Е нема такава поддръжка!!!
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
pantata-1234 написа:Я лично да се не изхвърлям ма моа да си я позволя
who cares?:> Разлистих ти малко постовете и усетих че има нещо маймунско в теб и чак сега загледах Sofia-Jungla. Даже като се загледам по обстойно и един гибон би измислил по добър ник. Но все пак съм защитник на животните така че не ходи по горите че откриха ловния сезон

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Абе аз на такива хора най им се кефя щото нали по този начин запазва колата за този който ще я кара след него
Не че и аз като видя камион с пясък и карама на 1км дистанция ама .....

Не че и аз като видя камион с пясък и карама на 1км дистанция ама .....

аз пък си мисля че хората си купуват скъпи коли по най-различни причини- едни ги купуват просто да ги карат докато им светне някоя лампа и ги фърлят във сервиза. други ги облепят със "маскираща лепенка" дето ги ползват при боядисване (това синьото е такова) защото мразят надупчена броня и странични огледала, трети ги мият и пастират всяка седмица и ги карат по много, четвърти ги пастират и не ги карат.. та.. всеки се кланя на някаква форма на автомобилния бог
дай боже всеки му да може да си купи по едно м3 и да има избора дали да го кара, дали да го облепва или да го пастира

дай боже всеки му да може да си купи по едно м3 и да има избора дали да го кара, дали да го облепва или да го пастира

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- pantata
- младши ентусиаст
-
popo написа:pantata-1234 написа:Я лично да се не изхвърлям ма моа да си я позволя
who cares?:> Разлистих ти малко постовете и усетих че има нещо маймунско в теб и чак сега загледах Sofia-Jungla. Даже като се загледам по обстойно и един гибон би измислил по добър ник. Но все пак съм защитник на животните така че не ходи по горите че откриха ловния сезон
Колега приемам ти думите на майтап .Да си жив и здрав и успех в живота

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Бе това е болестно състояние чак до такава степен небива
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

popo написа:pantata-1234 написа:Я лично да се не изхвърлям ма моа да си я позволя
не ми е работа, ама това във каква връзка го написа?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
а бе хора, това е един глупак. нищо повече.
нормалние хора добре ги биркат.
мога да ви гарантирам че тоя е един от тези дето после ще пита дали трябва да си сменя маслото; ще я строши и тати ще му купи нова.
ммда децата на бедните виетнамски бежанци дето им дадоха амнестия преди години. еволюция братче.
нормалние хора добре ги биркат.
мога да ви гарантирам че тоя е един от тези дето после ще пита дали трябва да си сменя маслото; ще я строши и тати ще му купи нова.
ммда децата на бедните виетнамски бежанци дето им дадоха амнестия преди години. еволюция братче.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2