Купих си вече второто по ред е30 и съм още по щастлив

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Re: Купих си вече второто по ред е30 и съм още по щастлив

Мнение от kirililiev » 22 Окт 2011, 2:26

Skip_209 написа:защо го съветваш да си купи читави амортесиори като според теб е по-добре да си ги напълни?

защо се опитвате да откриете топлата вода като я има у левио кран на чешмата в банята?
мислиш ли че ще ги напълните и ще станат по арни от тези върху които са работили да кажем 10 инжинера,който са прахосали години в някакво образование,стаж и тем подобни за да има на този свят спортиш амортесиори?

що ли писах изобщо в тая боза...........

Аватар
Кара: e30 318is

Мнение от E30_M_Tech_ll » 22 Окт 2011, 8:14

тамън щях да напиша да пита кирето кво точно му трябва и гледам той взел се разписал ама тука кой ли може да го разбере... всеки е голям дрифтър на суха теория и знае кое как се прави а единствения в темата дето е дрифтил с над 40 е точно той :mhihi:
питайте го него колко точно рейсинг са му накладките и дсиковте втора употреба :mhihi: пък съм се возил в неговата кола със 130 на врати и няма проблеми да го ева и не му кипва нищо :clap:
от по нашия край дрифтърите има само един дето си е ъпгрейдвал спирачките но реално погледнато и преди и сега спира по един и същ начин... но нито един от другите не се е оплакъл от спирачки....
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 22 Окт 2011, 10:40

вие на опелови задни пружини спортно окачване ли му викате вече :kuku: :mhihi:
и не спирачки за дриф не му трябват - да си седи с барабаните отзаде :yes:
ей от маниящина ще се избиете :bowdown:
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 22 Окт 2011, 14:24

Bavarcho написа:вие на опелови задни пружини спортно окачване ли му викате вече :kuku: :mhihi:

А ти па колко пъти издрифти на баща ти с пътната помощ та почна да разбираш и от дрифт , а бре , маняк ? :mhihi:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 22 Окт 2011, 14:45

bivola написа:
Bavarcho написа:вие на опелови задни пружини спортно окачване ли му викате вече :kuku: :mhihi:

А ти па колко пъти издрифти на баща ти с пътната помощ та почна да разбираш и от дрифт , а бре , маняк ? :mhihi:

що?
аз да не съм като тебе да пускам снимки на некви части у фейсбука дето съм ги намерил у нета :mhihi: а една хидравлика да не сложиш на 16ката, опс 20ка беше :mhihi:

п.с. ай лов ю, тоо :mhihi:
Последна промяна Bavarcho на 22 Окт 2011, 14:49, променена общо 2 пъти
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MICH__ » 22 Окт 2011, 14:47

Bavarcho написа:
bivola написа:

що?

Баварчо не ми отговори на въпроса от предната страница :D
[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв

http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от climbernoob1 » 22 Окт 2011, 17:13

Що спамите в темата на момчето? Има си и лични съобщения бе хора.. :dunno:
По темата: NIKI_TIPO съм го признал! Знам, че той няма да остави колата така. Иска първо да вземе новия мотор, докато не е разпилял парите и после ще купи и по-евтините части. :winky: Успех, колега! :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 COUPE
Мечтае да кара: Е30 COUPE
Детайли за колата: M пакет

Мнение от NIKI_TIPO » 22 Окт 2011, 17:17

climbernoob1 написа:Що спамите в темата на момчето? Има си и лични съобщения бе хора.. :dunno:
По темата: NIKI_TIPO съм го признал! Знам, че той няма да остави колата така. Иска първо да вземе новия мотор, докато не е разпилял парите и после ще купи и по-евтините части. :winky: Успех, колега! :yes:

:yes: :bchug:
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone

Мнение от bivola » 22 Окт 2011, 20:40

Bavarcho написа:
bivola написа:

що?
аз да не съм като тебе да пускам снимки на некви части у фейсбука дето съм ги намерил у нета :mhihi: а една хидравлика да не сложиш на 16ката, опс 20ка беше :mhihi:

п.с. ай лов ю, тоо :mhihi:

Па пускай и ти , бре. Гугъла още не е платен :mhihi:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 92' E30 M40 cabrio

Мнение от Vasko_BP » 22 Окт 2011, 20:48

Според мен всички които много серат в тая тема и трябва да се чисти след тях по добре да качат снимки на техните е30ки и да видим колко по-добри са. Какви са тея малоумни спорове бе хора няма нищо градивно в тях. :evil: Има няколко човека които са компетентни и те няма да спорят по този грозен начин.
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 22 Окт 2011, 22:07

ооо айде :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Аватар
Кара: e30 318is

Мнение от E30_M_Tech_ll » 22 Окт 2011, 23:18

ама надали....
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E30-кабрио S50B30 Nissan S-14
Мечтае да кара: Вече го кара!
Детайли за колата: Nissan S-14 2.0 turbo

Мнение от staisa » 22 Окт 2011, 23:25

Ами то има 20 колеги, които имат е 30, които си заслужават да се видят и са нещо повече, от нормална сасипана 20 годишна е 30-ка ,ама те едва ли ще си пуснат проектите тук.А който си мисли, че едно окачване, да речем Кони е много евтено или пък спирачки (брембо) като някакъв среден вариянт, са по малко, от 1200 лева всичко .Горе,доло са, на цената, на един не обслужен мотор 328. А незнам, ама всяка вечер тук в темата все има няква интересна развръска или спор след 12 вечерта ,която гледам с интерес, само кофти, че не е по темата на колегата. :lol:
Изображение[img]http://store.picbg.net/pubpic/C4/91/7fb41a5ce168c491.JPG[img]

Аватар

Мнение от Торук Макто » 23 Окт 2011, 0:09

Че тя темата на колегата е кат поредица журмалистически статии в жълт вестник. Демек, всичко написано след 12ч. вечерта си е по темата. :yes:
Срещнали веднъж Методий някакви люде във Великоморавско, целият облян в пот. Запитали го: "Що си тъй потен, брате?"
Той отговорил: "Спорих с глупци!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 COUPE
Мечтае да кара: Е30 COUPE
Детайли за колата: M пакет

Мнение от NIKI_TIPO » 23 Окт 2011, 0:13

staisa написа:.... А незнам, ама всяка вечер тук в темата все има няква интересна развръска или спор след 12 вечерта ,която гледам с интерес, само кофти, че не е по темата на колегата. :lol:

ем то няма особено голямо развитие по темата освен някой друг стикер така че нека се леят бисери :mhihi: :mhihi: няма лошо,щом такова голямо внимание се обърна на това че споменах за пълнене на амортисиори какво ли ще стане ако кажа за надупчени барабани или стъкломатови капаци или стъкломатови врати или че смятам да си пусна радиаторче за парно с 12 волтова перка в купето че нямам парно...за барабаните се шегувам естествено,като заделя пари ще има дискове отзаде :)
п.п.дългите ми фарове (черната хела :mrgreen: ) ) са затъмнени с дамски чорапки :mhihi: :mhihi: :lol: :lol:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E30