Bm54 пръщящи колони
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Bm54 пръщящи колони
Един пробем, който ме мъчи е последно време...пръщят ми колоните като пусна малко повече звук...знам, че проблема на BM54 радио модула е директно да реже някои от колоните, обаче при мен проблема е, че пръщят...преди да ми свият радоио модула с още една купчина части нямах този проблем....някой да знае нещо по въпроса?
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Re: Bm54 пръщящи колони
Сдухан усилвател, калпави връзки (окислени пинове), калпави предусилватели (малко вероятно защото ако бяха те постоянно щеше да го има проблема) и т.н. Намери някой колега с такъв радиомодул и направете пробата щом след смяната му се е появил този шум. А може и нищо общо да няма, също така и някой високоговорител може да си заминава (прекъснати гъвкави връзки към мембраната).

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
радиомодула е сдухан това е!
Инсталацията беше ли рязана ,когато те бяха "навестили" , ако е така и сте я правили,прегледай за лоша връзка.....ако ли не
БМ

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
това, което се сещам в момента е да взема от колега радио модул за проба...инсталацията аз съм я въстановявал и се кълна в нея ама все пак да видим 
Въпроса беше дали има оправия ако е модула...че пак да купувам друг модул ще полудея

Въпроса беше дали има оправия ако е модула...че пак да купувам друг модул ще полудея
8 мнения
• Страница 1 от 1