Покупка на e60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Покупка на e60
Кои части са скъпи в сравнение с E39?
П.П. Не винаги евтиното е равно на боклук, както и обратното твърдение също не е вярно!
П.П. Не винаги евтиното е равно на боклук, както и обратното твърдение също не е вярно!
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
fenixs написа:Не че съм голям разбирач, ама не ми и трябва за това. Бягай от тая кола, а разполагаш с толкова пари по-добре вземи едно Е39.

gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор

Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
Май на някой колеги им е трудно да преглътнат тази работа с цените на БМВ. Нормално е кола, която като нова е струвала около 80 000лв. и нагоре, дори и от 2004-та да е, да си държи цена, особено с марката БМВ. Сравнението с някакъв японски кош въобще не е удачно. А една е39-ка от 2002 като екстри и возия може да предложи много повече от една Тойота Авенсис от 2007 например. 

- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Виждал,возил,шофирал!И въпреки комън рейла,си остава дизайн вътре и вън от 1995г!Идеята ми,че колега търсещ читаво Е 60,никога няма да се хвърли на модел по-стар с 8год от същият клас!
П.с.А ти виждал ли си Акорд Екзекютив?
Да се наричат топседаните на японците след 2005г.-Акорд,6 и Авенсис,кошове е просто 

gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
stankata777 написа:Виждал,возил,шофирал!И въпреки комън рейла,си остава дизайн вътре и вън от 1995г!Идеята ми,че колега търсещ читаво Е 60,никога няма да се хвърли на модел по-стар с 8год от същият клас!
Да се наричат топседаните на японците след 2005г.-Акорд,6 и Авенсис,кошове е просто
Този Акорд не го знам, но харесвам Хонда и особено европейския Ледженд. Дори гледах нов Акорд (2009) като си взимах моята - цената на Акорда в топ изпълнение беше същата. Но предпочетох Е61. Както и да е. Откровено казано бих предпочел и топ-Е39 пред този Акорд. Явно на мен дизайна от 1995 отвътре и отвън ми харесва

Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- bordo_77
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XD
Японците са много напред в автомобилостроенето, и това го знаят всички. Но много зависи кой какво търси и на каква марка и модел е фен. Като втори семеен автомобил имаме RAV4 D4D 2006, много добър и практичен автомобил и най важното за 40000 км., нищо освен консумативи, нисък разход на гориво, всички разходи са на половина на BMW, включително каско и данък, добра возия особено за нашите пътища, с две думи автомобил за всякакви условия. Няма я обаче тази динамика, екстрите също, а за поведението на пътя няма какво да говорим. С две думи, удоволствието от шофирането струва пари
Моето мнение, по добре перфектна Тойота или друг подобен автомобил от колкото това Е60 за 17000 лв.,с незнайна история и километри.

Моето мнение, по добре перфектна Тойота или друг подобен автомобил от колкото това Е60 за 17000 лв.,с незнайна история и километри.
Шансът в Дару кар да и хванат километрите е много голям, така че колегата нека да погледне колата, макар, че на мен не ми хареса на снимките.
интересно ми е отвътре за какъв кич става дума... но продавачът е наблегнал повече на перфектния външен вид...
черните стопове са намазани като нутела върху препечена филийка - най-сигурният начин да те нахака някой отзад при рязко спиране
черните стопове са намазани като нутела върху препечена филийка - най-сигурният начин да те нахака някой отзад при рязко спиране

- Munich Machine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 34
Колега знам няколко неща за е60. При дизелите -рядко се случва,но дефектират колекторите. Познавам 2 такива случаи с изпускателните колектори при 530д.Цепнатини (спукани или сцепени кои както иска да го нарича). Другото което е кражбата им. Един автоджамбаз каза, тези модели от 2005 нагоре (с джойстика и старт-бутона) са по-лесно достъпни за кражба. Предпочитан вариант е 2004 с ръчката и ключа.

Кражбата според мен не е основание да те откаже от покупка, все пак тази кола ще има каско, а попринцип решат ли да ти вдигнат колата с каквото ще да е ще я отнесат, но попринцип колите с key less go са по-уязвими.
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2