BMW 6 Series Gran Coupe - вече е факт

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Re: BMW 6 Series Gran Coupe - вече е факт

Мнение от xerial » 11 Дек 2011, 22:04

без Думи!!! :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

4 Да-та... :mhihi: :mhihi:
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 11 Дек 2011, 22:21

acho.rs написа:544 коня от V12 bi-turbo за теб не са мощен мотор предполагам ?

за мен всичко над 300 коня направо си къса кайшката, но такъв ми е аршина

въпроса е, че другите производители не спят, ще ти цитирам само едната страна на медала

:wave: v12 biturbo 630 коня :)

и то в моделната палитра на цели 3 модела
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 11 Дек 2011, 22:48

безнадежден си ... но все пак се опитай да се ограничиш с глупостите и офтопика ПОНЕ в тази тема .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 11 Дек 2011, 22:51

Изображение

- е чак с това надскочиха Астън Мартин :bowdown: Интересно дали и тук капацитетите ще се изкажат , колко надценени коли правят БМВ и колко по-добри има за по-малко кинти :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '16 550d

Мнение от Emooo » 11 Дек 2011, 23:04

Прекалено е хубаво... за да е евтино. Не знам как прецени, че не е надценено при положение, че не знаем цените. Тоя individual ще мине 200 бона.
Tool - Fear Inoculum

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 12 Дек 2011, 12:01

Информация от извора :angel:

/// M Пакет за новото Гран Купе

ИзображениеИзображениеИзображение
ИзображениеИзображениеИзображение
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 12 Дек 2011, 19:26

Една от най-стилните и красиви коли правени от BMW... Уникално много ми харесва :bowdown: както отвън така и в интериора...

За мен това би бил избора на лимузина от гамата на компанията...
BadAngel написа:
acho.rs написа:544 коня от V12 bi-turbo за теб не са мощен мотор предполагам ?

:wave: v12 biturbo 630 коня :)

Който е напълно безмислен мотор в лимузина :winky: Да не говорим, че така или иначе с тия 1000 нютона непрекъснато се бори за сцепление...

BMW 760 - 0-100 - 4,6сек
Mercedes-Benz S65 AMG - 0-100 - 4,4сек

Много по-смислено е бързите и силни мотори да ги слагат в динамични седани или спортни коли, където се предполага, че се използва по-голяма част от потенциала им и компановката позволява това да бъде осъществено :twisted:
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SASquach » 12 Дек 2011, 21:14

Уау... е***и тупалката... мноо е красива, направо закопава А7-цата, с Бенца са на кантар по красота, в моите очи. Предполагам, че ще бъде сравнително успешна срещу двата си основни конкурента по продажби, обаче аз имам друг проблем с 6 Гран Купе - 650и М-спорт ще струва с няколко хилки повече от М5, което бих избрал без секунда колебание, АКО си купувах ново БМВ и имах тея пари. Ако пък се налага да имам нещо 4-врато и по-специално - избирам голямото Мазерати. Колкото и да е красива и способна, 4-вратата 6-ца за мен е продукт на маркетинговия отдел, което я прави играчка за богаташи... не е тва моят тип автомобил. Лично мнение.
make bitches make me sandwiches!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW

Мнение от Ganchev__ » 12 Дек 2011, 23:24

Т'ва чудо ще има небивал успех... :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 13 Дек 2011, 0:02

SASquach написа:Уау... е***и тупалката... мноо е красива, направо закопава А7-цата, с Бенца са на кантар по красота, в моите очи. Предполагам, че ще бъде сравнително успешна срещу двата си основни конкурента по продажби, обаче аз имам друг проблем с 6 Гран Купе - 650и М-спорт ще струва с няколко хилки повече от М5, което бих избрал без секунда колебание, АКО си купувах ново БМВ и имах тея пари. Ако пък се налага да имам нещо 4-врато и по-специално - избирам голямото Мазерати. Колкото и да е красива и способна, 4-вратата 6-ца за мен е продукт на маркетинговия отдел, което я прави играчка за богаташи... не е тва моят тип автомобил. Лично мнение.

