От Неделя 30.Април-Автомобилно предаване по Радиото :-)

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Аватар

От Неделя 30.Април-Автомобилно предаване по Радиото :-)

Мнение от mafia » 28 Апр 2006, 0:12

Здравейте на всички ви , тези , които знаят - до скоро водих едно предаване "На Улицата" по Радио Веселина София :arrow: от тази Неделя започвам новото автомобилно предаване по Веселина от 10 до 12ч. "Авто Ликенд"
В него ще има много интересни рубрики :)
:arrow: Ще имаме пряко включване на от организаторите , който ще ни казват последните новини около Писта Божурище :idea:
:arrow: Ще има рубрика , проследяваща подготовката и самите стартове във Формула 1 :idea:
:arrow: В друга рубрика пък ще се редуват новини от български състезания по Офроуд , пистови и кросови мотори и картинг :idea:
:arrow: Ще има една забавна рубрика , в която всеки път жени ще се опитват да обедят мъжете , че са по-добри шофьорки :D
:arrow: Ще даваме актуална информация за злучващите се неща по пътищата , информация от КАТ , както и на въпроси зададени от Вас - ще отговарят от КАТ и от Пътно Поддържане София :idea:
:arrow: Плюс още куп интересни рубрики , общо 8 :idea:
:arrow: Също така всеки път ще се провежда игра , в която ще се задават въпроси , свързани с автомобилния спорт :idea: :arrow: като един от позналите , посредством томбола , ще печели най-разнообразни автонагради от нашите спонсори :wink:
:arrow: Ще има и пряка телефонна връзка , на която ще можете да ни се обаждате в ефир (на цената на един градски разговор) :idea: Също така ще можете да ни пращате и SMS-и (с цена , в зависимост от абонаментният ви план или можете да ги пращате от интернет) :idea: Или да ни пишете на Скайп адреса ни :idea: :wink:

Сигурен съм , че ще ви бъде много интересно...а и ние ще се постараем да ви стане още по-интересно :D

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 28 Апр 2006, 1:50

А едно репортажче за Събор-а на

БМВ Клуб България ще намери ли място във вашата програма?
8)

Аватар

Мнение от mafia » 28 Апр 2006, 1:55

Няма никакъв проблем :arrow: дайте ми пълно инфо тук за мероприятието и ще го отразя подобаващо ;) Когато има интересни новини свързани с БМВ-истите :arrow: казвайте ми ги и няма никакъв проблем да ги отразявам в някоя от рубриките ;)

П.П. - фотографите , които ще бъдат на събора ви (наети са от Камор Ауто) - тези същите и на мен и колегата , с който ще водим предаването ни правика снимките за пред медиите :D

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 28 Апр 2006, 11:52

:yes:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 28 Апр 2006, 20:09

Веселина София ли :roll:
Че те различна програма ли имат от Пловдивската :uups: :uups:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 28 Апр 2006, 20:56

Вече BMW клуба си има връзки и в радиото. БРАВО :yes:

Аватар

Мнение от mafia » 28 Апр 2006, 22:40

pAbLo написа:Веселина София ли :roll:
Че те различна програма ли имат от Пловдивската :uups: :uups:

Веселина София - 99.1 ;)
Дайте ми подробно инфо на лични или тук около събора и ще го отразя подобаващо ;)

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 29 Апр 2006, 8:42

mafia_t.ie

Успех в новото начинание ;) Каквото и да караме все сме си от една порода - автомобилната :twisted: Ако можем с нещо да сме ти полезни - насреща сме. ;)

Ще спретна едно резюме за събора и ще ти го изпратя на ЛС ;)

Аватар

Мнение от mafia » 29 Апр 2006, 23:07

Давай резъмето , че предаването наближава (утре е) , а много искам до отделя една цяла рубрика само за събора , защото знам , че ще е нещо грандиозно ;)
А другата неделя ще отразя и самото събитие ;)

Назад към Основен Форум