Аудио (МP3 ),Видео ( аvi )и Тв в Е39 с OEM 16:9
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
Re: Аудио (МP3 ),Видео ( аvi )и Тв в Е39 с OEM 16:9
Дай малко повече инфо за техническата страна на ъпгрейда....
Къде се връза, нови кабели ли се теглят...
Как се управлява- от менюто на навигацията ли или....
Запази ли оригиналния тунер? Телевизията как си я пускаш през цифровото у-во? Отиваш на аукс-канала на оригиналния ти тунер и там ти излиза менюто на новия или по друг начин?
Къде се връза, нови кабели ли се теглят...
Как се управлява- от менюто на навигацията ли или....
Запази ли оригиналния тунер? Телевизията как си я пускаш през цифровото у-во? Отиваш на аукс-канала на оригиналния ти тунер и там ти излиза менюто на новия или по друг начин?
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
Когато тръгне на 100% както трябва ще напиша всичко подробно и със снимки!
На кратко :
-не се теглят кабели
-звука можеш да го управляваш от волана
-другите неща си ги управляваш от дистанционно,много шукарно при това
Цялото меню на тунера си го управляваш от него
-запазил съм си оригиналния тунер,и си гледам телевизия от него,защото той се позлва и за камерата за заден ход
-телевизия през цифрото устройство се пуска като цъкнеш с дистанционното в менюто което ти излизa на монитора TV
За сега толкова,като тръгне както трябва,е има повече......ако не тръгне Кмета ще е виновен за всичко

На кратко :
-не се теглят кабели
-другите неща си ги управляваш от дистанционно,много шукарно при това

-запазил съм си оригиналния тунер,и си гледам телевизия от него,защото той се позлва и за камерата за заден ход

-телевизия през цифрото устройство се пуска като цъкнеш с дистанционното в менюто което ти излизa на монитора TV
За сега толкова,като тръгне както трябва,е има повече......ако не тръгне Кмета ще е виновен за всичко

- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
Re: Re: Аудио (МP3 ),Видео ( аvi )и Тв в Е39 с OEM 16:9
meha написа:Когато тръгне на 100% както трябва ще напиша всичко подробно и със снимки!
На кратко :
-не се теглят кабели
-другите неща си ги управляваш от дистанционно,много шукарно при това![]()
-запазил съм си оригиналния тунер,и си гледам телевизия от него,защото той се позлва и за камерата за заден ход![]()
За сега толкова,като тръгне както трябва,е има повече......ако не тръгне Кмета ще е виновен за всичко![]()
![]()
Чакаме и тези с 46-ците.
Sent from my Desire HD using Tapatalk
- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528 на газчица...
- Мечтае да кара: МиГ-29
Нямам търпение и аз да стане готово всичко,че с това записване на СД-та се върнах в 1998г. 

Taкааа....малко да опресним темата!
Все още не съм монтирал предусилвателя който закупих,но пък монтирах камера за обратно виждане
До тук добре,само че проблем идва в момента в който искам да пусна тунера,се появява картината на камерата.......тъй като тунера е вързан на 13 и 14 пин бяла букса,камерата също
И сега въпроса е как да се разделят двете неща......тоест AV канала ми стои празен,дали не може камерата да е на него,а тунера да си остане!
Въобще незнам дали разбирате за какво говоря,че и аз се обърках
Обаче пък се появи една носа екстра,дори когато не съм вкл на задна предавка,мога от монитора да си пусна камерата и да гледам какво става зад мен,не че е много интересно де
Осветлението на камерата е със диод,който свети много красиво-студено бяло......сега трябва да търся някаква SMD лампичка и за другия плафон на номера,че грозно така ендото жълто другото бяло.......някой да има идея от къде мога д аси купя такава лампичка,която обаче да не я хваща LCM като грешка,много е важно това

Все още не съм монтирал предусилвателя който закупих,но пък монтирах камера за обратно виждане

До тук добре,само че проблем идва в момента в който искам да пусна тунера,се появява картината на камерата.......тъй като тунера е вързан на 13 и 14 пин бяла букса,камерата също

Въобще незнам дали разбирате за какво говоря,че и аз се обърках

Обаче пък се появи една носа екстра,дори когато не съм вкл на задна предавка,мога от монитора да си пусна камерата и да гледам какво става зад мен,не че е много интересно де

Осветлението на камерата е със диод,който свети много красиво-студено бяло......сега трябва да търся някаква SMD лампичка и за другия плафон на номера,че грозно така ендото жълто другото бяло.......някой да има идея от къде мога д аси купя такава лампичка,която обаче да не я хваща LCM като грешка,много е важно това

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
meha написа:Taкааа....малко да опресним темата!
Все още не съм монтирал предусилвателя който закупих,но пък монтирах камера за обратно виждане![]()
До тук добре,само че проблем идва в момента в който искам да пусна тунера,се появява картината на камерата.......тъй като тунера е вързан на 13 и 14 пин бяла букса,камерата същоИ сега въпроса е как да се разделят двете неща......тоест AV канала ми стои празен,дали не може камерата да е на него,а тунера да си остане!
Въобще незнам дали разбирате за какво говоря,че и аз се обърках![]()
Обаче пък се появи една носа екстра,дори когато не съм вкл на задна предавка,мога от монитора да си пусна камерата и да гледам какво става зад мен,не че е много интересно де![]()
Осветлението на камерата е със диод,който свети много красиво-студено бяло......сега трябва да търся някаква SMD лампичка и за другия плафон на номера,че грозно така ендото жълто другото бяло.......някой да има идея от къде мога д аси купя такава лампичка,която обаче да не я хваща LCM като грешка,много е важно това![]()
всичко ще стане перфектно , само малко търпение имай

