BMW X3 с фейслифт през септември
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- vankata™
- младши ентусиаст
-
BMW X3 с фейслифт през септември

В началото на есента в шоу-румовете ще видим подобрен вариант на малкия SUV на BMW - Х3. Най-малкия засега пълноприводен модел на баварския концерн беше представен през есента на 2003-а и вече явно му е време за освежаване. Независимо от това, че колата се харчи добре, включително и у нас, много от специалистите и феновете на марката отбелязваха не особенно впечатляващия дизайн, особенно във вътрешността на колата. Именно там ще са най-големите промени, но не са подминати и някои неща от външността. Променена е доста рисунката на задната част на колата, кактои предната броня.
Под капака ще видим и някои нови двигатели, идващи от новата трета серия на BMW - бензиновите 2,5 л, 218 к.с. и трилитров 258 к.с., както и трилитров, шестцилиндров дизел с мощност 231 к.с.
Източник: auto-press.net
::: vankata™ :::
- vankata™
- младши ентусиаст
-
MaXimal написа:На който не му харесва може да се застреляМайтапа на страна,аз виждам във външният вид промени в бронята,бъбреците и огледалата.Снимки отвътреимаш ли ?
Само с това разполагам !!!!
::: vankata™ :::
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Абе аз принципно харесвам новите модели ама това си е направо Анти СУВ. Хората са измислили Х5 за кво тряяя се правят още поростотии 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
GIORCETO написа:Абе аз принципно харесвам новите модели ама това си е направо Анти СУВ. Хората са измислили Х5 за кво тряяя се правят още поростотии
Не знам как щяха да мислят хората,ако първо беше излязло Х3,а после Х5.Все пак БМВ целят да увеличат продажбите и с Х3 го постигат.Конкуренцията им (Ауди и Мерцедес) нямат джипки в класа на Х3.
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
със всяка промяна на нещо какво то и да било се цели неговото подобрение-нека да има повече промени 

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
- pantata
- младши ентусиаст
-
Биричед напълно съм съгласен с тебеGIORCETO написа:Абе аз принципно харесвам новите модели ама това си е направо Анти СУВ. Хората са измислили Х5 за кво тряяя се правят още поростотии
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3