помпа в резервоара 525тдс
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
помпа в резервоара 525тдс
колеги препоръчайте ми откъде да си взема читава и на сносна цена помпа в резервоара под дясната седалка,колата е 525тдс 98год
- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
Re: помпа в резервоара 525тдс
M_krika написа:От магазина
ясно че няма да е от аптеката от някой магазин който да е по истинска омръзна ми с тия ментета
ilia1 написа:M_krika написа:От магазина
истинска омръзна ми с тия ментета
Еми като ти е омръзнало от ментета , за тези http://darucar.bg/index.php?show=home не си ли чувал

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
ilia1 написа:колеги препоръчайте ми откъде да си взема читава и на сносна цена помпа в резервоара под дясната седалка,колата е 525тдс 98год
Като я закараш в сервиза,питай какви марки има,и там хората ще ти препоръчат и ще си избереш.
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
- mmc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 TDS '97
Понеже си мисля, че горните отговори едва ли ти дадоха достатъчно информация, да ти Обадя някои неща 
Свържи се с колегата @laviatan ,той е известен търговец. Не искам да звучи като реклама, ти можеш да се свържеш със всеки един търговец от раздел "Продава". Лично моята си я взех от него, оригинална, VDO, струваше 170 лв. Имаше и по-евтини но разликата в цената беше минимална....
Ако сервиза не ти е "сигурен", не те съветвам да им се доверяваш така, както за избора на помпа и нейната цена (нито знаеш кво ше ти сложат, нито на кви пари са го взели), така и за работата- можеш да си го направиш сам , ето ти нагледно как става :
http://tis.spaghetticoder.org/s/view.pl?1/01/37/59
Ако се захванеш сам и имаш проблеми, питай, ще ударим рамо.
П.С - Ползвай търсачката, писано е много по тази тема.

Свържи се с колегата @laviatan ,той е известен търговец. Не искам да звучи като реклама, ти можеш да се свържеш със всеки един търговец от раздел "Продава". Лично моята си я взех от него, оригинална, VDO, струваше 170 лв. Имаше и по-евтини но разликата в цената беше минимална....
Ако сервиза не ти е "сигурен", не те съветвам да им се доверяваш така, както за избора на помпа и нейната цена (нито знаеш кво ше ти сложат, нито на кви пари са го взели), така и за работата- можеш да си го направиш сам , ето ти нагледно как става :
mmc написа:Понеже си мисля, че горните отговори едва ли ти дадоха достатъчно информация, да ти Обадя някои неща
мерси колега много
- Стоян 1982
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 530d
Колеги и аз имам проблем с помпата и понеже ще си е сменям сам ,според мене мисля да пробвам да е махна и да пусна маркуча по надолу в кошницата и да пробвам дали ще работи колата без помпа?
Вие какво мислите,понеже ролята на помпата е да изсмуква от дъното и да го качи до едно съдче което аз наричам легенче и от там гнп то си дърпа нафтата
Вие какво мислите,понеже ролята на помпата е да изсмуква от дъното и да го качи до едно съдче което аз наричам легенче и от там гнп то си дърпа нафтата
9 мнения
• Страница 1 от 1