Обсъждат предложения за нови глоби
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Обсъждат предложения за нови глоби
В резюме:
До 200 лева ще е глобата за превишена скорост извън града и отнемане на книжката за 3 месеца
Предложено е глобите да се уточняват и в зависимост от това дали се шофира в населено или извън населено място. Най-високи ще бъдат ти за шофьори на автобуси, маршрутки, таксита и камиони, които също влизат в отделна графа. При тях всяко превишаване над 50 км ще се санкционира с 400 лева и 3 месеца без книжка.
Вече ще се глобяват и пешеходци, които преминават през заграждения.
Става задължително шофирането с включени светлини през деня от 1 ноември до 1 март.
Паяците се премахват, а ще ни лепят стикер с глоба, която трябва да се плати в 7-дневен срок.
До 200 лева ще е глобата за превишена скорост извън града и отнемане на книжката за 3 месеца
Предложено е глобите да се уточняват и в зависимост от това дали се шофира в населено или извън населено място. Най-високи ще бъдат ти за шофьори на автобуси, маршрутки, таксита и камиони, които също влизат в отделна графа. При тях всяко превишаване над 50 км ще се санкционира с 400 лева и 3 месеца без книжка.
Става задължително шофирането с включени светлини през деня от 1 ноември до 1 март.
Паяците се премахват, а ще ни лепят стикер с глоба, която трябва да се плати в 7-дневен срок.
Re: Обсъждат предложения за нови глоби
BMW_POWER написа:Става задължително шофирането с включени светлини през деня от 1 ноември до 1 март.
Само тая няма да я бъде от мен поне де.Макар ,че на запад в много страни е така,аз лично няма да си влюча фаровете през деня ,като някой малоумник

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Maйка им шибана!
И кво превишавам, карам с 95, щото километража ми не работи и айде без книжка 3 месеца?!? Тъпотия!

BMW only!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Maйка им шибана! И кво превишавам, карам с 95, щото километража ми не работи и айде без книжка 3 месеца?!? Тъпотия!
"Често майна" - както казва моето най-любимо на тоя свят същество.
Не се коси толкова, просто вместо 10лв. за подкуп ще вадим по 20-сет и готово. Да не говорим колко са безхаберни повечето полицай и ги мързи, ама така ги мързи, че даже някой път не си искат подкупа, ами те пускат хей така...

Ааааа поне пътищата да оправят, а то какво... като на луната сме, все едно нямаме атмосфера и метеоритите падат като дъжд през юни

Странна работа е тая нашата "държавица"
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Много ясно че трябва да са солени глобите за првишена скорост!!!! Може да ни се иска да караме бързо и да няма глоби... ама е по-добре да си е всичко както трябва...ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПЪТИЩАТА

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- amd
- клавиатурен мунингист
-
Да, с извинение, УЯ МИ У ЛЕБЕЦ! ВИдин е откъснат от света, всички пътища към София са затрорени - един залят, 2 пропаднали. Останал е само черен път, джип трудно минава по него. Дават и по телевизията, а то примерите са хиляди, ама много наистина за скапани пътища. Човека, чиято фирма е подизпълнител за пътищата, кара Nissan 350Z, mercedes E220, и още един последен модел джип Nissan. Не е трудно да се сетим отде е зел парите. Да, напълно съм съгласен, че трябва да има яки глоби и санкции за нарушителите, защото никой не иска да имзираме по пътищата или да загубим близък човек като едното нищо, но не рядко и лошите пътища са причина за ПТП. Най-вероятно Vicho е прав - ще минем с подкупче 

BMW only!
- Runner
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520i Vanos и Е60 525i
- Мечтае да кара: F10
stanchev написа:ще се намали броя на ПТП ако се въведе задължителното каране на къси светлини. аз съм ЗА
stanchev, подкрепям твоето мнение

- amd
- клавиатурен мунингист
-
И то какво - тарикатите вече няма да се отличават по включените светлини, а по изключените такива
Пътищата могат да се оправят, ако вземат да обесят някой от крадците... ама кой го боли х** - тук във Видин повечето хора знаят кой е окраднал парите за пътя Е79, но никой не го закача пича.

BMW only!
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
BMW_POWER написа:В резюме:
като цяло съм за тия промени(стига аз да не сам потърпевш де

Някои коли при запалване и фаровете им се пускат-това е измислено от много по умни хора от нашите законодатели
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
BMW_POWER написа:...
Хммм, тва звучи интересно

И колк ще е глобата дето ша ти лепнат? 100-300лв в зависимост дали си спрял на улицата пред вас или пред министерския съвет или кво?
Има ли инфо и по тоя въпрос

- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Аз съм ЗА включените светлини! Определно помагат, особено при каращи с 40 в наи-лява лента.
За скоростта имаше нужда да се разделят на любители и професионалисти и на такива в града и извън него.
Друг въпрос е колко ще следят за тях, но сегашната максимална глоба от 50 лева си е вече смешна.
За скоростта имаше нужда да се разделят на любители и професионалисти и на такива в града и извън него.
Друг въпрос е колко ще следят за тях, но сегашната максимална глоба от 50 лева си е вече смешна.
Touring & windsurf club
- LaByBaMaPa
- Потребител
-
Глоби
Тази откровена простотия с паяците трябваше отдавна да я премахната, а не да вдигат фордове, опели и сек`ви 20 годишни таралясници, а като видат скъпи коли и да ходят по заведенията да питат на кого е колата, че барем я дигнем па то станало грешка. Нека да лепят глоби на всички, а не закона да се прилага избирателно.
Абе като си знам къде живееме няма да има много голяма разлика от сега! Първоначално ще стане точно така както казахте 20лв вместо 10 на катаджията и продължаваш. След някой друг месец като отшумее новината ще си се върне старата тарифа
. Колко пъти ги вдигаха цените и до сега и си е все същото то не бяха 3 пъти на червено и без книжка то не беше чудо. Плашат хората 1 месец и после старата песен на нов глас. Виж това с паяците е по-неприатно, защото лепенка и скоба могат да ти сложат където и да си спрял, а я се опитаи да вдигнеш кола плътно паркирана до знак стълб и тн. и то от вътрешната му стена.

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2