Проблем с паленето

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Re: Проблем с паленето

Мнение от mitaka7 » 06 Ное 2011, 10:43

makaveli316 написа:А случайно попаднах в едни немски форуми и доколкото разбрах за тия дето са застраховани в ADAC може да ти поемат акумулатора или поне получаваш отстъпка.
Някой за такива неща чувал ли е? Мен лично не би ме изненадало, тук съм се нагледал на кво ли не.

Колега, във всяко твое ново мнение задаваш нови въпроси. Ако продължаваш така, накрая ще стигнеме и до технологията за производство на акумулатори.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Re: Проблем с паленето

Мнение от makaveli316 » 06 Ное 2011, 14:16

mitaka7 написа:
makaveli316 написа:А случайно попаднах в едни немски форуми и доколкото разбрах за тия дето са застраховани в ADAC може да ти поемат акумулатора или поне получаваш отстъпка.
Някой за такива неща чувал ли е? Мен лично не би ме изненадало, тук съм се нагледал на кво ли не.

Колега, във всяко твое ново мнение задаваш нови въпроси. Ако продължаваш така, накрая ще стигнеме и до технологията за производство на акумулатори.

Е какво, лошо няма, ще се образоваме :mrgreen:
Иначе преди да взимам нов, ще ида да ми го прегледат този и да ми кажат дали е дал фира или е на път.
Благодаря на всички за отзивите :yes:
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

Предишна

Назад към E46