относно 4ерен пу6ек
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
Re: относно 4ерен пу6ек
дърпам и аз буксата тогава и да видим как ще е.само да дойде колата че е командировка. 

- Mitiracing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92 Lci N55 /CBR 1100 XX/S1000RR
Преди малко ходих и си играх,откачих буксата на дебитомера (не ми светна лампата на мотора) и направих проба,но май резултата е нулев варви си еднакво с откачен и закачен дебитомер,но припушва на 1-ва и 2-ра като я нагазя до ламарината,дори леко като тръгвам някъде около 1700 оборота леко изпушва и спира в момента на надув на турбината.Колата е обслужена преди около месец вече 4000км не е пипнала грам масло както е налято така си седи
някой с идей от какво може да е.Както споменах в предишен пост мисля ,че интеркулера е леко омаслен отдясно между пластмасата и оребрението,.Може ли да има пробив и от там да го прави?Турбина? чува се едно странно фиу (като съскане) като я закрепя на 1500 оборота (само тогава).Някви идей ? 

- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
и като го смени и колата пак ще пуши,значи 300лв назад...Zagy написа:Значи без дебитомер колата не пуши? Значи си за нов...
Какво е това дърпане на букси в тая тема,какво стана с диагностиката мит ли е вече?
- Sorrow
- кандидат ентусиаст
-
Dimitroff написа:Sorrow - заповядай да изчистим грешката (тя се появява само на коли след 06.2003) - и имай в предвид, че дебитомера ти е за смяна.
Вече не ми свети check engine-a. Уикенда си бях в Пловдив и някъде по пътя изгасна, но нямам идея кога. То може да си е останала грешка, ама поне лампата не свети, че ме дразнеше

- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
VRPerformance написа:и като го смени и колата пак ще пуши,значи 300лв назад...Zagy написа:Значи без дебитомер колата не пуши? Значи си за нов...
Какво е това дърпане на букси в тая тема,какво стана с диагностиката мит ли е вече?
А ако на диагностика не излезе нищо и колата е повече от перфектна по показания и всичко е в абсолютни норми кво остава

пробваме с изключване,почистване,смяна и т.н.

все нещо трябва да излезе

- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
Значи дебитомера си се диагностицира без грижи,щом на диагностика всичко е наред с него,значи няма да е в него проблема.Все пак може за един да е наред за друг да не е 

- svetlioxxx
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: f25'12 2.0d'
И моята печка спря да пуши благодарение на Ванката Димитрофф, не знам какво я направи ама не пуши вече.....
мерси Ванка

- Mitiracing
- кандидат ентусиаст
-
Браво,радвам се,че има хора който си разбират на 1000% от работата.
Следващия път като се прибера никви Дару -Мару-Виа.Направо при колегата се запътвам.................Като цяло по официялните сервизи много ги мързи даже да гледат камо ли да ти обърнат сериозно внимание на колата и проблемите,гледат да минава времето и да те набутват с части,направо нямам думи и от некопетентноста на същите......

- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
Re: Re: относно 4ерен пу6ек
Mitiracing написа:Браво,радвам се,че има хора който си разбират на 1000% от работата.Следващия път като се прибера никви Дару -Мару-Виа.Направо при колегата се запътвам.................Като цяло по официялните сервизи много ги мързи даже да гледат камо ли да ти обърнат сериозно внимание на колата и проблемите,гледат да минава времето и да те набутват с части,направо нямам думи и от некопетентноста на същите......
Офф
Много рядко се срещат хора като Ванката, пред неговия блок една бариера на паркинга ако сложат, само от такса вход ще забогатее.
Малко темата стана "Благодаря на Dimitroff, но момчето заслужава.
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk
- gggalf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330d
при мен варианта с откачането на дебитомера също не показва разлика в вървенето на колата купих нов адаптирах и пак нищо ? от какво е това нещо ? колата е 330д 204 коня и като го махам не ми дава грешка на таблото.
- Mitiracing
- кандидат ентусиаст
-
gggalf написа:при мен варианта с откачането на дебитомера също не показва разлика в вървенето на колата купих нов адаптирах и пак нищо ? от какво е това нещо ? колата е 330д 204 коня и като го махам не ми дава грешка на таблото.
Ако си решиш проблема колега свиркай и си огледай турбопътищата и интеркулера.Друго не се сещам

- gggalf
- кандидат ентусиаст
-
от смяната на дебитомера може ли да имам около 1 литър разлика в разхода на колата ?
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
- gggalf
- кандидат ентусиаст
-
Dimitroff написа:В смисъл ?
Да гори повече с новия ли ??
ми да, с новият ми дава по голям разход, но и горе долу когато съм с новият стане по лошо времето, и знам ли може и от времето да е ?