Скъсано купе
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- selsleed
- Потребител
-
- Кара: e46 320ci
- Мечтае да кара: e64 <3
Скъсано купе
Здравейте колеги!
Днес научих тъжната новина, че при левия тампон отзад имам около 12 сантиметра прорез в купето. Цял ден го мисля и ми е супер гадно за колата да я карам така. Може ли някой да препоръча добър майстор, който знае за какво става на въпрос и може да я изкърпи? И още един въпрос. Като се кърпи прореза дали е желателно да се изкърпи и от другата страна на колата, за да не стане същата гадост? Става въпрос за e46 купе

Днес научих тъжната новина, че при левия тампон отзад имам около 12 сантиметра прорез в купето. Цял ден го мисля и ми е супер гадно за колата да я карам така. Може ли някой да препоръча добър майстор, който знае за какво става на въпрос и може да я изкърпи? И още един въпрос. Като се кърпи прореза дали е желателно да се изкърпи и от другата страна на колата, за да не стане същата гадост? Става въпрос за e46 купе

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: Скъсано купе
Не се коси - чест проблем при купетата.
Ремонтира се сравнително лесно и евтино, но не мога да те препратя към конкретен сервиз...
Споко - няма нужда "да кърпиш отвътре"
Ремонтира се сравнително лесно и евтино, но не мога да те препратя към конкретен сервиз...
Споко - няма нужда "да кърпиш отвътре"
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
той май има в предвид симетрично от дясно от което пак няма нужда като е здраво.
Тъй или иначе ще се разглобява колата доста, по-добре да си я направи и от двете страни, а не после двойна работа.
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
5 мнения
• Страница 1 от 1