Проблем с вътрешната дръжка на шофьорската врата
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
- Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
Проблем с вътрешната дръжка на шофьорската врата
Здравейте,
Имам следния проблем. Вчера вътрешната дръжка на шофьорската ми врата съвсем се прецака - когато я дръпна не иска да се връща в изходна позиция както преди и не отваря вратата от вътре. Търсих из форума, но не мога да открия тема за това, това което намерих е проблеми с регулаторите на прозорците (което май е обичаен проблем за Е46-ците) и проблеми с външната дръжка (което се оправя лесно от някакъв процес в страни на вратата), но нищо за моя проблем.
Случайно някой от вас да е имал подобна ситуация и да може да ме упъти какво точно е проблемното. Предполагам че е нещо свързано с жилото, но странното е, че от вън дръжката си отваря ок.
Колата е фейслифтово купе.
Имам следния проблем. Вчера вътрешната дръжка на шофьорската ми врата съвсем се прецака - когато я дръпна не иска да се връща в изходна позиция както преди и не отваря вратата от вътре. Търсих из форума, но не мога да открия тема за това, това което намерих е проблеми с регулаторите на прозорците (което май е обичаен проблем за Е46-ците) и проблеми с външната дръжка (което се оправя лесно от някакъв процес в страни на вратата), но нищо за моя проблем.
Случайно някой от вас да е имал подобна ситуация и да може да ме упъти какво точно е проблемното. Предполагам че е нещо свързано с жилото, но странното е, че от вън дръжката си отваря ок.
Колата е фейслифтово купе.
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Re: Проблем с вътрешната дръжка на шофьорската врата
Аз имах такъв проблем. При мен проблема се оказа в дръжката - счупени крачета, на които ляга края на жилото. Решението е подмяна на целия панел с дръжката(на Е46 седан е различен), в София не намерих за под 30лв втора ръка. Мога да ти снимам счупената дръжка, ако представлява интерес.
Поздрави
Поздрави

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
Ако имаш снимки прати ми да го видя.
- UBAH5
- ентусиаст
-
Flipz написа:Ако имаш снимки прати ми да го видя.
Довечера ще ти направя

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- Flipz
- младши ентусиаст
-
Това ще е адски зле измислено от страна на BMW ако се чупят при този елемент нещата и да се сменя цялата тази част...аз си мислех по-скоро за скъсано жило, но май това е по-здравата част 

- UBAH5
- ентусиаст
-
Точно това се чупи. Ново е 44лв по спомен.

- Flipz
- младши ентусиаст
-
Абсолютно същият проблем и при мен...не мога да повярвам, че толкова солиден метален крак на дръжката се чупи толкова лесно...
7 мнения
• Страница 1 от 1