питане за диодни стопове

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Влака

Re: питане за диодни стопове

Мнение от animall » 17 Дек 2011, 1:19

Иначе с малко чалъм и подходящия инструмент така можеш да изрежеш "излишната" пластмаса от стопа, че да не се налага да играе чука :) просто ще трябва да пробиеш само отвори... съжелявам че не съм снимал докато го правих иначе стана перфектно, вече година няма никакъв проблем от сорта на влага или каквото и да било.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е60 525 x-drive
Мечтае да кара: M6

Мнение от Sesko » 17 Дек 2011, 12:20

Аз се заиграх малко с чука и всичко стана както трябва , после и малко силиконец за всеку случай и готово , дупките паснаха не съм разпробивал нищо :bchug: :wave:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: остъклена тераса
Мечтае да кара: open wheeler

Мнение от dobo-is » 17 Дек 2011, 20:33

vanioboy написа:Тук малко се пообърках,тези от горните две снимки според мен са с диод на габарита/фейслифт/ и ако наистина е била с такива и сега си взел същите би трябвало да са еднакви освен ако не са сменяни и буксите за да тръгнат старите светлини....има ли следи от интервенция по инсталацията?
п.п. Коя година е колата?

аз пък съвсем се обърках ... гледам крушки на мигача и си мисля че са само с крушки тези стопове и си викам явно има феислифт със крушки и със диоди :kuku: - ако не беше ме светнал че фейслифт са със диод само на габарита,доста щях да се чеша по врата ... благодаря за отзивчивостта и инфото колега :yes:

колата е '99 година модел преди фейса,но сабственика и навън е слагал фейс фарове,стопове и бъбреци
явно джамбазчетата са свалили стоповете и окабеляването за тях ... никъде няма следи от интервенции по инсталацията
brillantrot team
Изображение Изображение Изображение Изображение
Изображение

Предишна

Назад към E39