С кожа или без кожа??
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Гост
-
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
road666 написа:На по-старите модели автомобили кожата е плътна и затова спарва,дори постоянно да работи климатика пак си спарва,но на новите гледам,че е надупчена и така няма да те спарва.Предполагам че и при колата,която ще вземаш е така надупчена.Кожата определено хваща окото,но аз бих предпочел другите изброени екстри за сметка на кожата.
Взъщност седалките при БМВ накоито кожата е надупчена са с функцията активно проветряване с което на кожата просто и изчезват недостатъците

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
проблема е ,че понеже е лизингов автомобил нямам право да слагам нищо освен оригинално-разбирай харман-кардон,което означава че трябва да се вгради да се сменят кори ит.н. и пича ттрябва да ми каза,че само извеждане на крайно стъпало ще ми струва миниум 2 бона,а пък на мен идеята и е да я карам 1-2години и а я върна и взема новия модел или да ина на по-висок клас именно по тази причина я взимам на 5 годишен лизинг..... а бе голяма тъпотия,а ако си поръчам трябва да чакам до август поне
Според мен всички предимства са за кожата! Дори при мене не съм забелязал и да запарва - още повече като имаш климатик. Кожата се поддържа много по-лесно - прости си взимаш препарат и готово. Не задържа прах, може да се избърше лесно и е доста по-хигиенично. Плата се пълни с боклуци, които след няколко години единствено могат да излязат с пране в перална машина - всичко друго по автомивките е набиване на боклука навътре в седалката
Относно светлата кожа в БГ - да, наистина не е рентабилна. Тук е толкова мръсно, че нямам думи просто...
За трайността - еми кожата никой почти не я подменя, защото е цифра и затова след години може и да изглежда захабена... Освен това малко хора полагат елементарни грижи за нея
Докато плата се сменя сравнително евтино и при продажба си е практика... За пример за нова Шкода в сервиза ти искат по 40 кинта на детайл, което си е добре...

Относно светлата кожа в БГ - да, наистина не е рентабилна. Тук е толкова мръсно, че нямам думи просто...
За трайността - еми кожата никой почти не я подменя, защото е цифра и затова след години може и да изглежда захабена... Освен това малко хора полагат елементарни грижи за нея

akademika написа:проблема е ,че понеже е лизингов автомобил нямам право да слагам нищо освен оригинално-разбирай харман-кардон,което означава че трябва да се вгради да се сменят кори ит.н. и пича ттрябва да ми каза,че само извеждане на крайно стъпало ще ми струва миниум 2 бона,а пък на мен идеята и е да я карам 1-2години и а я върна и взема новия модел или да ина на по-висок клас именно по тази причина я взимам на 5 годишен лизинг..... а бе голяма тъпотия,а ако си поръчам трябва да чакам до август поне
Човеко, в такъв случай ще ти кажа само едно да ти имам проблема

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Кой каза че не е виждал кола на 10 години с неремонтирана кожа
Да заповяда в Пловдив на проверка
Кожата си е кожа, ако не беше така, то тогава защо се брои като
ЕКСТРА
а
Така че скачай на таз с кожата ( според мен )

Да заповяда в Пловдив на проверка

Кожата си е кожа, ако не беше така, то тогава защо се брои като

Така че скачай на таз с кожата ( според мен )

- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8
- pantata
- младши ентусиаст
-
akademika написа:ми дай ми 80 бона кеш де:)))
Кат ги заработиш ще ти ги лепна на челото кат на сгоден циганин брат му
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4