X5 35D Равносметка за 2 години!
Модератор: Технически модератори
66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: X5 35D Равносметка за 2 години!
E70 3.0SD написа:Не съжалявам, че имам Х5 макар, че като я взех се колебаех между нея, Лексус 400Н Хибрид и МЛ 63 АМГ. Следващата най вероятно ще е Х5М но затова друг път. Желая успех на всички ентусиасти, и Моля да ме извините ако съм Ви отегчил!
Поздравления за личния тест драйв и най-вече за споделените впечатления от него.
Едва ли някой колега във форум на БМВ би изразил желание за Мерцедес (аз и не мога да си позволя посоченият от теб ML63 AMG), но точно за него се учудвам, че си го вкарал в един от изборите си преди време. Или по-скоро не мога да видя база за сравнение най-вече в двигателите - джипа на конкуренцията е над 500 коня и буквално няма никаква база за сравнение с твоя автомобил по ускорение, най-вече разход на гориво.
Fatality написа:E70 3.0SD написа:Не съжалявам, че имам Х5 макар, че като я взех се колебаех между нея, Лексус 400Н Хибрид и МЛ 63 АМГ. Следващата най вероятно ще е Х5М но затова друг път. Желая успех на всички ентусиасти, и Моля да ме извините ако съм Ви отегчил!
Поздравления за личния тест драйв и най-вече за споделените впечатления от него.
Едва ли някой колега във форум на БМВ би изразил желание за Мерцедес (аз и не мога да си позволя посоченият от теб ML63 AMG), но точно за него се учудвам, че си го вкарал в един от изборите си преди време. Или по-скоро не мога да видя база за сравнение най-вече в двигателите - джипа на конкуренцията е над 500 коня и буквално няма никаква база за сравнение с твоя автомобил по ускорение, най-вече разход на гориво.
Че и ние си имаме - Х5М 555 коня
- E70 3.0SD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 E70 35d, S8;
- Мечтае да кара: X5M
- Детайли за колата: super reza4ka!
Fatality написа:E70 3.0SD написа:Не съжалявам, че имам Х5 макар, че като я взех се колебаех между нея, Лексус 400Н Хибрид и МЛ 63 АМГ. Следващата най вероятно ще е Х5М но затова друг път. Желая успех на всички ентусиасти, и Моля да ме извините ако съм Ви отегчил!
Едва ли някой колега във форум на БМВ би изразил желание за Мерцедес (аз и не мога да си позволя посоченият от теб ML63 AMG), но точно за него се учудвам, че си го вкарал в един от изборите си преди време. Или по-скоро не мога да видя база за сравнение най-вече в двигателите - джипа на конкуренцията е над 500 коня и буквално няма никаква база за сравнение с твоя автомобил по ускорение, най-вече разход на гориво.[/quo
През 2008 г. мисля, че нямаше Х5М, а МЛ не ми допада на външен вид. Не съм се влияел при избора от двигателя дали е бензин или дизел просто 3.0сд ми допадна повече от 4.8I. Темата за мен е изчерпана след 108 000 км. минати с Х5 цата, след редица от тъпи повреди и лошо обслужване на дилъра/изключение са БОВА/, вече съм с E63AMG W212. Невероятен автомобил според мен, като оставам и фен на БМВ, въпреки, че холандеца доста развали дизайна на новите модели според мен.
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Оо, честит да ти е, с кой мотор го взе? Как е возията на АМГ-то и какви са впечатленията като цяло?
I love the sound of V8 in the morning...
- E70 3.0SD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 E70 35d, S8;
- Мечтае да кара: X5M
- Детайли за колата: super reza4ka!
msi200 написа:Оо, честит да ти е, с кой мотор го взе? Как е возията на АМГ-то и какви са впечатленията като цяло?
Благодаря ! 5.5
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5