е39 хвърля масло от арг
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- BIRNIKA
- Потребител
-
- Кара: синя каруца
- Детайли за колата: е39 530д
е39 хвърля масло от арг
Здравейте тарсих из тарсачката но не намерих никаква информация по моят случай.Та отчупи ми се 1 парче от колектора и започна да хварля масло залепих го но продължаша да хвърля по малко от АРГ клапата или около нея но не знам от какво е в понеделник ще я карам в сервиз да видим какво ще ми кажат. Филтъра на картерните газоове го смених преди 5 дни някаде.Та исках да попитам нормално ли е там да има масло и ако е защо го изхварля.Мотора е м57 530д е39 184кс
„Има трима верни приятели: стара съпруга, старо куче и пари в брой.“ Бенджамин Франклин
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
- BIRNIKA
- Потребител
-
Re: е39 хвърля масло от арг
да знам че идва от турбото и предполагам че нее на добре но да видим то хварля по малко ма дали е от колектора или от арг то не мога да уточня и хварля само в движение на по високи обороти
„Има трима верни приятели: стара съпруга, старо куче и пари в брой.“ Бенджамин Франклин
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Колега провери си турбото в какво състояние е и ако трябва му направи профилактика! По добре отколкото после да сменяш с друго! Но в агр-а маслото идва само от турбото.

- BIRNIKA
- Потребител
-
днес поогледах колата и май има цепка на колектора точно кадето е захванато арг то но нямах време утре като го сваля ще пи6а какво е станало
- BIRNIKA
- Потребител
-
Вчера изчистих АРГ но но освен да ми се чува повече турбото нищо друго не постигнах продалжава да хварля масло от колектора или от самата клапа не мога да го разбера явно хварля само на по високи обороти в бмв няма да ми я вземат до 10 януари.Чудех се дали ако са ми наляли повече масло нее избило от там но щеката ми е на мах в смисал нее в повече маслото.вече не знам от какво може да е и в интернет нищо не намирам 

6 мнения
• Страница 1 от 1