Проблем с разхода на гориво на Е34, 525 , 192 к.с.
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Проблем с разхода на гориво на Е34, 525 , 192 к.с.
Когато разходът на горивото се увеличи, което води до повреда на сондата, нещата непременно ли сочат повреда в ECU. Къде може на друго място да е проблемът? Може ли да бъде ремонтиран ECU?
- ktv
- оптимист-неверник
-
Понеже нямам претенцията да съм компетентен в тази област, за това търся мнението на компетентните. Старата песен, но на нов глас- въпросът ми беше възможно ли е да се ремонтира ECU?
в
по принцип при екуто нещата стоят така: или работи или не.
защото то изпраща импулси или не ги изпраща.
това е.
защото то изпраща импулси или не ги изпраща.
това е.
- ktv
- оптимист-неверник
-
Е, и? Какво като отидох на майстор, който разбира? Казаха ми, че понеже много рано ми отварял термостата, оттам е високият разход!? Горивната смес беше богата, като първият показател беше над 1.031 което не е нормално. Сега ще сменям термостата, но се съмнявам там да проблемът.
Ега ти проблема!?
Търси се читав майстор на БМВ- та!!!!!!!!!!!
Ега ти проблема!?
а
мисля че щом ти е богата горивната смес някой клапан ти е изпаткал.
а като работи на място пърха ли така колата докато работи от ауспуха се едно е задръстено с нещо гърнето?
а като работи на място пърха ли така колата докато работи от ауспуха се едно е задръстено с нещо гърнето?
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
ktv написа:Е, и? Какво като отидох на майстор, който разбира? Казаха ми, че понеже много рано ми отварял термостата, оттам е високият разход!? Горивната смес беше богата, като първият показател беше над 1.031 което не е нормално. Сега ще сменям термостата, но се съмнявам там да проблемът.
Ега ти проблема!?
в средата ли ти седи стрелката на темп? ако не ти загрява колата е напълно нормално да работи да доста богата смес...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- ktv
- оптимист-неверник
-
Понеже и аз понаучих нещо
, все си мисля че проблемът ми е или в температурния датчик или в дебитомера. По малко вероятно е да е термостата. За Том съм съгласен- има логика в това, което казва, ама ми е далече да отивам до Несебър само за това. Когато колата е на място звукът от ауспуха е дебел, басов, гърлен. Не оставам с впечатление да е като, че ли е запушено гърнето. Проблеми с температурата нямам- колата си загрява нормално и стрелката стои по средата.
Ами толкова за сега. Продължавам с ходенето по мъките/ майсторите. Тия дни ще ходя до един не лош такъв и когато имам резултат, ще споделя.
Успехи!

Ами толкова за сега. Продължавам с ходенето по мъките/ майсторите. Тия дни ще ходя до един не лош такъв и когато имам резултат, ще споделя.
Успехи!
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
аз пък ако съм на тебе вместо да пиша 10 теми да ходя на 10 майстора и да им плащам ,както и месеци наред да ми гори 20 ,ще сипя 1 резервоар ,както и още 2 туби в багажника
и ще ида до Несебър да се консултирам с майстор и ентусиаст .. даже ако имам сериозен проблем и от Шумен ще отида ... а имам една ракийка ,кайсиева ,5 годишна ,в буренце отлежавала .. само за майстори 

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Извинявам се ама не прочетох всичките ти теми по проблема ти
Ама случайно да имаш катализатор.Ако да го хвърляй веднага че не само сондите ша горят ами да не иде и нещо друго.Само за сведение 525TDS със запушен катализатор под 16 нафта не падаше 

onia q imah sa6tia problem kat se zapu6i katalizatora na moito bmw gore6e 19 ako go kara6 lego ama e tuk e edin maistor u svidnia do svoge edno selce ima edin maistor toi raboti po sofia u serviza na bmw i go karah da go vidi i onia vika tva e katalizator manah go i sa samo na strani vrava iz defileto
Писането на кирилица е задължително! Моля, поправи си мнението! Модератора на Е34
Писането на кирилица е задължително! Моля, поправи си мнението! Модератора на Е34
- ktv
- оптимист-неверник
-
Катализатор нямам- махнат е и на негово място има искрогасящи гърнета. Те не вярвам да са запушени, а и не знам как да ги проверя. За сега разходът ми е окоро 17 на градско- нещо се е кротнал, ама ми се ще да е под 15. Смених термостат, щото държеше отворено преди да направи температура, обаче резултат за разхода нямаше. Това е за сега.
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2