИТЕ ! имам BMW E39 97
Заваряй за коляновия вал, колега! Просто пали с крака на газта и си 6+ Скоростите ще се научиш как да ги лъзгаш 

- BMW_TEAM_SH
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 520-170ps
- Мечтае да кара: М5
колеги тоя прочут маховик!!!! 1вото му деиствие че заминава да не е като потегляш и да притриса 4е от 100 маистора 60 казват 4е е било маховика колата е 520 ванос 99г

- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Томове има изписани, бе момчета... Позаинтересувайте се малко какво точно представлява двойномасовият маховик, каква е функцията му и т.н. и ще си изясните много неща.
- BMW_TEAM_SH
- кандидат ентусиаст
-
- BoyVel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA вече:)
Здравей колега! Как разбраха майсторите, че е заминал? И аз имам 97 ТДС и миналата година при мене нещо се развали-странни шумове и щракания. Едни от 1 сервиз(от форума
) ми викат веднага маховики няква цена 2300 !!! Помислих че ще трябва да я разпродавам на части
. Но отидох при един, от който бях доволен да я отвори и провери , и се оказа че се е строшил лагера на съединителя, та от там беше шума и проблемите при превключване(е и феродовия диск беше на желязо вече).За маховика ми казаха, че соро може да замине - при нормален луфт до 13 милиметра,при мен беше 27! И ми казаха ако имам възможност да го сменя,да не се налага после да плащам пак към 150 лева ремонт. От мой човек взех комплект маховик със съединител на Люк,нали те се използват за първоначално вграждане заедно със Закс.От цена 1400 ми го даде за 1000 лева комплекта- евала за което.И тъй като съм доволен от колата и мисля че мотора е добре го смених.Приятел с е46 320д е дал и той към 1500-1600 за същата манипулация.Но 400 лева е мнооооого странно ниска цена.Провери положението добре и успех 

animall написа:doomy525 написа:И на мен ми предстои същата смяна. Според мен поспести още за нов - не за друго, просто не се знае в какво състояние ще е втора употреба и колко живот му остава
Като ти го изпратят с опция отвори преди да платиш, съответно отвориш кутията аз лично не виждам причина ти да не можеш да разбереш в какво състояние и дали е в по-добро състояние от твоя... просто да дадеш 1600лева за нов маховик е самоубииство... средната цена на е39 е 5 хиляди лева, като има доста по-евтини екземпляри а ти да дадеш една трета от цената за част(без значение каква е) трябва да си наистина луднал... маховика има луфтове който според мен(не ангажирам никои с това мнение) могат да бъдат проверени с две голи ръце. и лесно може да прецениш дали това е твоя маховик или не е ...
Колега, никъде не съм казал, че ще дам такава сума, защото си прав в това което казваш за такава цена.

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- milen_tserov
- Потребител
-
ами майстора чу някакъв шум от скоростите и ме накара да натисна съденитела и каза ( честито маховик ) пак аз им вярвам от 6 гадини те ми правят колите и без грешка досега да и за цената питах много хора това е за нов маховик и аз не мога да проумея цена от 400 лева
колеги имам един проблем малак де --- не могат да ми отворят капачката на филтъра (масления) казват че е спекъл моля за съвет

колеги имам един проблем малак де --- не могат да ми отворят капачката на филтъра (масления) казват че е спекъл моля за съвет

- milen_tserov
- Потребител
-
колеги имали някаква информация с какви екстри са се продавали базовия модел. защото моето има копче АСЦ и АБС пак нито едното нито другото светят нито при първоначален контакт нито като запали . бушоните са здрави - не знам дали има релета или нещо друго а пък има АБС блок

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re:
milen_tserov написа:колеги имали някаква информация с какви екстри са се продавали базовия модел. защото моето има копче АСЦ и АБС пак нито едното нито другото светят нито при първоначален контакт нито като запали . бушоните са здрави - не знам дали има релета или нещо друго а пък има АБС блок![]()
Отвори си километража и провери за дъвки, излолирбанд, разпоени диоди и какви ли не още българистански тарикатлъци. Също така, няма да е зле да си направиш една диагностика, за да разбереш какво точно не ти е наред с ABS-а, преди да си се пребил някъде (не дай си боже)!
- milen_tserov
- Потребител
-
- milen_tserov
- Потребител
-

та на вапроса - колеги вчера ми казаха че АБС няма скоро да трагне няква платка била изгоряла
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
babara написа:здравейте колеги от 3 дни имам BMW E39 98г TDS на студен двигател пали много по добре от колкото на топал моля помогнете благодаря преджарително
Много странно братле,значи регистриран си доста отдавна,не си от вчера.....и пак тия търсачки,и тия Важни теми за нищо ги нямате

Не случайно никой не ти е отговорил,ама като за начало.......ако осезателно има разлика виж веригата

- BMW_TEAM_SH
- кандидат ентусиаст
-

колеги вече съм сас друк маховик 2 ра и колата е 6+ за сега ще видим колко време ще искара и ще пиша пак ,.....
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2