E53 Зимни гуми
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
E53 Зимни гуми
Здравейте колеги! Дайте мнение за зимни гуми! Спрял съм се на Continental 108H FR XL Cross Contact winter и Michelin 104H Latitude Alpin HP MO Става на въпрос за 235/65/17 Благодаря предварително!
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

- LABRISS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: 3.0 CSi
Re: E53 Зимни гуми
Колега то гуми колкото искаш.Общо взето си е много индивидуално.За всеки е различно.Аз и много други бягаме много от Pirelli например а други се кълнат в тях.Сега си поръчах от германия Vredestein Wintrac 4 extreme 19ки и пристигнаха бързо,скоро са излезли от завода и колата още мирише на каучук
Потърси в интернет сайт за внос на гуми - излиза по-евтино и ти ги карат директно от Германия.Ако не се справиш - пиши ми на лично съобщение и ще ти дам сайта.

The only thing to FEAR is running put of BEER!
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Аз също се интересувам,досега съм пазарувал от автогуми.бг и мога да кажа само добри думи,но бих искал да опитам и друг търговец-не би било реклама,ако споменеш името сайта или търговеца от който си доволен...нали затова е форум-да обменяме инфо!
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
Днес сложих MICHELIN 235/65R17 104H LATITUDE ALPIN HP MO Ще пиша впечатления като набавя такива!
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Нали знаете, че т'ва "МО" е Mercedes Original, т.е. гумата е за вграждане в Мерцедес. Това не е лошо, даже е гаранция за по-високо качество, просто любопитен факт.
I love the sound of V8 in the morning...
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
Знам знам! От магазина ми обясниха! Поръчах ги он лайн! 372 лв. бройката и ми ги доставиха за 16 лв.!

7 мнения
• Страница 1 от 1