СОФИЯ - (седмични) сбирки Е38

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. София

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: СОФИЯ - сбирки Е38

Мнение от kita » 25 Окт 2011, 17:24

jasamon написа:Коце евала ама какви спомени бе братче я виж кви празници наближават коледа нова година я да се организираме :bchug:

Ей, живи сте бре, таа тема съвсем осиротя напоследък.Е за това го пуснах клипчето, да Ви запаля. ;)
Айде чакам дата. :bchug: :driving:Не сме се събирали още от времето на президента Първанов. ;)
Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T

Мнение от ELZAGG » 25 Окт 2011, 22:22

:clap: еее... Коце, добре, че от време на време ръчкаш тая тема, иначе вярно, съвсем замря! Надявам се колегите да не са се уплашили от идващата зима и да дадат предложение къде и кога да се видиме, още повече, че май имаме и ново попълнение! :wave:
От цървул, бална пантофка НЕ става!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kita » 26 Окт 2011, 9:06

Ами, Тони е с нов кардан, Елза е с нов тампон на дв., аз съм с нов ароматизатор БОРЧЕ на огледалото, ... ;) , ами време е да ги полеем . :bchug:
Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E38
Мечтае да кара: E38

Мнение от Krasi-1.500000km. » 26 Окт 2011, 9:42

:wave: Поздрави и от мен Коце много добро клипче навява ми много хубави спомени пробвах да кача и моите снимки ама нещо не стана.А за нова збирка също съм съгласен само да не съм на работа поздрави на всички. :wave: :wave:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E-38 E-36

Мнение от jasamon » 26 Окт 2011, 14:34

Аз съм за но трябва да е до 19 .11 или по коледните празници като нова година BMW.Почвам курсове по английски и са всяка събота и неделя .На стари години ще уча но спечелих ваучери по програмата Аз мога и сега в първи клас :banghead:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T

Мнение от ELZAGG » 26 Окт 2011, 15:58

Чакаме предложение за дата и мястото на срещата......!!! :wave:
От цървул, бална пантофка НЕ става!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kita » 26 Окт 2011, 20:26

ELZAGG написа:
kita написа:Я докато мислите, да Ви повозя малко виртуално,че да избягате от стреса в София ;)
http://www.youtube.com/watch?v=sryS3c0Apic

:clap: :yes: чудесни са, само да не си останем с виртуалната разходка!!!

АААААа незнам, аз съм включил камерата да се зарежда и съм на съединител,... ;) Само някой да напише дата и.........

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jasamon » 27 Окт 2011, 19:22

Някой да е чувал Любо или вече е зазимил :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kita » 27 Окт 2011, 20:33

jasamon написа:Някой да е чувал Любо или вече е зазимил :mhihi:

Мдааа, не се обажда тоя човек.Най-вероятно са му пръснали шушоните от работа по тея избори. ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е65 750i
Мечтае да кара: V12 но без притеснения
Детайли за колата: N62B48

Мнение от ljubo72 » 27 Окт 2011, 23:47

еи я не ме отписваите колеги.още не съм зазимил зарад времето но по принцип натам отиват не6тата,ако о6те се забавим с сбирка и колеги ще трябва да доида с КОРСИ СПОРТ да ви видя тогава 7ми серии.колеги наистина съм с повече работа покраи тия идиоти с изборите но темата я следя.чакам и аз предложения,нали знаете че без мен не става.при добро време без сняг разстоянията за моята красавица се измерват в минути.имаше нещо интересно за Девин,пък и там имам да пия вино с приятел,нали така Коци,ако ни понят де.поздрави приятели
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jasamon » 30 Окт 2011, 14:43

Приемат си оферти ако не за сега то може да се организираме за нова година :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е 38 740i 1999г.
Мечтае да кара: Lockheed SR-71 Blackbird

Мнение от asennikolov » 30 Окт 2011, 17:21

Колеги, и аз мисля като Любо, че е по-добре да изберем хубаво време без сняг - така със сигурност ще дойдат повече хора. И не е нужно да го замисляме за много време напред - една седмица е достатъчна да планираме времето си, а и по-дългосрочна прогноза за времето не е реална. Какво мислите например за София следващия уикенд?
А по отношение на Доспат - там има един приличен хотел - "Панорама", имам му координатите, но не е ли много далече за всички?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E38
Мечтае да кара: E38

Мнение от Krasi-1.500000km. » 30 Окт 2011, 18:22

Аз също съм съгласен да се видиме някоя събота или неделя и тогава може да решим за някоя сбирка извън софия.Днес се видяхме с Тони и коментирахме за евентоална сбирка за нова година да си наемем някоя къща-хижа или нещо такова около търново батак доспат или троян не знам кажете вие. :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kita » 30 Окт 2011, 19:06

Krasi-1.500000km. написа:Аз също съм съгласен да се видиме някоя събота или неделя и тогава може да решим за някоя сбирка извън софия.Днес се видяхме с Тони и коментирахме за евентоална сбирка за нова година да си наемем някоя къща-хижа или нещо такова около търново батак доспат или троян не знам кажете вие. :bchug:

А защо да не си купим някъде.Ще се събираме веднъж месечно, а през останалото време ще я даваме под наем на Е34, Е36,Е39, и т.н.
;) :bchug:
С парите от наема ще си купуваме консумативи за наште коли ;)
Последна промяна kita на 30 Окт 2011, 22:45, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related

Мнение от Дифашир » 30 Окт 2011, 22:38

kita написа:
Krasi-1.500000km. написа:Аз също съм съгласен да се видиме някоя събота или неделя и тогава може да решим за някоя сбирка извън софия.Днес се видяхме с Тони и коментирахме за евентоална сбирка за нова година да си наемем някоя къща-хижа или нещо такова около търново батак доспат или троян не знам кажете вие. :bchug:

А защо да не си купим някъде.Ще се събираме веднъж месечно, а през останалото време ще я даваме под наем на Е34, Е36,Е39, и т.н.
;) :bchug:
С парите от наема ще си копуваме консумативи за наште коли ;)

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
+1

ПредишнаСледваща

Назад към София и София окръг