Honda Civic гъзари...СМЯХ!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Uno TURBO mk1
-
Honda Civic гъзари...СМЯХ!
Карам си аз кошницата, и зяпам какви бегачки се движат.
Заставам на светофара на червено, в това време гледам в огледалото за задно виждане една Honda Civic..
Споилери + много лепенки.
Първо забелязах натписа Si, поставен на решетката.
След което видях натпис Hamman
Направо паднах от коня
След това този със Сивика застана от дясната страна на колата ми!
Веднага блестнаха лепенките VTEC.
Колата я караше един смешник, миксван Мексиканец с Филипинец
!
След като светна зелено този с Хондата се изнесе напред.
За капак на всичко отзад имаше емблема АМG/// + Honda & APC!
Тогава вече се смях много лудо
!
Малиии пичове направо се збърках, ццц какви МАЛОУМНИЦИ има само!
Явно целта на този гений е да има интересни стикери по колата, а това че AMG/// & Hamman не правят тунинг на Honda не е от голямо значение :mha: .
П.С Много ме е яд, че не си бях взел камерата, та да направя едно video със Civic-а които нагло се гаври с Hamman & AMG
.
Заставам на светофара на червено, в това време гледам в огледалото за задно виждане една Honda Civic..
Споилери + много лепенки.
Първо забелязах натписа Si, поставен на решетката.
След което видях натпис Hamman

Направо паднах от коня

След това този със Сивика застана от дясната страна на колата ми!
Веднага блестнаха лепенките VTEC.
Колата я караше един смешник, миксван Мексиканец с Филипинец

След като светна зелено този с Хондата се изнесе напред.
За капак на всичко отзад имаше емблема АМG/// + Honda & APC!
Тогава вече се смях много лудо

Малиии пичове направо се збърках, ццц какви МАЛОУМНИЦИ има само!
Явно целта на този гений е да има интересни стикери по колата, а това че AMG/// & Hamman не правят тунинг на Honda не е от голямо значение :mha: .
П.С Много ме е яд, че не си бях взел камерата, та да направя едно video със Civic-а които нагло се гаври с Hamman & AMG

Последна промяна Uno TURBO mk1 на 20 Юни 2003, 6:57, променена общо 1 път
- Борката3000
- Потребител
-
Honda-ta
Нямате си напредстава в града к'ва
HONDA има
.През лятото/през ноща/ се събират на булеварда пред нас и си правят състезания
, ама тая HONDA нема кой да я бие-много е лека, пък и конете са и бая в пове4е, а от рева на мотора ми изпопада маджуна по прозорците

Карай бавно, за да стигнеш на време!!!
KGB написа:Аз днеска каква Хонда видях...
отзад с емблеми на мерцедес и АМГ....
отпред с бъбреците на БМВ и горе емблмата като не мерцедес само дето старчеше тази на Хонда....
АБРЕ немам думи....
Тоя тряа да се осъди за гавра с марката и да се изсели без право на обжалване

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Uno TURBO mk1
-
Преди малко гледах предаването Speed logic, там видях една червена Honda Del Sol с хриле от BMW M3!
Тези направо се гаврят с М3-ката
!
За повече инфо: http://www.speedlogic.net .
Тези направо се гаврят с М3-ката

За повече инфо: http://www.speedlogic.net .
- antonpenev
- кандидат ентусиаст
-
В Шумен ема една друга странна кръстоска явно изразяваща руско-немската дружба.Едно зелено Жигули с предна маска като на....BMW Е 30!Оня гений в стремежа си да направи иначе скромната Жигулка звяр толкова много кит беше изразходвал за своето "творение" че май по-евтино би му излязло да си купи една решетка от Е 30-на и да я завари!Бива ли такава гавра на двете марки автомобили да се прави?
А относно хондата - оня явно колекционира лепенки.Ако някой го познава може да му каже че имам една на BMW мога да му я дам да лепне някъде по колата(ако има свободно място разбира се!
)

А относно хондата - оня явно колекционира лепенки.Ако някой го познава може да му каже че имам една на BMW мога да му я дам да лепне някъде по колата(ако има свободно място разбира се!

antonpenev написа:Едно зелено Жигули с предна маска като на....BMW Е 30!
В Русе се появи втори Passat с бъбреци на BMW ... Единият го оправдавам - бакшиш е момчето (90% от тях нямат много умствен багаж), но другата кола е явно собственост на подобен малоумник! Явно таксиджиите диктуват модата сред Passat-аджиите тук! Немога да прозра за какво са му елементите на BMW ... единственото, което ми идва на ума е - охлаждане.. ?
- Calibra16V
- сбъркал колата, но не и форума
-
Turturelo написа:antonpenev написа:Едно зелено Жигули с предна маска като на....BMW Е 30!
В Русе се появи втори Passat с бъбреци на BMW ... Единият го оправдавам - бакшиш е момчето (90% от тях нямат много умствен багаж), но другата кола е явно собственост на подобен малоумник! Явно таксиджиите диктуват модата сред Passat-аджиите тук! Немога да прозра за какво са му елементите на BMW ... единственото, което ми идва на ума е - охлаждане.. ?
в благевград на пасат са му сложили обърната емблема "///M"
и то отпред до емблемата на VW
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3