Resurrection
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Master™
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50 ТУРБО & е28 м20 Турбо
- Мечтае да кара: е30 си с безплатен бенз
Resurrection
Здравейте понеже никой не можа да ми каже в форума защо не мога да си пусна тема в "Проекти" я пускам тук.
(моля модераторите да не трият темата)
Повечето знаете как завърши последното каране на 30-ката щот съм прос и не знам де да карам.
http://www.youtube.com/watch?v=xjG5aJ3msWY
и понеже колата беше повече от изгнила е30-ка за мен (главно заради предишния собственик, който ме накара да я заобичам буквално) а и за предишните собственици, реших да се опитам да направя магия както казва тенекеджията ми "от лайна - бонбони"
. Дожаля ми да я изхвърля и тук ще ви покажа в картинки общо взето какво се случва с нея..... процеса няма да е много бърз но пък обещавам да е интересен за повечето от вас
1-во при тенекеджията за изпъване на купето. След това малко обработка на купето + събаряне на двата моста за Powerflex тампони. след това ще е мотора който е изненада
..... и след това МС-а който много се надявам че Теодор - Turbo-Lag ще склони да мапне......
(моля модераторите да не трият темата)
Повечето знаете как завърши последното каране на 30-ката щот съм прос и не знам де да карам.
http://www.youtube.com/watch?v=xjG5aJ3msWY
и понеже колата беше повече от изгнила е30-ка за мен (главно заради предишния собственик, който ме накара да я заобичам буквално) а и за предишните собственици, реших да се опитам да направя магия както казва тенекеджията ми "от лайна - бонбони"

1-во при тенекеджията за изпъване на купето. След това малко обработка на купето + събаряне на двата моста за Powerflex тампони. след това ще е мотора който е изненада

- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
- jackass3D
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 Touring
- Мечтае да кара: Mach 1, Hemi Cuda и Chevy SS
- Детайли за колата: Много хубави :)
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Re: Resurrection
Дано колега се получи и да съживете гумояда отново.
Успех с проектчето .
За да можеш ,да пишеш в Проекти ,трябва да си одобрен от rtzankov

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- climbernoob1
- кандидат ентусиаст
-
Master™ написа:Здравейте понеже никой не можа да ми каже в форума защо не мога да си пусна тема в "Проекти" я пускам тук.
Цъкаш горе на "Профил" и ти излиза меню(в ляво) и натискаш "Потребителски групи" и в средата ти излизат останалите групи и слагаш отметка на " Секция "Силов тунинг" " и чакаш да те одобрят (бързо става).

А сега да ти пожелая успех с новия проект. Дано нямаш пречки и всичко стане, както ти искаш.
Успех с "мотора изненада" нека резултатите след ремапа и диното да са изненадващи.

- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
ако не е изгнила има смисъл,мога да дам пример ама изгнила ли е ......... надин няма смисъл труд (може би не знаеш колко много,питай аз ще ти кажа) средства (нищо в сравнение с труда) за една максимум 2 години "Вода,жена,куфраж и ръжда тръгнат ли спиране няма". От собствен опит ти го казвам и то за добро не за лошо или със завист 

Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!

- Торук Макто
-
-
Абе ако е заминала геометрията отдоле и велик русенски гаражен герой Крали Марко нема да помогне. 

Срещнали веднъж Методий някакви люде във Великоморавско, целият облян в пот. Запитали го: "Що си тъй потен, брате?"
Той отговорил: "Спорих с глупци!"
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Торук Макто написа:Абе ако е заминала геометрията отдоле и велик русенски гаражен герой Крали Марко нема да помогне.
има рулетка за тая работа ако иска на лично ще му дам размерите имам ги

Remi Performance Garage

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Ехххх... гледал съм я многократно е30-ката. Беше ми достатъчно само да я слушам. Направо ми се заплака като видях клипа. Дано успееш да я възтановиш и да ни радваш отново някой ден.
ПП: аз допоследно си мислех, че е Б25.
ПП: аз допоследно си мислех, че е Б25.
- doko
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: е30 s38b38 turbo
Торук Макто написа:Абе ако е заминала геометрията отдоле и велик русенски гаражен герой Крали Марко нема да помогне.
Колега мненията за геометрията си ги запази за себе си. Има хора за тази работа който знаят как става

А по темата колега Master ако има гнило по добре друго купе ако ли не пожелавам успех и само хубави моменти с новия проект

И повечко снимков и видео материали че такива като Торук да се учат а не само да спамят

- Торук Макто
-
-
Маняче, твоето мнение пък цялото е само по темата...
Няма и грам оф-топик.
Аз поне се опитах да му кажа на човека да си погледне геометрията на шасито, а ти освен, че изнесе лекция по форумна солидарност, по темата каза следното:

Няма и грам оф-топик.

Аз поне се опитах да му кажа на човека да си погледне геометрията на шасито, а ти освен, че изнесе лекция по форумна солидарност, по темата каза следното:
doko написа:... пожелавам успех и само хубави моменти с новия проект...

Срещнали веднъж Методий някакви люде във Великоморавско, целият облян в пот. Запитали го: "Що си тъй потен, брате?"
- Master™
- младши ентусиаст
-
не се карайте момчета картинките сами говорят....да не казвам че ония шантавия тенекеджия мери 100 неща и грам не схванах кво прави
само дърпах някви лебедки

на път за майстора

малко разпъване на кръст

да докараме вратите (между другото както не виждах надежда сега се затварят като хладилник)

малко кърпеж и изправяне на прага и левия рог. добре че му разбирам на ЦО-то

на път за майстора

малко разпъване на кръст

да докараме вратите (между другото както не виждах надежда сега се затварят като хладилник)

малко кърпеж и изправяне на прага и левия рог. добре че му разбирам на ЦО-то

- Master™
- младши ентусиаст
-
лъч светлина и отново усмивка

След като се върнах от тенекеджийното реших малко да пооправя купето........ откъм ръжди
взех някой основни неща - диск за рязане,диск за шлайфане с шкурки,вюрд-ръждопреобр.,протекта за метал,някъв сребърен феролит с лак,обезмаслител и телени четки за дрелка и ръчна
..... и ДАЙЙЙЙЙЙЙ ....жули жеко жули
.....и най-голямото ми постижение че вече не пия
което доста ми помага с колата и простотиите в главата ми

преди

протекта

железния кош

След като се върнах от тенекеджийното реших малко да пооправя купето........ откъм ръжди
взех някой основни неща - диск за рязане,диск за шлайфане с шкурки,вюрд-ръждопреобр.,протекта за метал,някъв сребърен феролит с лак,обезмаслител и телени четки за дрелка и ръчна

преди

протекта

железния кош

- Master™
- младши ентусиаст
-
ако някой се чуди що сив веднага показвам от къде ми хареса...... даже ако се загледате подкалника левия пак е крив ...явно и тоя е бил с чука заради турбото като при мен

между другото и парното ще го оскубя и ще затворя дупката както колегата по горе но с алуминиев рифел..... и на него ще наредя едиса
............ ииии ......а стига толкова за днеска

между другото и парното ще го оскубя и ще затворя дупката както колегата по горе но с алуминиев рифел..... и на него ще наредя едиса
............ ииии ......а стига толкова за днеска

42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3