...И В ЗАВОЯ С 300км/ч !!!

Видео клипове с участието на нашите любими Баварци.

Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: ...И В ЗАВОЯ С 300км/ч !!!

Мнение от acho.rs » 08 Ное 2011, 11:22

Gh0s7 написа:
acho.rs написа:... Почти винаги на магистрала , кола която върви зад ТИР се готви да го изпревари и често не оглежда хубаво огледалата .....

Mен ми се е случвала съвсем същата ситуация с камион и кола, която изпреварва без да гледа, преди доста време с едно е46 330ci...
Режа си с почти максимална скорост за нея кола в лява лента и в дясна виждам отдалеч някво камионче ли кво беше не знам и кола зад него. И както ги настигам си мисля "Абе тоо ся, ако въобще не гледа огледалата и реши да изпреварва, кво ше стане... :paranoid: " Съответно тъкмо с края на тая ми мисъл, вече съм на 100-150м да е било от тях. И с най-голям ужас съзирам как се включва левия мигач на колата и тръгва да пресича осовата линия, а разстоянието ми до тях е вече още по-малко..... Е, направо ми се присра, колкото и да ми бяха големи спирачките и гумите, просто нямаше шанс, 100% сигурна катастрофа => възможно най-плавната и бърза смяна на крайна лява лента с аварийна, предвид скоростта, разстоянието и ситуацията.. Абсолютно на сляпо какво има в аварийната в този момент, предвид камиона от който нямаше видимост, но за щастие нищо... В тая ситуация помня, че дори и не пуснах газта от пода, най-много да се беше дисбалансирала колата от спирачка или отнемане на газта... Абе някъв ужас :puke:

Аз тъкмо бях взел предишната си кола и бяхме тръгнали с родителите ми към СФ . Закъснявахме и карах с около 150 . В лявата лента с пуснати светлини през деня (лято) и мигач наближавам 2 ТИРа , един след друг . Изобщо не предположих , че олигофрените ще се изпреварват . Надминавам единя камион и на половината на дължината му с ужас забелязвам , че предницата се изнася и задните гуми ме доближават :shock: :bang: Е направо ми спря тока , изкривих педала на спирачката и се разминах на има няма 5 метра .
От такива и още няколко подобни случай аз съм твърдо против даването на яка газ (170-180 нагоре) при наличието на какъвто и да е трафик . Някоя неделя сутрин или нощес когато по-хубаво те виждат в огледалото - да .

Аварийната лента за мене е абсолютно табу , особено на Хемус . Там има много красиви места и постоянно някой спира в аварииното за да снима и просто да кефи на гледката . Често хората спират и след завой и ако тогава си решил да минеш от дясно ....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 08 Ное 2011, 11:47

daka1972 написа:доста празничък беше пътя , но все пак :clap:

Не искам да си представям с тая скорост ако има трафик какво ще стане....

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 08 Ное 2011, 13:36

mitaka7 написа:
daka1972 написа:доста празничък беше пътя , но все пак :clap:

Не искам да си представям с тая скорост ако има трафик какво ще стане....

Ще му ходят бавно....
Si non confectus, non reficiat.

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Мнение от SPEED_GABROVO » 08 Ное 2011, 14:25

:shock: и се хвалите с клипове,как застрашавате невинни хора.Като толкова искате да си пробвате колите,поне гледайте да няма никой на пътя и да се трепете сами. :no:
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: М5 Е39-да лети с 300км/ч
Мечтае да кара: на магистралата Ниш-Белград!!!

Мнение от изключвател » 08 Ное 2011, 15:46

А.Марчев написа:
SPEED_GABROVO написа::shock: и се хвалите с клипове,как застрашавате невинни хора.Като толкова искате да си пробвате колите,поне гледайте да няма никой на пътя и да се трепете сами. :no:

има нещо вярно. :|

То добре,че вие Габровците карате само по знаци и не застрашавате и никога не сте застрашавали невинните на пътя!!!За това колкото пъти съм идвал на Габрово,всички по пътя карат като за последно и това става на тясно еднолентово-ДВУПОСОЧНО шосе,минаващо през населени места и пресечени местности на места без много видимост!!!
И още нещо,ако някой в този форум смята,че BMW е създадено за да се кара със 100км/ч.,при положение,че не пречиш на другите,то той просто е объркал марката!!!Все пак има Мерцедеси за тази работа!!! :lol:

п.с. Пред GPS-а всички са равни!!!
Хубавата кола, която не върви, е като хубавата жена, която не прави секс!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 08 Ное 2011, 15:48

Ние говорихме , че кола не се кара с 300 в какъвто и да е трафик ... или поне се намалява като видиш кола зад ТИР , по-горе казаха защо .

Потребител
Аватар
Кара: БМВ е46 2.0i седан
Мечтае да кара: БМВ е92

Мнение от Alexandar Todorov » 08 Ное 2011, 16:18

Браво, добър клип :yes: , но все пак умната ;)

Потребител
Аватар
Кара: 320 i
Мечтае да кара: 750

Мнение от _RESPECT_ » 08 Ное 2011, 16:42

:wtf: Камикадзе е човека :ok:
Изображение Изображение

Над смълчаните полета дрифтят черни БеЕмВета, Гуми, прекъсвачи чуват... Куки не кротуват. ...Турботата Бууст надуват, съединители боксуват.. Гумите, ще свършат вече, асфалта се опееече ..... Вчера , вчера опел астра , размазахме го като паста . Трябва , трябва да се гони фара , двигателя му пааада .Бордовете , ще се палят , собствениците ругаят. Зимата настъп вече , борда на далееееече .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: М5 Е39-да лети с 300км/ч
Мечтае да кара: на магистралата Ниш-Белград!!!

