Проблем след смана на маховика
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем след смана на маховика
Двигателя м50б20 91-ва бeз ванус /някога бил с климатик/
стар маховик 2-у масов
След подманата на двумасов (12кг) с едномасов (6кг от м20) /съответно съеднителя и бендикса/.
Първата уловка дойде с буталото на помпата, оказа се че е по-късо и неможе да натисне вилкат/вилката и аксиала си останаха старите от двумасовия маховик/. Смених буталото и вече след натискане на педала успява да отлепи.
Втория куркапан дойде при палене, въртя и се чува странен звук се едно от към стартера и маховика. Също така се усещат тресения в педала на съединителя, като е натиснат до долу, иначе се сенят скорости те няма проблем ...
Преди интервенцията го нямаше този проблем, явно има нещо згрешено в маниполацията ми, знам че 50% от хората с м50 са направили тази транспалнатация и да попитам на някой друг случвало ли му се е ....
стар маховик 2-у масов
След подманата на двумасов (12кг) с едномасов (6кг от м20) /съответно съеднителя и бендикса/.
Първата уловка дойде с буталото на помпата, оказа се че е по-късо и неможе да натисне вилкат/вилката и аксиала си останаха старите от двумасовия маховик/. Смених буталото и вече след натискане на педала успява да отлепи.
Втория куркапан дойде при палене, въртя и се чува странен звук се едно от към стартера и маховика. Също така се усещат тресения в педала на съединителя, като е натиснат до долу, иначе се сенят скорости те няма проблем ...
Преди интервенцията го нямаше този проблем, явно има нещо згрешено в маниполацията ми, знам че 50% от хората с м50 са направили тази транспалнатация и да попитам на някой друг случвало ли му се е ....
- Мом4ето с БМВ-то
- Потребител
-
- Кара: Е30 320 '83
- Мечтае да кара: Е30 (М6 G-power)
- Детайли за колата: M50b20 (edit)
Re: Проблем след смана на маховика
колега и аз съм със същия мотор на Е30 още не съм го взел този маховик решил съм да го слагам
сега съм със стандартния за този мотор (демферен) но и при мене когато паля колата се чува много зверски звук едно като стържене нямам проблем със скоростите след 2-3 секунди звука изчезва страх ме е да не изпуши стартра и се чудя на какво се дължи това ! помагай със савети ако си оправил звука а като оправиш и другите проблеми ще ти чета темата че нали ти казвам и аз тоя маховик съм решил да слагам

сега съм със стандартния за този мотор (демферен) но и при мене когато паля колата се чува много зверски звук едно като стържене нямам проблем със скоростите след 2-3 секунди звука изчезва страх ме е да не изпуши стартра и се чудя на какво се дължи това ! помагай със савети ако си оправил звука а като оправиш и другите проблеми ще ти чета темата че нали ти казвам и аз тоя маховик съм решил да слагам

4овек и добре да живее се жени... и син идиот му се ражда... и ако не е карал БМВ за кво' е живял...???!!!
http://sucker1.snimka.bg/auto-racing/ba ... 2.25354796
http://sucker1.snimka.bg/auto-racing/ba ... 2.25354789
http://sucker1.snimka.bg/auto-racing/ba ... 2.25354796
http://sucker1.snimka.bg/auto-racing/ba ... 2.25354789
треа да смениш вилката на скоростите с такава от м20 иначе опира
ама ко да ви казвам така е като не гледате а се захващате с мунинзи... оп забравих поне смени ли бендикса на стартера преди да го сложиш или и тва не направи въпреки че мисля че е невъзможно да палиш така но както и да е 

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
павката написа:След подманата на двумасов (12кг) с едномасов (6кг от м20) /съответно съеднителя и бендикса/.
и?Какво се опита да кажеш то който чете ще види който само си пише няма да види за бендикса ще питат поне още 3 пъти ,нещо сте сбъркали аз съм слагал на поне 10 м50-тки такъв маховик барабар със стартера направо и вилката и не е имало ядове,трябва някой път от хлабав фиксатор да се намести стартера и нищо повече

Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
5 мнения
• Страница 1 от 1