дневна светлина
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
75 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
Re: дневна светлина
cls6666 написа:не работи по i-bus ,свързва се паралелно на лайтмодула и определено ще опитам скоро... аз търся дневни30% с закъснение след запалване+изпрати ме до вкъщи при заключване
тогава не ме кефи

- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
ти пък що не те кефи като новите коли ще е....то иначе щеше да е много лесно през компа и готово
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
cls6666 написа:ти пък що не те кефи като новите коли ще е....то иначе щеше да е много лесно през компа и готово
идеята е да може да го направиш през компа , когато колата или модула не го подържа, за да стане като *новите* ама да стане почти фабрично. нискам да си добавям разни китайски кутийки по колата и да си касапя инсталацията, но това си е лично мое виждане и не ангажирам никого с него

- cls6666
- ентусиаст
-
е хубавото е че не са китайски модулите повечето са на българи и абсолютно нищо не се реже,факт е че от бмв слагат подобни екстри доста по късно
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6

Какъв LCM да си взема за тдс/98г./ на който искам да подкарам фейсови светлини/+дневни + сензори разни/ и с възможност да се програмират възможно най много екстрички.Попаднах на един на който дословно пише LEAR LCM-3-B hw:02/sw:4.3 би ли ми влязал в полза за нещата който искам,благодаря

- cls6666
- ентусиаст
-
идеален е според мен единствено ако си с оригинален ксенон трябва да е с автоматично регулиране на фаровете,ама и другия май става хакерите от форума всичко правят
- vanioboy
- младши ентусиаст
-

- cls6666
- ентусиаст
-
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
Толкова трудно една снимка да направя има няма 50 опита направих и тази най-сполучливата излезе
Само да не ме разочароваш,че не ми върши работа сега 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- cls6666
- ентусиаст
-
по кода излиза че трябва да е за ксенон с автоматична настройка ,предполагам че ако се пипне ще тръгне и при теб с една две донастройки с нцс експерт 

- vanioboy
- младши ентусиаст
-
Дано,дано си прав а иначе така или иначе ще търся да вземам фейсови ксенони и за отпред,остава да намеря кой да ми го прекодира,че тук в моя край Мездра си е тъмна индия малко в това отношение

- sfinci
- Потребител
-
- Кара: BMW 520i
колеги аз си направих по много интересен начин дневните светлини когато запаля колата и алтернатора заработи едно зумерче почва да пищи и аз цакам лоста за дългите все едно да премигна и ми се включват дългите на 100% и когато загася всичко гасне за габаритите отзад включвам копчето на габаритите и е много удобно за през зимния сезон за през лятото изключвам с едно копче под таблото зумера,но функцията продължава да работи това ми го направиха за 30-40лв. през деня никои не ми присветка, че съм на дълги, а и вечер като са по - мръсни фаровете Ако някой иска да го пратя да ми пише Л.С.
sfinci написа:колеги аз си направих по много интересен начин дневните светлини когато запаля колата и алтернатора заработи едно зумерче почва да пищи и аз цакам лоста за дългите все едно да премигна и ми се включват дългите на 100% и когато загася всичко гасне за габаритите отзад включвам копчето на габаритите и е много удобно за през зимния сезон за през лятото изключвам с едно копче под таблото зумера,но функцията продължава да работи това ми го направиха за 30-40лв. през деня никои не ми присветка, че съм на дълги, а и вечер като са по - мръсни фаровете Ако някой иска да го пратя да ми пише Л.С.
Мръсни не мръсни фарове,с 100% на дългите си е направо брутално,едва ли някой друг освен теб ще се навие да си го прави така.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
sfinci написа:колеги аз си направих по много интересен начин дневните светлини когато запаля колата и алтернатора заработи едно зумерче почва да пищи и аз цакам лоста за дългите все едно да премигна и ми се включват дългите на 100% и когато загася всичко гасне за габаритите отзад включвам копчето на габаритите и е много удобно за през зимния сезон за през лятото изключвам с едно копче под таблото зумера,но функцията продължава да работи това ми го направиха за 30-40лв. през деня никои не ми присветка, че съм на дълги, а и вечер като са по - мръсни фаровете Ако някой иска да го пратя да ми пише Л.С.
Колега много е гадно някой да ти изкарва очите на дълги срещу теб, макар и през деня

Аз лично много се дразня когато някой ми кара на дълги срещу мен!

- cls6666
- ентусиаст
-
за тези 30-40 лв.има доста модули за дневни и не светят на 100%,освен това за толкова и по-малко има знаещи и можещи колеги които ще ти ги пуснат без модул
75 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5