СОФИЯ - (седмични) сбирки Е38
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
Re: СОФИЯ - сбирки Е38
Mollov написа:Искам много сериозно да обърнете внимание на фактът, че темата е за сбирките на Е38, а не за създаване на общ бизнес чрез "хотелиерство"...

- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T
За сега, сме май 4 коли! Чакам и други, да се включат!
От цървул, бална пантофка НЕ става!
- RORO
- младши ентусиаст
-
ELZAGG написа:За сега, сме май 4 коли! Чакам и други, да се включат!
Някой задавал ли си е въпроса:Защо аджеба във форума се правим на милосърдни и си помагаме със разни съвети и мнения а на живо не искаме да се видим?Аз лично не мога да си отговоря

- asennikolov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 38 740i 1999г.
- Мечтае да кара: Lockheed SR-71 Blackbird
Mollov написа:Искам много сериозно да обърнете внимание на фактът, че темата е за сбирките на Е38, а не за създаване на общ бизнес чрез "хотелиерство"...
Колега Mollov, напълно прав си, ама какво да направим, като иначе не можем да се организираме повече от 3 коли???
Майтапът настрана. Нека се организираме, да се съберем едно ядро ентусиасти - може да сме и само четирима - няма лошо. Да направим и една кръчма, да видим как ще се получи, а ако стане гот ще започнем да се събираме по-често, и други колеги ще се присъединят, сигурен съм. Ако не се получи - поне ще знаем, че сме опитали. Аз се надявам да стане - щом се е получило в Монтана. Надявам се също, че повечето от собствениците на Е38 са сладури. А който се мисли за много велик или по други причини не иска да идва - моля, не е задължително!
И така - кой ще дойде после в кръчмата? Казвайте, колеги, неделя е в други ден! Елза, май всички разчитат на теб - помогни да се преброим, да не се окаже, че ще пия сам... Сигурно е много скучно да пиеш и да си говориш сам, дори на тема Е38.
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
Audi A4 1.8T
Асене, ще ти кажа защо няма да стане за кръчмата- защото в понеделник повечето сме на работа!
Може да се измисли друго-Коледна сбирка в кръчма, някоя събота, така всеки ще си остави колата, и ще си пийне без да се притеснява, че на другия ден ще става рано за работа и че ще го боли главата!
Като се видим в неделя, може да го обсъдим.
Може да се измисли друго-Коледна сбирка в кръчма, някоя събота, така всеки ще си остави колата, и ще си пийне без да се притеснява, че на другия ден ще става рано за работа и че ще го боли главата!

- Дифашир
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
- Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related

не можах да се стърпя

- asennikolov
- младши ентусиаст
-
ELZAGG написа:Асене, ще ти кажа защо няма да стане за кръчмата- защото в понеделник повечето сме на работа!
Може да се измисли друго-Коледна сбирка в кръчма, някоя събота, така всеки ще си остави колата, и ще си пийне без да се притеснява, че на другия ден ще става рано за работа и че ще го боли главата!![]()
Добре, Елза, разбирам. Съгласен съм. Не съм на ясно обаче какво би попречила кръчмата. Ние не сме пияници, по дяволите. Всеки може и трябва да пие толкова, колкото му харесва, и колкото може да носи, но без да създава проблеми. Без напивания и прочие простотии. Идеята ми е не да се напиваме, а да обменим идеи на чашка. Бели хора сме, все пак. И караме Е38! И можем да свършим по-рано...
А аз не бих участвал на коледа например, защото коледа е семеен празник. Да се видим с родители, съпруги и деца. Не искам да мъча жена ми - предния път я взех на сбирката. Тя много си пада по Е38. Видя три коли и трима колеги. И умря от студ и скука. Та не ми се излага повече.
А ако на никой не му се иска кръчма - моля, не настоявям. Само предлагах да пием по чашка.
И така, колеги, имате думата!
Приятно изкарване и СНИМКИ

Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
Audi A4 1.8T
Като се видим в неделя ще се разберем
, а и имам някои проблеми, които искам да споделя с колегите и да дадат съвет!
Приказката ми не беше точно за деня- Коледа, а така да се нарече срещата ни! Относно напиването, мисля, че Асен ме е разбрал неправилно. Предложих вечеря, пиене и музика, без да се притесняваме за това, в колко рано ще ставаме на др. ден!!! Гледам др. колеги от форума например са се събрали на "Воденицата"! Можем да вземем пример от тях за такава сбирка- на вечеря, какво по- хубаво от това да изпратим старата година със събиране в кръчма /в петък вечер или събота/!?

Приказката ми не беше точно за деня- Коледа, а така да се нарече срещата ни! Относно напиването, мисля, че Асен ме е разбрал неправилно. Предложих вечеря, пиене и музика, без да се притесняваме за това, в колко рано ще ставаме на др. ден!!! Гледам др. колеги от форума например са се събрали на "Воденицата"! Можем да вземем пример от тях за такава сбирка- на вечеря, какво по- хубаво от това да изпратим старата година със събиране в кръчма /в петък вечер или събота/!?
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
Audi A4 1.8T
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
Audi A4 1.8T
Събрахме се 8 коли!!! Оказа се, че новите колеги са по сериозни от старите
! Поздравявам всички които дойдоха!
Екипа продължава да е готин, нищо че има голяма разлика във възрастта- всички сме на един акъл
!
Уговорихме и дата за Коледна вечеря на Е38- ците, а тя ще е на 17.12-2011г.
Гответе се!
А бе, къде са снимките
?

Уговорихме и дата за Коледна вечеря на Е38- ците, а тя ще е на 17.12-2011г.

А бе, къде са снимките

- asennikolov
- младши ентусиаст
-
ELZAGG написа:Събрахме се 8 коли!!! Оказа се, че новите колеги са по сериозни от старите! Поздравявам всички които дойдоха!
Екипа продължава да е готин, нищо че има голяма разлика във възрастта- всички сме на един акъл
!
Уговорихме и дата за Коледна вечеря на Е38- ците, а тя ще е на 17.12-2011г.Гответе се!
А бе, къде са снимките?
Важното е, че сме на един акъл... Иначе за възрастта - аз като съм най-дърт, какво да правя? Да се гръмна ли?
Шегувам се, разбира се - няма да се гърмя, а ще си пребоядисам колата с най-високото възможно качество, за да е една от най-готините във форума!
Гответе се, колеги, за кръчма на 17 декември, 19 часа, ресторант "SBI", ул. "Искър" No 20, на 20-30 метра от кръстовището с"Бенковски", зад пожарната.
Ще съобщя подробности и ще чакам потвърждения най-късно 4-5 дни преди това. И не се срамувайте да се включите - не боли!
- RORO
- младши ентусиаст
-
Ето ги и снимките:
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... pe=3&saved
Това е моят профил у фейсбук дано да работи линка.Мисля,че така са най добре ако не работи тук ще ги кача на друго място.
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... pe=3&saved
Това е моят профил у фейсбук дано да работи линка.Мисля,че така са най добре ако не работи тук ще ги кача на друго място.
- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
- няколко и от мен, истинска радост си е ))
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
Е тия са от Краси

Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....