Автоматични фарове
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Автоматични фарове
Има ли вариант това http://www.lesibg.com/index.php?main_pa ... cts_id=196 да се бодне в Е39? За плюсовете е ясно какви са , а - ?

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Re: Автоматични фарове
Това си го има дар от производителя, прочети на търсачката дневни светлини 

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Зависи от LCM-a моя за съжаление няма тази функция...рових в ДИС-а където беше упоменато,но го няма... та и аз се замислям за някакво такова реле... но обмислям варинта за съчетано 2 в 1 ... да има и "следвай ме" функция освен автоматичното палене на фарове.
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Е един ЛЦМ втора ръка се намира за 80 лв, просто не си струва играчката с релета.
sean-john написа: да има и "следвай ме" функция освен автоматичното палене на фарове.
Има колега , всичко има - DRL5Basic или DRL5Pro. Всъщност има 1000 модела че се чудя кое да е .

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Да и аз съм ги гледал тези DRL-и ... и аз точно като теб се чудя как да го съчетая за да е най-добре,колега sadex5 с един по нов LCM ясно,че се появи пускането на късите (по-точно на дългите
) ),но аз търся и "следвай ме" както и при отключване на колата да светват за определено време късите...ама да не разводнявам темата на колегата, колега ivoo ако сложиш нещо и си доволен моля те сподели,аз ще следя темата 

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Здравейте колеги , във връзка с темата , искам да си направя автоматично пускане на фаровете в тунел или при стъмняване !
Освен специалното копче за тази работа , трябва ли също да сменя и модула с ЛСМ 4 или стария ще стане с прекодиране / ЛСМ 3 / ?
благодаря !
Освен специалното копче за тази работа , трябва ли също да сменя и модула с ЛСМ 4 или стария ще стане с прекодиране / ЛСМ 3 / ?
благодаря !
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Модула трябва да е LCM 3B или LCM 4. Освен копчето и модула, требва и светлинен сензор, който е комплект със сензора за дъжд на предния джам. Сменя се и някаква джаджа на самото стъкло. Операцията според мен не си заслужава. Аз се бях засилил, намерих копчето, даже го монтирах, ама си мислех че LCM-a ми ще стане. Обаче освен него се оказаха и други работи и за мен нещата се обезмислиха, най-малко от финансова гледна точка. В ebay намерих LCM 3B за 50 евра, сензор за още толкова, доставката отделно и те нещата отиват най-малко на 300 лв. български пари. И за какво? По-добре да сменя нещо друго по колата за тия пари.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- nightdriver
- ентусиаст
-
Elesar74 написа:Модула трябва да е LCM 3B или LCM 4. Освен копчето и модула, требва и светлинен сензор, който е комплект със сензора за дъжд на предния джам. Сменя се и някаква джаджа на самото стъкло. Операцията според мен не си заслужава. Аз се бях засилил, намерих копчето, даже го монтирах, ама си мислех че LCM-a ми ще стане. Обаче освен него се оказаха и други работи и за мен нещата се обезмислиха, най-малко от финансова гледна точка. В ebay намерих LCM 3B за 50 евра, сензор за още толкова, доставката отделно и те нещата отиват най-малко на 300 лв. български пари. И за какво? По-добре да сменя нещо друго по колата за тия пари.
Добре , а щом светлинния сензор върви комплект с дъждовния , да разбирам ли че го имам , защото съм с автоматични чистачки ?
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Не е задължително колега.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
ivoo написа:Има ли вариант това http://www.lesibg.com/index.php?main_pa ... cts_id=196 да се бодне в Е39? За плюсовете е ясно какви са , а - ?
Искаш още на контакт да тръгват късите или дългите?
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Elesar74 написа:Модула трябва да е LCM 3B или LCM 4.Сменя се и някаква джаджа на самото стъкло. Операцията според мен не си заслужава. Аз се бях засилил, намерих копчето, даже го монтирах, ама си мислех че LCM-a ми ще стане.....
Колега да те попитам какво копче трябва да се вземе,че съм си наумил да влизам във филма

- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
LCM 2 също има опция дневни светлини.
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG