Мнение за едно Е34 комби
Модератор: Технически модератори
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- hani_bmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 и Е39
- Мечтае да кара: Х5 и Х6
Re: Мнение за едно Е34 комби
niagolov написа:Здравейте колеги,обявил съм си Е36-цата за продаване или бартер и днес ми звънна един колега които ми предлага неговата Е34-ка.Моля за мнение,и да ме светнете,кои са слабите места на тези коли,за да знам какво да гледам при огледа.И какви са впечатленията от този мотор ТДС в Е34.Предварително Благодаря.Ето линк към обявата на Е34-ката: http://www.cars.bg/u495337
колега само искам да ти споделя и без да ти обиждам колата, но точно това Е34 вървеше повече от 320-ка...
- dido_lom
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34 тдс
- Мечтае да кара: 740
познавам предишния собственик от Бургас,подържам връзка с него все още.от клуба е
е36

dido_lom написа:познавам предишния собственик от Бургас,подържам връзка с него все още.от клуба ее36
колега и аз познавам предния собственик на колата дори и сам се возил и сам я карал и зман как е гледана и мога да ти кажа че ако я вземеш и я гледаш нема да имаш ядове и тя ще ти се отплати

- dido_lom
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34 тдс
- Мечтае да кара: 740
paganel написа:dido_lom написа:познавам предишния собственик от Бургас,подържам връзка с него все още.от клуба ее36
колега и аз познавам предния собственик на колата дори и сам се возил и сам я карал и зман как е гледана и мога да ти кажа че ако я вземеш и я гледаш нема да имаш ядове и тя ще ти се отплати
съгласен,обаче сегашния собственик как я е гледал през тази 1,5год. също е важно.
ас също съм се возил и карал и мога да кажа че за тдс си върви перфектно.
всичко по окачването беше сменено,предния прозорец също преди да я бартеросат с човека
колектора го смени щото му харесваше повече с пвц-то
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
dido_lom написа:колектора го смени щото му харесваше повече с пвц-то
Само, както стана ясно по-назад в темата, това не може да стане без смяна на главата...
Нямам нищо против колата и колегата, може наистина да е много качествено изпълнена, ама човека търси информация и нека я получи цялата, ако я имаш разбира се

- hani_bmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 и Е39
- Мечтае да кара: Х5 и Х6
E сега ще ви го кажа ясно и кратко, ако искате ме разбирайте, колата е читава и си заслужава...
- Митко Пурата
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 и Е36
- Мечтае да кара: Опел или Форд
hani_bmw написа:E сега ще ви го кажа ясно и кратко, ако искате ме разбирайте, колата е читава и си заслужава...
Колега, вече имаш мнението на колега който я е карал дори, взимай с теб някой приятел който горе долу разбира от ТДСи отивай да си я видиш на място и да си прецениш!

- niagolov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-36 купе
- Мечтае да кара: E-46 купе
Митко Пурата написа:hani_bmw написа:E сега ще ви го кажа ясно и кратко, ако искате ме разбирайте, колата е читава и си заслужава...
Колега, вече имаш мнението на колега който я е карал дори, взимай с теб някой приятел който горе долу разбира от ТДСи отивай да си я видиш на място и да си прецениш!
![]()
Да,така и мисля да направя

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Няма нищо по хубаво от добре запазено е34, пък и с някоя друга екстра, гледай мотора като цяло и салоня да е здрав, другото не е толкова скъпо или болезнено
пп. Успех

пп. Успех
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4