Мнение за едно Е34 комби
Модератор: Технически модератори
55 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- niagolov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-36 купе
- Мечтае да кара: E-46 купе
Мнение за едно Е34 комби
Здравейте колеги,обявил съм си Е36-цата за продаване или бартер и днес ми звънна един колега които ми предлага неговата Е34-ка.Моля за мнение,и да ме светнете,кои са слабите места на тези коли,за да знам какво да гледам при огледа.И какви са впечатленията от този мотор ТДС в Е34.Предварително Благодаря.Ето линк към обявата на Е34-ката: http://www.cars.bg/u495337
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Re: Мнение за едно Е34 комби
На пръв поглед е запазено, нооо от едни снимки не може да се даде правилна цялостна преценка. Отиваш на място, палиш, караш, оглеждаш и така.
А за това какво трябва да се гледа при покупката на ТДС има тема във важни, много добре е описано всичко.
Късмет
А за това какво трябва да се гледа при покупката на ТДС има тема във важни, много добре е описано всичко.
Късмет

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
виждал съм го в шумен да го карат и то от скоро , може да проучим нещичко за него , ако е необходимо
- niagolov
- кандидат ентусиаст
-
daka1972 написа:виждал съм го в шумен да го карат и то от скоро , може да проучим нещичко за него , ако е необходимо
Ако е възможно колега и не те ангажирам

- daka1972
- младши ентусиаст
-
може да видиш и колегите с Е34 от вашите Бургаслии щото като гледам задния джам стикера е от форума май
Колега колата е 143 коня и за толкова не върви кой знае колко щот е тежичка , не знам каква Е36-ца си карал и защо я продаваш , но важното е каква кола търсиш та да скочиш на Е34 и то комби и то с нивомат
. Да с нивомат е и ако нещо не му е наред си иска обслужване което няма да му направиш имайки предвид че питаш за кола струваща толкоз мъничко. Искаш ли колата сериозно прочети както са писали колегите в Е34 подфорума важни теми и си представи че 90% от нещата ще ти се случат и на теб ако я караш над три години поне . Та повече от това като насока няма пък и е предостатъчно , но си малко преживяване иначе ако много искаш да си возиш задника на такова сядай и се кефи , а на мен лично ми харесва , хубавица е . Успех.

- daka1972
- младши ентусиаст
-
vladobate написа:Колега колата е 143 коня и за толкова не върви кой знае колко щот е тежичка , не знам каква Е36-ца си карал и защо я продаваш , но важното е каква кола търсиш та да скочиш на Е34 и то комби и то с нивомат. Да с нивомат е и ако нещо не му е наред си иска обслужване което няма да му направиш имайки предвид че питаш за кола струваща толкоз мъничко. Искаш ли колата сериозно прочети както са писали колегите в Е34 подфорума важни теми и си представи че 90% от нещата ще ти се случат и на теб ако я караш над три години поне . Та повече от това като насока няма пък и е предостатъчно , но си малко преживяване иначе ако много искаш да си возиш задника на такова сядай и се кефи , а на мен лично ми харесва , хубавица е . Успех.
може на светофарите да не върви ама по магистралите добре си е движи с и без нивомат , ако беше 1,7 тдс е това е умряла работа
daka1972 написа:vladobate написа:Колега колата е 143 коня и за толкова не върви кой знае колко щот е тежичка , не знам каква Е36-ца си карал и защо я продаваш , но важното е каква кола търсиш та да скочиш на Е34 и то комби и то с нивомат. Да с нивомат е и ако нещо не му е наред си иска обслужване което няма да му направиш имайки предвид че питаш за кола струваща толкоз мъничко. Искаш ли колата сериозно прочети както са писали колегите в Е34 подфорума важни теми и си представи че 90% от нещата ще ти се случат и на теб ако я караш над три години поне . Та повече от това като насока няма пък и е предостатъчно , но си малко преживяване иначе ако много искаш да си возиш задника на такова сядай и се кефи , а на мен лично ми харесва , хубавица е . Успех.
може на светофарите да не върви ама по магистралите добре си е движи с и без нивомат , ако беше 1,7 тдс е това е умряла работа
То малкия тдс няма и 1.7 ако сме точни пък за 6 години само на тдс-и как да му ги похваля без резерви кат съм им ял всичките магарии и въпреки това скоро се сдобих със следващия че и за почти два пъти повечко пари. Та върви по магистралите ама ако колегата слиза сега от едно 328i как да го убеждавам колко е дърпачка ,че и комби пък и нивомата кат обслужване хич не е за пренебрегване, ама тва сериозно. Нека си кажем истината в очите макар че от дизелово БМВ няма да сляза ама тва е друга тема и
- niagolov
- кандидат ентусиаст
-
vladobate написа:daka1972 написа:vladobate написа:Колега колата е 143 коня и за толкова не върви кой знае колко щот е тежичка , не знам каква Е36-ца си карал и защо я продаваш , но важното е каква кола търсиш та да скочиш на Е34 и то комби и то с нивомат. Да с нивомат е и ако нещо не му е наред си иска обслужване което няма да му направиш имайки предвид че питаш за кола струваща толкоз мъничко. Искаш ли колата сериозно прочети както са писали колегите в Е34 подфорума важни теми и си представи че 90% от нещата ще ти се случат и на теб ако я караш над три години поне . Та повече от това като насока няма пък и е предостатъчно , но си малко преживяване иначе ако много искаш да си возиш задника на такова сядай и се кефи , а на мен лично ми харесва , хубавица е . Успех.
То малкия тдс няма и 1.7 ако сме точни пък за 6 години само на тдс-и как да му ги похваля без резерви кат съм им ял всичките магарии и въпреки това скоро се сдобих със следващия че и за почти два пъти повечко пари. Та върви по магистралите ама ако колегата слиза сега от едно 328i как да го убеждавам колко е дърпачка ,че и комби пък и нивомата кат обслужване хич не е за пренебрегване, ама тва сериозно. Нека си кажем истината в очите макар че от дизелово БМВ няма да сляза ама тва е друга тема и
320-ка М50 с ванос ми е колата колега,и тя не е кой знае колко вървяща,това Е34 просто ми го предложиха на бартер изглежда ми свежо и затова се допитах до вас,понеже до сега не съм имал дизелово БМВ и незнам що за машина е

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38

интересно защо няма снимки от дясно
...и двигателя не е оригиналния за 34ките ,от 39 или 38 е (с пластмасовите колектори)
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
the_gate написа::roll:
...и двигателя не е оригиналния за 34ките ,от 39 или 38 е (с пластмасовите колектори)
Е не може ли само колектора да е сменен

Казват че с пластмасов колектор малко се подобява звука

- Митко Пурата
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 и Е36
- Мечтае да кара: Опел или Форд
Колегата е прав. ТДС 94г. с пласмасовите колектори няма!
Има нещо правено, но какво и защо само който го е правил знае.

Има нещо правено, но какво и защо само който го е правил знае.

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Bavarcho написа:the_gate написа::roll:
Е не може ли само колектора да е сменен![]()
Казват че с пластмасов колектор малко се подобява звука
не може само колектора да е сменен, поне и главата, защото шпилките за колекторите са подредени по различен начин

- Митко Пурата
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 и Е36
- Мечтае да кара: Опел или Форд
Дупките на металния и на пласмасовия колектор не съвпадат.
55 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4