Възникна проблем с една от най-бързите 20-ки в София!

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i E46,Е30+М50b25(stroke)
Мечтае да кара: M3 Е92 DCT,М5 2011 F10
Детайли за колата: Спортно окачване FK High Sport M3(Coilover-реголируемо),спортна генерация на 63мм+спортни резонатори,плетен спортен колектор,иридиеви свещи Denso Iridium IK20,шорт шифтър на ACT,сменен дросел,cold air intake-K&N,олекотени жданти R15(магнезиеви)BMW/4.5кг(с гума 12.2кг).Горивен регулатор JDM(SARD).Горивна мопма от Ауди(7.0bar.)с армирани горивни маркучи.Частично олекотяване,Recaro 9.8кг(състезателна седалка),крайно тегло с 15л бензин(1288кг),разпънки(реголируеми-HKS),полу-сликове ADVAN A032R

Re: Възникна проблем с една от най-бързите 20-ки в София!

Мнение от Бимбо » 31 Окт 2011, 20:43

Колата е поправена! :yes:

Искам да изкажа искрените си благодарности към колегата Dimitroff(Иван),който ми помогна АДСКИ много(във всякакъв аспект,като най-вече ми каза при кой да отида и моментално ме прати за да се отстрани проблема)и за ПОРЕДЕН път се доказа като ПРОФЕСИОНАЛИСТ!

Проблема ще обясня утре след като взема колата от сервиза и ми се обясни от какво е била болна! :mhihi: :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 328i Мойта, e53 Семейната
Мечтае да кара: 635i e24, 850i e31
Детайли за колата: Истинската 328ца

Мнение от kokali praa vsiakvi » 02 Ное 2011, 15:23

Бимбо написа:Колата е поправена! :yes:

Проблема ще обясня утре след като взема колата от сервиза и ми се обясни от какво е била болна! :mhihi: :yes:

Има ли вече яснота по темата , колега ?
Жените биват два вида : 1. Слабички 2. Убавки... И с броя на цилиндрите е подобно ...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 M54 '01

Мнение от jbankov » 02 Ное 2011, 15:26

:OT: Е,нали вече е ОК ...за какво му е форума вече :dunno:
Изображение

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Мнение от HeBePeH » 03 Ное 2011, 21:38

Ей спамер Ники не е такъв .
Просто не му достига време (като на теб) да седи по цял ден във форума и да спами.

П.п - Не знам с каква цел го правиш но този твой спам дразни яко , преди малко реших да прегледам клипчетата в подраздел Видео и на всякъде имаше твой коментар с единствена цел трупане на мнения :twisted: , не знам на 16-17 години ли си ?
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i E46,Е30+М50b25(stroke)
Мечтае да кара: M3 Е92 DCT,М5 2011 F10
Детайли за колата: Спортно окачване FK High Sport M3(Coilover-реголируемо),спортна генерация на 63мм+спортни резонатори,плетен спортен колектор,иридиеви свещи Denso Iridium IK20,шорт шифтър на ACT,сменен дросел,cold air intake-K&N,олекотени жданти R15(магнезиеви)BMW/4.5кг(с гума 12.2кг).Горивен регулатор JDM(SARD).Горивна мопма от Ауди(7.0bar.)с армирани горивни маркучи.Частично олекотяване,Recaro 9.8кг(състезателна седалка),крайно тегло с 15л бензин(1288кг),разпънки(реголируеми-HKS),полу-сликове ADVAN A032R

Мнение от Бимбо » 06 Ное 2011, 1:58

jbankov написа::OT: Е,нали вече е ОК ...за какво му е форума вече :dunno:

Само искам да видиш в колко часът съм постнал мнение................................!!!Не виждам и капка смисъл да се заяждаш и да ми постваш такива тъпи мнения!

Абсолютно всички модули в колата работят,колата върви и дори вече след поправката има няколко записани старта :mhihi: ;) !

Когато взех колата,Иво(момчето което я направи)не беше в сервиза и в общи линий само разбрах,че е изгоряла някаква писта(или нещо подобно)и то по телефона.

Преди това Иван дойде провери колата софтуерно(това преди да(за което МНОГО МУ БЛАГОДАРЯ) ме прати при въпросният Иво,който е голям пич и същевременно професионалист)и каза,че не може да се свърже с колата.Всичко,всеки един модул показваше,че НЕ работи и,че колата е ТУШШШШШШШШШШ.Иван каза,че може да е нещо прегоряло и елементарно за отстраняване(както се оказа)и всичко да си е ок!

За съжаление нямам време да пиша във форума(адски мнооого работа и проблеми),а и в момента съм в дрезгаво търсене на ХУБАВО табло(имам в предвид скоростомера и т.н),както като мойто,така и такова от М3 и затова не съм писал подробно и изчерпателно.А и както вече казах нямах време и възможност да говоря с Иво какво и е било на колата и да обясня както трябва по какъв начин е отстранен проблема и аджеба какъв е бил той!

Ако Иван има желание и възможност нека драсне един ред и съм сигурен,че той ДОСТА ПО–ДОБРЕ би обяснил какво и беше на куклата(ако разбира се е говорил с Иво)! :yes:

Предишна

Назад към E46