Гръб на седалка?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Гръб на седалка?
Здравейте колеги, задната кора на едната ми седалка се е разкачила от едната страна...видях че е с някакви щипки, но колкото и да го ръчкам не иска да се закрепи...няма нищо счупено до колкото виждам...Някой имал ли е този проблем и как го е оправил...
П.П. Някой може ли да даде линк към тема за почистване на стъпков мотор на М43...намерих как да го изчистя, но не знам как да го сваля
П.П. Някой може ли да даде линк към тема за почистване на стъпков мотор на М43...намерих как да го изчистя, но не знам как да го сваля

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Re: Гръб на седалка?
Phil написа:Здравейте колеги, задната кора на едната ми седалка се е разкачила от едната страна...видях че е с някакви щипки, но колкото и да го ръчкам не иска да се закрепи...няма нищо счупено до колкото виждам...Някой имал ли е този проблем и как го е оправил...

Uploaded with ImageShack.us
1.Два винта вътрешен шестостен (имбусни болтове). Буксата се вади, като се натисне скобата и си ти

- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Re: Гръб на седалка?
Еми колега, чисто нов съм в клуб Е46
На Е36-цата ми стъпковия беше под охлюва 

3 мнения
• Страница 1 от 1