Проблем с касетофона
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с касетофона
Преди време ми беше изгоряло стъпало и го дадох на ремонт...всичко си беше ок след ремонта докато на вън не стана студено...сутрин задължително нямам звук...като покарам малко и колата се позгрее изведнъж идва от самосебеси в топлите дни нямам проблеми....студено ли е...забравям за музика ?! ( а гаранцията на ремонта изтече докато още беше топло ) възможно ли е да се оправи или направо нов ?! и кои е по-добрия вариант ?!
Money don't change you. It changes the people around you.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Re: Проблем с касетофона
Аз имах същият проблем, с неоригинално стъпало. Оказа се хлабав бушон на стъпалото. Но при мен бушона е хоризонтален и е с болтове!
И друго, беше ми изгорял един резистор на ляв заден канал, но това нямаше връзка с чезненето на звука.
п.п.При предишното ми стъпало, пак беше същото. Музиката чезнеш. Мислех, че е от жегите и го смених със по-голямо, но това е било явно от хлабавият ми бушон.
И друго, беше ми изгорял един резистор на ляв заден канал, но това нямаше връзка с чезненето на звука.

п.п.При предишното ми стъпало, пак беше същото. Музиката чезнеш. Мислех, че е от жегите и го смених със по-голямо, но това е било явно от хлабавият ми бушон.
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Студена спойка най-вероятно, закарай го където са го правили, да го презапоят, без това знаят какво са му правили.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Retrofit написа:Студена спойка най-вероятно, закарай го където са го правили, да го презапоят, без това знаят какво са му правили.

И аз за това си помислих. Другия вариянт е да го отвориш сам и с поялник да повториш всички спойки около и на стъпалото.
Si non confectus, non reficiat.
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
При полажение, че във форума можеш да намериш касетофон на много добра цена, не си струва да даваш само пари за ремонти.
- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
Колеги, ще използвам темата да не отварям нова, а и защото проблема ми не е кой знае какъв! Та имам Bussines CD за Е46 и от известно време когато го включа и тръгна на път започва на дисплея да изписва само часа,а не станцията, при което си работи на радио нормално.ако сменя станцията, показва чистотата и името но за 10тина секунди след което пак само часа все едно заспива.Пробвах с натискане на копчетата за ТР и RDS, но нищо.Аз ли съм направил нещо, в някакъв режим ли е влязло.......!!!!??? Някой някакви идеи!?
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Долу в ляво имаш бутон с нарисувано часовниче...натисни го веднъж.

- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
лошото е че гаранцията за ремонта му изтече малко преди да разбера че има проблем...а ми струваше 90лв.
А касетофоните които ми предложиха тук не са чак толко ефтини колкото мислите.. от 90-120лв... преди бяха около 50...сега явно колегите са станали малко по алчни и независимо че е производство на БМВ немисля че този КАСЕТОФОН от преди 10 години струва чак толкова
А касетофоните които ми предложиха тук не са чак толко ефтини колкото мислите.. от 90-120лв... преди бяха около 50...сега явно колегите са станали малко по алчни и независимо че е производство на БМВ немисля че този КАСЕТОФОН от преди 10 години струва чак толкова

Money don't change you. It changes the people around you.
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Потърси, ще изпаднат и по-евтини със сигурност.
10 мнения
• Страница 1 от 1