Заключих си колата и ключовето останаха в багажника
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
68 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Заключих си колата и ключовето останаха в багажника
колега преди чупенето на стъклото отиваш в някои по голям сервиз с повече инструменти те ще ти помогнат за всеки случаи ще ти обясня как става номера
1.проверяваш страничните стъкла с юмрук кои е най хлабав в смисъл да не е вдигнат плътно
2.намираш или си правиш един клин дървено трупче да подпъхнеш от горната страна на вратата
3.ако сметнеш че има достатъчно място да бръкнеш с някои желязо ако няма място ще ти трябва уред за мерене на кръвно подпъхваш и надуваш обаче внимаваи със стъклото казвам ти уред за кръвно защото това дето се ползва за отваряне се намира по трудно и са на същия принцип
на работа ги отваряме по този начин само незнам Е46 дали е механично отварянето или с някаква електроника и ако я отвориш както са писали колегите по горе ако не си разбрал нищо от това дето съм писал гледаи този клип
http://www.youtube.com/watch?v=eFqCJtyYJ90
1.проверяваш страничните стъкла с юмрук кои е най хлабав в смисъл да не е вдигнат плътно
2.намираш или си правиш един клин дървено трупче да подпъхнеш от горната страна на вратата
3.ако сметнеш че има достатъчно място да бръкнеш с някои желязо ако няма място ще ти трябва уред за мерене на кръвно подпъхваш и надуваш обаче внимаваи със стъклото казвам ти уред за кръвно защото това дето се ползва за отваряне се намира по трудно и са на същия принцип
на работа ги отваряме по този начин само незнам Е46 дали е механично отварянето или с някаква електроника и ако я отвориш както са писали колегите по горе ако не си разбрал нищо от това дето съм писал гледаи този клип
http://www.youtube.com/watch?v=eFqCJtyYJ90
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Значи колата е седан, сигурно задните седалки не се свалят, няма ски-бег, т.е. няма достъп до багажника от купето. Ако копчето на централното заключване работи, трябва да се отвори купето по някой от начините, показани в Интернет. Акумулаторът е закачен?, в багажника е. Ако копчето на централното заключване не действа, което е странно, трябва да се търси начин за отваряне на багажника без ключ /разбира се, ако не може да се намери майстор-ключар да го отвори- то е ясно, че това е идеалното/. Като гледам, начините са два-единия с добро /сваляне планката на номера и подаване на ток от друг акумулатор, който да задейства ключалката/ и другия- с лошо- къртене на ключалката.
- NikVanov
- ентусиаст
-
Като си прегледах темата видях, че моето предложение за чупене на стъкло е двусмислено, за което се извинявам. Разбира се, имам предвид не чупене на задното стъкло на колата /пази боже!/, а на голямото стъкло на задна врата. И все пак забележете, че съм писал-ако случаят е спешен!
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
NikVanov написа:сваляне планката на номера и подаване на ток от друг акумулатор
Вече няколко човека писаха за тази планка. Някои може ли по-подробно да обясни. Предполагам става въпрос за предния номер. Какво има под него?
- NikVanov
- ентусиаст
-
Не, става въпрос за задния номер, там минавали кабелите, които захранват ключалката на багажника. Като им се подаде ток се отключва багажника. Ако някой е разглобявал да опише процедурата и цвета на кабелите.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
viewtopic.php?f=34&t=268840
Само, ще Ви помоля, на лични да си обсъждате захранването на кабелитите. Не забравяйте, че форума се чете от... Успех на колегата
Само, ще Ви помоля, на лични да си обсъждате захранването на кабелитите. Не забравяйте, че форума се чете от... Успех на колегата

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
сега си качете и снимки на колите и къде ги държите с екстрите и после се чудите как постоянно изниква някоя тема с разбита кола, то тези неща са ясни как се отварят колите и никой няма да открие топлата вода, но колегата е прав, че форума се чете от всеки и не е нужно да се обяснява с подробности как се отваря колата за да може после всеки даже и децата да ги отварят.
За колега аз го съветвам да си викне ключар и мойта се заключи веднъж и за 30 лв ми я отключиха през ключалката без да се разбива нищо или чупи. В никакъв слючай една ключалка или стъкло няма да струва по малко от 30 лв.
За колега аз го съветвам да си викне ключар и мойта се заключи веднъж и за 30 лв ми я отключиха през ключалката без да се разбива нищо или чупи. В никакъв слючай една ключалка или стъкло няма да струва по малко от 30 лв.
- NikVanov
- ентусиаст
-
ОК, да минем на л.с., ако проблемът още не е решен.
- chelebiikata
- Потребител
-
2 ден колата не е отключена пробвахме да опъним дръжката на вратата - не става , пробвахме да натисним копчето на централното до аварийните - не става. Ключът не е на контъкт и не работи нищо. Днес ше се занимавам с по опитен ключар дано направи нещо. А иначе колата е седан и акумулатора е закачен.
- maksim_uk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 1,8 97g
е46 трябва да има двойно заключване ако заключиш някого вътре не може да си отвори.
трябва ти ключар да завърти ключалката с инструмент(шперцове).
като отключи врата,централното ще отключи багажника.
бих искал да ти помогна,но си много далеч.
трябва ти ключар да завърти ключалката с инструмент(шперцове).
като отключи врата,централното ще отключи багажника.
бих искал да ти помогна,но си много далеч.
добрия заварчик ампеража не го бърка
- chelebiikata
- Потребител
-
maksim_uk точно трябва само ключар опитахме какво ли не щом ключа не е в контакта не работи нищо
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Другия вариант е - Отиваш с документите на колата в представителство на БМВ и твоята лична карта. Поръчваш си обикновен ключ за 82 лв програмиран и нарязан за твоята кола ! Но се изисква собственика на колата да присъства лично при поръчката на ключа . Ако се поръча понеделник до сряда ще е дошъл ! 82 лв струва обикновения ! ! !

- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
LuBo1 написа:Другия вариант е - Отиваш с документите на колата в представителство на БМВ и твоята лична карта. Поръчваш си обикновен ключ за 82 лв програмиран и нарязан за твоята кола ! Но се изисква собственика на колата да присъства лично при поръчката на ключа . Ако се поръча понеделник до сряда ще е дошъл ! 82 лв струва обикновения ! ! !
Колега гледам си от Варна .. тази цена за Варна Карс ли е ? И за ромбоидния ключ важи ли?
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Аз съм написал , че това е цена за най обикновен ключ с чипа. Които ще отключва и запалва колата. А онзи пластмасовия ключ мисля е още по евтин . Ромбоидния е към 400лв !

viewtopic.php?f=35&t=232013 разгледай темата
в резюме .... ако ключара не я отвори ( което е и по-вероятно), отиваш до местната морга и си вземаш едно стъкло за задна врата и твоето става на сол. Минаваш през дупката (понеже колата няма отваряне), махаш подлакътника и ако нямаш ски сак (като мен) взимаш малък шлайф и режеш ламарината колкото да може да мушнеш тел и фенерче за да издърпаш ключа. След няколко минути ровене с телта си взимаш ключа и отиваш някъде да ти сложат новото стъкло
в резюме .... ако ключара не я отвори ( което е и по-вероятно), отиваш до местната морга и си вземаш едно стъкло за задна врата и твоето става на сол. Минаваш през дупката (понеже колата няма отваряне), махаш подлакътника и ако нямаш ски сак (като мен) взимаш малък шлайф и режеш ламарината колкото да може да мушнеш тел и фенерче за да издърпаш ключа. След няколко минути ровене с телта си взимаш ключа и отиваш някъде да ти сложат новото стъкло

68 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5