Мнение от изключвател » 08 Ное 2011, 17:20

acho.rs написа:Ние говорихме , че кола не се кара с 300 в какъвто и да е трафик ... или поне се намалява като видиш кола зад ТИР , по-горе казаха защо .

Ами по принцип е така спор няма,но без малко доза риск този клип нямаше да съществува!!!Не си мислете ,че съм решил да снимам от днес за утре и че не съм обмислял дълго време кога ще е най безопасно за мене и за всички останали!Висял съм няколко пъти по 1 час на магистралата да чакам трафика да намалее,но уви все без късмет и така до ИЗБОРИТЕ когато забелязах,че няма жива душа по пътя,така на БАЛОТАЖА станах рано и в 8ч. бях на изходна позиция-отзад никой,отпред в далечината само една кола :shock: ,чак не беше за вярване!!!Единствено ме притесняваше температурата от +1градус.,а за карък чейнджара не разпозна и 6-сте диска,та се наложи да вадя магазина и да ги намествам,като през това време се появи въпросният трафик!!!
А относно колата зад тира,тя беше поне на 200-ста метра зад него и не ускоряваше!!!От високо се вижда доста добре кой какви намерения има!
В никакъв случай не искам да се оправдавам,защото знам,че не съм прав и че давам лош пример,но това е положението!

п.с. Предвиждам,че следващият ден без трафик,ще е в неделя на 01.01.2012г. :mhihi:
Хубавата кола, която не върви, е като хубавата жена, която не прави секс!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Мнение от SPEED_GABROVO » 08 Ное 2011, 18:30

Сега какво на градове ли ще се обиждаме,и от Габрово да беше ,пак щях да ти напиша същия коментар,че това е пълна простотия,че и се мислиш за велик с някакви лафове ,че пред гпс всичка са равни,че БМВта не се карат само до 110,една спукана гума и остави това,че ще се пребиеш,ами като нищо ,ще отнесеш и някой друг.Малко по-нагоре в раздела Видео има едни клипчета,изгледай ги,макар едва ли да ти променят мисленето. :|
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 08 Ное 2011, 23:25

Поне според мен не видях да има рискови изпреварвания, някакъв сериозен трафик. Все пак се е постарал да бъде внимателен с пътната обстановка.
Наистина скоростта е опасна, което е предпоставка за сериозни рискове, а това се знае от всички.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се

Мнение от Radinka » 09 Ное 2011, 0:12

!!!!!!!!!карането с 300 по магистрала с м5 е далеч по-безопастно от изпреварването в ЗАВОЙ БЕЗ ВИДИМОСТ ОТ МЛ 270 ЦДИ!!!!!!!

още ми потръпват гащите като видях "гарсониерата" срещу нас в средата на завоя! как да е, друга тема! :banghead:

клипа е добър, хубаво качество и сериозна цифра! :yes:

:twisted:

п.с. скоро ще правим и ние подобен :mhihi:
never drive faster, than your guardian angel can !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 09 Ное 2011, 0:35

Човека качил клип... цял форум на главата му да му казва колко алинеи и точки от ПДП е нарушил... (българска работа)

Браво за клипа и най-вече за това, че е авторски! Много рядко се качват клипчета снимани от нас самите. Завиждам ти за тръпката, която си изпитал!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело в парка
Мечтае да кара: E34 Alpina
Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2

Мнение от Бай Семо » 09 Ное 2011, 2:07

acho.rs написа:Добре де , да му пляскаме за "с 300 в звоя" ли ? И утре всички тинейджъри да се втурнат точно на Хемус по нанадолнището да си мерят максималната скорост . Е няма да е безопасносто М5 с 300 , а някоя 3ка с доста по-семплите 230-240 км/ч , но какво са те на фона на 300 - детска игра .
Интересно ми е как искате да реагираме ?
Автора хубаво се е постарал за клипа, но да гледа другия път да е по-празен пътя , а като е имало трафик е могло и тунелно видео да направят с изрязване на 1ва и 2ра , не по-малко ефектно щеше да бъде .

Съгласен съм :yes:
За труда и риска на колегата браво , аз не бих се наел дори и колата да ми е със 20 аирбега - лично мое мнение !
Колата изглежда супер и се надявам поне аз и технически да е супер изрядна. Сигурно гумите ти са Рън Флат щом си позволяваш такава скорост ? :kuku:
http://www.vbox7.com/play:0c14d303?r=google
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 09 Ное 2011, 9:16

Абе вие дорбе ли сте, искате да откажете всеки който тръгва да пише тук.. Разберете, всеки съзнава, че това е опасно. Порадвайте се на един клип, който е сниман за нас, БЪЛГАРИТЕ, за да не гледаме само на запад как дигат високи скорости и си ги поддържат. Кво и на оня дето кара 850-цата и си кара с 300 нз колко време ли трябва всичките коментари да са " ти не си човек, ти си убиец, ти си нз кво.. " Аре стегнете се малко... Пък който тиин е решил да се втурва и той, не вярвам че липсата на това видео ще го спре, има хиляди в нета. Навсякъде само негавитизъм :nono:

Клипа е страхотен, музиката също. Евалата, явно имаш големи топки. :bowdown:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Видео