СОФИЯ - (седмични) сбирки Е38
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Re: СОФИЯ - сбирки Е38
jasamon написа:Коце евала ама какви спомени бе братче я виж кви празници наближават коледа нова година я да се организираме
Ей, живи сте бре, таа тема съвсем осиротя напоследък.Е за това го пуснах клипчето, да Ви запаля.

Айде чакам дата.

Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T

От цървул, бална пантофка НЕ става!
Ами, Тони е с нов кардан, Елза е с нов тампон на дв., аз съм с нов ароматизатор БОРЧЕ на огледалото, ...
, ами време е да ги полеем . 

Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....
- Krasi-1.500000km.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E38
- Мечтае да кара: E38

- jasamon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E-38 E-36
Аз съм за но трябва да е до 19 .11 или по коледните празници като нова година BMW.Почвам курсове по английски и са всяка събота и неделя .На стари години ще уча но спечелих ваучери по програмата Аз мога и сега в първи клас 

- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T
Чакаме предложение за дата и мястото на срещата......!!! 

От цървул, бална пантофка НЕ става!
ELZAGG написа:kita написа:Я докато мислите, да Ви повозя малко виртуално,че да избягате от стреса в София![]()
http://www.youtube.com/watch?v=sryS3c0Apic
![]()
чудесни са, само да не си останем с виртуалната разходка!!!
АААААа незнам, аз съм включил камерата да се зарежда и съм на съединител,...

- jasamon
- кандидат ентусиаст
-
Някой да е чувал Любо или вече е зазимил 

jasamon написа:Някой да е чувал Любо или вече е зазимил
Мдааа, не се обажда тоя човек.Най-вероятно са му пръснали шушоните от работа по тея избори.

- ljubo72
- младши ентусиаст
-
- Кара: е65 750i
- Мечтае да кара: V12 но без притеснения
- Детайли за колата: N62B48
еи я не ме отписваите колеги.още не съм зазимил зарад времето но по принцип натам отиват не6тата,ако о6те се забавим с сбирка и колеги ще трябва да доида с КОРСИ СПОРТ да ви видя тогава 7ми серии.колеги наистина съм с повече работа покраи тия идиоти с изборите но темата я следя.чакам и аз предложения,нали знаете че без мен не става.при добро време без сняг разстоянията за моята красавица се измерват в минути.имаше нещо интересно за Девин,пък и там имам да пия вино с приятел,нали така Коци,ако ни понят де.поздрави приятели
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- jasamon
- кандидат ентусиаст
-
Приемат си оферти ако не за сега то може да се организираме за нова година 

- asennikolov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 38 740i 1999г.
- Мечтае да кара: Lockheed SR-71 Blackbird
Колеги, и аз мисля като Любо, че е по-добре да изберем хубаво време без сняг - така със сигурност ще дойдат повече хора. И не е нужно да го замисляме за много време напред - една седмица е достатъчна да планираме времето си, а и по-дългосрочна прогноза за времето не е реална. Какво мислите например за София следващия уикенд?
А по отношение на Доспат - там има един приличен хотел - "Панорама", имам му координатите, но не е ли много далече за всички?
А по отношение на Доспат - там има един приличен хотел - "Панорама", имам му координатите, но не е ли много далече за всички?
- Krasi-1.500000km.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E38
- Мечтае да кара: E38
Аз също съм съгласен да се видиме някоя събота или неделя и тогава може да решим за някоя сбирка извън софия.Днес се видяхме с Тони и коментирахме за евентоална сбирка за нова година да си наемем някоя къща-хижа или нещо такова около търново батак доспат или троян не знам кажете вие. 

Krasi-1.500000km. написа:Аз също съм съгласен да се видиме някоя събота или неделя и тогава може да решим за някоя сбирка извън софия.Днес се видяхме с Тони и коментирахме за евентоална сбирка за нова година да си наемем някоя къща-хижа или нещо такова около търново батак доспат или троян не знам кажете вие.
А защо да не си купим някъде.Ще се събираме веднъж месечно, а през останалото време ще я даваме под наем на Е34, Е36,Е39, и т.н.

С парите от наема ще си купуваме консумативи за наште коли

Последна промяна kita на 30 Окт 2011, 22:45, променена общо 1 път
- Дифашир
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
- Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related
kita написа:Krasi-1.500000km. написа:Аз също съм съгласен да се видиме някоя събота или неделя и тогава може да решим за някоя сбирка извън софия.Днес се видяхме с Тони и коментирахме за евентоална сбирка за нова година да си наемем някоя къща-хижа или нещо такова около търново батак доспат или троян не знам кажете вие.
А защо да не си купим някъде.Ще се събираме веднъж месечно, а през останалото време ще я даваме под наем на Е34, Е36,Е39, и т.н.
![]()
С парите от наема ще си копуваме консумативи за наште коли

+1