От къде вида , че 650и М спорт Гран Купе струва 110 000 евро :roll:
Мазерати кутро-порте , води само в имиджа .

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 13 Дек 2011, 0:09

Мазератито, ни на външен вид, ни на интериор може да се мери с тая 6-ца :!:
Само се води по-луксозно и т.н. но индивидуала на 6-цата Gran Coupe просто го слага в малкия си джоб :angel:
Какво като е Мазерати, това не го прави автоматично по-добро!!!
Особено таблото, което най-привлича погледа и когато си в автомобила го виждаш постоянно,
на Мазератито е като дялкано с теслата :no: Какво ми дреме че има нещо на подглавника, като никога не го виждам....
А централната конзола дето се набива постоянно на очи е като сглобявана от лего....

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 13 Дек 2011, 0:57

Абсолютно съм съгласен . Ако се загледате , бутоните и пластмасите по центалната конзола изглеждат много ефтини , на живо това прави още по-силно впечатление ...
Последна промяна acho.rs на 13 Дек 2011, 0:58, променена общо 1 път

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 13 Дек 2011, 0:57

:shock: Това не е истина. Най-красивата кола за мен след F11!
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SASquach » 13 Дек 2011, 1:30

В конфигуратора на bmw.co.uk, М5 започва от £73,040, 650i M-sport Coupe - £71,365. В ето тази статия: http://www.autoexpress.co.uk/news/autoe ... coupe.html , накрая пише 650i M-sport Gran Coupe - £75,130. Затова казах, че ще е няколко хилки повече - дали ще е 110к евра не знам, но смятам, че BMW ще запазят тази ценова разлика и за другите пазари (не ми отваря българския сайт, за да проверя). Пък и за мен е логично топ версията на даден модел да е по-евтина от топ версията на следващия модел в гамата на даден производител, в случая BMW.
А за Мазерати-то... бъдете по-толерантни, момчета... просто казах, че бих избрал него, не съм тръгнал да ви убеждавам колко по-добро е от немците, така че недейте и вие да ми натрапвате вашето мнение - на мен то най-много ми харесва. Ясно ми е, че най-вероятно ще бъде разстреляно на 0-160-0 и писта от германците, останалото (интериор и външен вид) е субективно. Просто си мисля, че хората към които са насочени теа, така наречени, 4-врати купета не търсят максимално ускорение и сцепление, ами нещо по-рядко, по-специално... където Мазер-а просто ги бие хендс даун (лично мнение). Пък и в крайна сметка, прави 0-100 за около 5 сек., дига 280км/ч и доста хора го намират за красиво (колата е безспорен хит)... кво повече да искаш от голям спортен седан/ГТ автомобил. Не ме разбирайте грешно - и грам не се съмнявам, че Бимърът ще излезе най-добрата кола като цяло (най-динамична, най-добре премислена и прекрасно направена)... BMW са в отлична форма напоследък... просто аз, лично, не бих избрал 6 Gran Coupe... не виждам смисъл нито в нея, нито в CLS, еле пък в тоя голям хечбек :mhihi:

ПП @acho.rs: за бутоните на централната конзола си прав, италиянска му работа - тва бе отправено като критика и в един тест на някое от водещите списания, не мога да се сетя кое, беше отдавна. Просто този модел ми е на сърцето откакто преди мноо години (може би 10-12) видях предишното Куатропорте на живо в софия - тъмно зелено с жълтеникава кожа... изглеждаше страхотно, от тогава съм влюбен в тази кола.
make bitches make me sandwiches!!!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 13 Дек 2011, 22:14

DrivinGGoD написа:Който е напълно безмислен мотор в лимузина :winky: Да не говорим, че така или иначе с тия 1000 нютона непрекъснато се бори за сцепление...

BMW 760 - 0-100 - 4,6сек
Mercedes-Benz S65 AMG - 0-100 - 4,4сек

хм.. ускорението до 100 ли се брои? щото на мене ми се струва че от там всъщност започва ;) а и аз лично мисля, че тия 1000 нм не бих трябвало точно да са в нищо друго освен лимузина...

по темата- изглежда красиво.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум