Картер!!!???
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
Картер!!!???
Скъсах се да пукам картер!!!Направо вече не ми правеше впечетление че маслото ми е пак на земята!
Сложих си метална шина за да го предпазя.За сега съм доволен но ми казаха че като удрям шината ще ми мръдне предната греда(за нея е хваната) защото била слаба.Трябва ли да се тревожа??? 

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Тука из БГ си е*ало мамата и аз пуках два пъти. Има един много гаден номер с големите шахти, които като настъпиш леко с гумата и се дигат и ПРАЗ! Пушеци и чудесии
Утре ще снимам единия картер си го пазя и ще ви покажа колко малко от него остана...
DA_WOLF ти на снимката ти за подпис къде пълзиш из тази гора с тоя нисък спойлер
Много е яка снимката! 

DA_WOLF ти на снимката ти за подпис къде пълзиш из тази гора с тоя нисък спойлер

- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
DA WOLF написа::) човече къде я караш таз 325-ца бре???![]()
моят е на по-малко от 70мм от земята и още не съм го удрял....
Карам я меко казано МЪЖКАТА!

Иво написа:DA_WOLF ти на снимката ти за подпис къде пълзиш из тази гора с тоя нисък спойлерМного е яка снимката!
Тая снимка Андро я е рпавил (и другите де) НА Първия Национален Събор беше преди 2 години вече....
ПС само да допълня че на тия снимки колата ми прилича (по височина) на Ауди ол роуд отколкото на БМВ

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

DA WOLF написа:Иво написа:DA_WOLF ти на снимката ти за подпис къде пълзиш из тази гора с тоя нисък спойлерМного е яка снимката!
Тая снимка Андро я е рпавил (и другите де) НА Първия Национален Събор беше преди 2 години вече....
ПС само да допълня че на тия снимки колата ми прилича (по височина) на Ауди ол роуд отколкото на БМВ![]()
![]()
сега е къде къде по -добре....
Боже... как не те е грях да спомнаваш тази марка... Аууууу....

Ами на мен са ми казвали че наистина има опасност да си рабазикаш гредичката, щото по принцип за нея хваща протектора (че къде другаде...). Че я кара мъжки на съборъ... кара я

Мързелът е майка на всички изкуства
7 мнения
• Страница 1 от 1