- ICHIBAN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е61-530da-05г.
meha написа:Taкааа....малко да опресним темата!
Все още не съм монтирал предусилвателя който закупих,но пък монтирах камера за обратно виждане![]()
До тук добре,само че проблем идва в момента в който искам да пусна тунера,се появява картината на камерата.......тъй като тунера е вързан на 13 и 14 пин бяла букса,камерата същоИ сега въпроса е как да се разделят двете неща......тоест AV канала ми стои празен,дали не може камерата да е на него,а тунера да си остане!
Въобще незнам дали разбирате за какво говоря,че и аз се обърках![]()
Обаче пък се появи една носа екстра,дори когато не съм вкл на задна предавка,мога от монитора да си пусна камерата и да гледам какво става зад мен,не че е много интересно де![]()
Осветлението на камерата е със диод,който свети много красиво-студено бяло......сега трябва да търся някаква SMD лампичка и за другия плафон на номера,че грозно така ендото жълто другото бяло.......някой да има идея от къде мога д аси купя такава лампичка,която обаче да не я хваща LCM като грешка,много е важно това![]()
И аз търся такава крушка,на мойта камера светлината не е нито жълта,нито бяла,а искам да ги оеднаквя.За да не ти дава грешка на борда,хвани някой колега тука от форума да ти огаси чека за задния номер и после слагай каквато искаш крушка
И да се гордея и да не се гордея,
все съм си българин,така че по-добре
да се гордея.
все съм си българин,така че по-добре
да се гордея.
идната седмица се надявам да намериме време и да монтираме с Милен,предусилвателя и всичко да се свърши.......преди малко попаднах на това: http://www.youtube.com/watch?v=iwF7ZWal ... re=related
което честно по-ми допада,защото се управлява от навигацията,а при мен само от дистанционното
nightdriver-a май беше го връзвал неговия тунер,така че го управляваше и той от навито....?
което честно по-ми допада,защото се управлява от навигацията,а при мен само от дистанционното

nightdriver-a май беше го връзвал неговия тунер,така че го управляваше и той от навито....?
- meti_vd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d
Колеги от 2 дена имам BMW 530d с навигация 16:9 !
Като вляза в менюто има под меню TV влизам в него и започва търси канали но нищичко не намира,в момента съм в Швейцария и съм му дал Швейцария като страна,но пак нищо не намира
Възможно ли е да нямам ТВ тунер или пък го имам но не работи?
Как мислите,извинявам се за тъпия въпрос но както казах от 2 дена имам колата и както се казва,като се кача в нея се чувствам като в космически кораб:)
Като вляза в менюто има под меню TV влизам в него и започва търси канали но нищичко не намира,в момента съм в Швейцария и съм му дал Швейцария като страна,но пак нищо не намира

Как мислите,извинявам се за тъпия въпрос но както казах от 2 дена имам колата и както се казва,като се кача в нея се чувствам като в космически кораб:)
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Щом имаш меню TV на екрана, значи имаш тв тунер.
Виж да не са му откачени нещо антените или Швейцарците да са на цифрова телевизия и да нямат аналогов ефир, третия вариант е да е прецакан самия модул.
Виж да не са му откачени нещо антените или Швейцарците да са на цифрова телевизия и да нямат аналогов ефир, третия вариант е да е прецакан самия модул.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
meti_vd написа:Колеги от 2 дена имам BMW 530d с навигация 16:9 !
Спокойно колега , повредата не е в твоя телевизор ! Швейцария окончателно е скъсала с аналоговия сигнал през 2008г , така че няма как да хванеш програми с твоя аналогов тв тунер !
Сега се върни отначалото на темата и прочети за устройството което съм монтирал,и почвай да гледаш цифрова 

- meti_vd
- кандидат ентусиаст
-
Колеги мерси много за бързите и точни отговори,няма те си на представа колко по добре ми стана
!
Темата я прочетох цялата и това е първото нещо което,щом се пребета в БГ
Гадините и чейнджър не са сложили и слушам само радио за сега,но това да и е проблема
Забравих да попитам,къде се намира въпросния ТВ тунер все пак да го погледна да е откачен нещо?
Колата е 530д комби 2001 година

Темата я прочетох цялата и това е първото нещо което,щом се пребета в БГ

Гадините и чейнджър не са сложили и слушам само радио за сега,но това да и е проблема

Забравих да попитам,къде се намира въпросния ТВ тунер все пак да го погледна да е откачен нещо?

- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
meti_vd написа:Забравих да попитам,къде се намира въпросния ТВ тунер все пак да го погледна да е откачен нещо?
-зад резервната гума, има легло под мокета, а винтовете са под никелираните щипки колега
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
- meti_vd
- кандидат ентусиаст
-
Мерси колега!
Още сега отивам да проверя за хлабави връзки:)
Колеги извинявам се но съм забравил да кажа,че колата е комби:)
Там където ми написа колегата нищо не намерих,предполагам е пак някъде около резервната гума,но не ми се разглобяваше в тъмницата
Още сега отивам да проверя за хлабави връзки:)
Колеги извинявам се но съм забравил да кажа,че колата е комби:)
Там където ми написа колегата нищо не намерих,предполагам е пак някъде около резервната гума,но не ми се разглобяваше в тъмницата

62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5