Смяна на гума на е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Смяна на гума на е39
Здравейте нов съм в клуба от 2 седмици съм с е39-ка, и вчера някой п*дал ми е нарязан задната дясна гума , тръгнах да я сменям с резервната обаче след като отвих болтовете и тръгнах да дърпам да я видя , чак тогава видях че я държи още нещо в средата
някфо зъбно колело ли е какво е незнам и май иска някакъв секретен ключ,а аз го нямам.Гумата си личи че бая е срязана май няма да мога да си я оправя ами дайте акъл кфо да правя че трябва се качвам на магистрала след 1-2 дни намирам се в София в момента.Благодаря предварително

- ikatam
- Потребител
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: bmw e60 xd
Re: Смяна на гума на е39
Споредмен ако си развил всичките 5 броя болта, трябва да сриташ няколко пъти гумата да се отлепи от барабана успех.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Noob написа:Здравейте нов съм в клуба от 2 седмици съм с е39-ка, и вчера някой п*дал ми е нарязан задната дясна гума , тръгнах да я сменям с резервната обаче след като отвих болтовете и тръгнах да дърпам да я видя , чак тогава видях че я държи още нещо в средатанякфо зъбно колело ли е какво е незнам и май иска някакъв секретен ключ,а аз го нямам.Гумата си личи че бая е срязана май няма да мога да си я оправя ами дайте акъл кфо да правя че трябва се качвам на магистрала след 1-2 дни намирам се в София в момента.Благодаря предварително
Там вътре няма нищо друго освен гайката за главината, тя не ти пречи да свалиш джантата. Както казаха колегите по горе, сигурно е запекла джантата, ритни я и ще стане

- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Кви теми си имаме само.... 

- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
Ivo_Borisov написа:Noob написа:Здравейте нов съм в клуба от 2 седмици съм с е39-ка, и вчера някой п*дал ми е нарязан задната дясна гума , тръгнах да я сменям с резервната обаче след като отвих болтовете и тръгнах да дърпам да я видя , чак тогава видях че я държи още нещо в средатанякфо зъбно колело ли е какво е незнам и май иска някакъв секретен ключ,а аз го нямам.Гумата си личи че бая е срязана май няма да мога да си я оправя ами дайте акъл кфо да правя че трябва се качвам на магистрала след 1-2 дни намирам се в София в момента.Благодаря предварително
Там вътре няма нищо друго освен гайката за главината, тя не ти пречи да свалиш джантата. Както казаха колегите по горе, сигурно е запекла джантата, ритни я и ще стане
След като я свалиш затъркай с едра шкурка отвора на джантата и леглото и на главината и сложи малко грес да не береш ядове по родните пътища
- kamendc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X1 E84 25xd; E60 525d LCI Auto
Колега, в кой квартал това?
На мен 12 срещу 13-ти ми срязаха задна лява, чисто нова зимна гума, майка им да е*а!
Това в кв. Борово.
Иначе за свалянето - ритай, ама внимавай да не я свалиш от крика, че той не е много стабилен. Подложи по един камък на предните гуми, че да няма накъде да мърда.
На мен 12 срещу 13-ти ми срязаха задна лява, чисто нова зимна гума, майка им да е*а!
Това в кв. Борово.
Иначе за свалянето - ритай, ама внимавай да не я свалиш от крика, че той не е много стабилен. Подложи по един камък на предните гуми, че да няма накъде да мърда.
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
С тия пожари, разправия за срязана гума вече ми се струва страшно, колкото свършила течност за чистачки 

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
В последствие виждам колко ми е бил смешен въпроса , но съм нов и незнаех а ме беше страх да ритам , отвих ги наново ритах и си я смених.А става въпрос за Студентски град , ужасия е тея откачалници направо..
Благодаря за вниманието отново
Благодаря за вниманието отново
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
тва ше да е болид от Ф1 с тая централна гайка
пък и с барабани чак

"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
10 мнения
• Страница 1 от 1