Ксенон грешка нисък волтаж
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- jonybravo_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i , 143hp
- Детайли за колата: е46
Ксенон грешка нисък волтаж
Здравейте колеги,
От доста време си имам проблеми с паленето на едната крушка на ксенона. Все ми дава едни и същи грешки. Интересно ми е тази с по ниския волтаж (15<7,5) от къде е , дали може да е от баласта. Другата за незапалването е от запалителя, но той е 180 лв и не ми се купува.
От доста време си имам проблеми с паленето на едната крушка на ксенона. Все ми дава едни и същи грешки. Интересно ми е тази с по ниския волтаж (15<7,5) от къде е , дали може да е от баласта. Другата за незапалването е от запалителя, но той е 180 лв и не ми се купува.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- gggalf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330d
Re: Ксенон грешка нисък волтаж
не можеш ли да вземеш от колега за проба, тогава ще си сигурен на 100 % от какво е
- ivkoni80
- Потребител
-
- Кара: Е39 2.0
- Мечтае да кара: Влакове
И аз съм така при температура под 5 градуса.Не ми запалва левия ксенон, можеби защото лятото сменях лампата с китайска от по 30 лв.От третия път запалва или като се постопли.Незнам как ще е при минусови температури.Мисля да ги разменя и да пробвам баластите дали са ОК.
Не е от кружката, а най-вероятно от стартера, но все пак си направи опитите...
И за Н-ти път пишете едни и същи теми с едни и същи проблеми. Само преди няколко дена имаше подобна тема със същи пеоблем и човека не беше с китайска кружка, а с оригинална и пак не палеше! Тогава пуснах един сайт, в който се продава оригинални детаили за ОЕМ ксенони, ето този http://ravena.bg/bg/%D0%90%D1%80%D1%82% ... ch,-Denso/ Тук стартера струва 75 лв.
Четете форума, за кво треа да иам по 5 теми за едно и също нещо!
И за Н-ти път пишете едни и същи теми с едни и същи проблеми. Само преди няколко дена имаше подобна тема със същи пеоблем и човека не беше с китайска кружка, а с оригинална и пак не палеше! Тогава пуснах един сайт, в който се продава оригинални детаили за ОЕМ ксенони, ето този http://ravena.bg/bg/%D0%90%D1%80%D1%82% ... ch,-Denso/ Тук стартера струва 75 лв.
Четете форума, за кво треа да иам по 5 теми за едно и също нещо!
- jonybravo_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i , 143hp
- Детайли за колата: е46
След като направих смяна на местата на двата баласта, за да видя дали грешката отново ще се появи от другата страна същата не ми се е появявала вече втори месец. Когато правих манипулацията пръсках смело с контактен спрей по всички букси. За тези, които ще правят подобно нещо да знаят, че буксите на моторчетата на късите трудно влизат по местата и не правят добър контакт така, че натискайте здраво и бъдете сигурни, че са щракнали добре. Иначе после почвате да се чудите дали не сте счупили нещо...
5 мнения
• Страница 1 от 1