Купих си вече второто по ред е30 и съм още по щастлив

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 COUPE
Мечтае да кара: Е30 COUPE
Детайли за колата: M пакет

Re: Купих си вече второто по ред е30 и съм още по щастлив

Мнение от NIKI_TIPO » 21 Окт 2011, 17:47

TheStorm написа:спонджбоб руулз :D

Смисъл идеята става ... ама не успя ли да намериш малко повече и по-разнообразни лепенки :mhihi:

неска сложих още 10 на :mhihi: :mhihi: ще се съберат няма де да идат хаха
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NIKI_TIPO » 21 Окт 2011, 17:48

DRIFT MASHINA написа:Какво става със смяната на двигатела

събирам парички още :yes:
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 21 Окт 2011, 21:53

А защо преди да буташ 2.8 не помислиш за читаво окачване?
Нали се сещаш че с лошо окачване и 2.8 нищо няма да правиш?
Не че нещо... Ама всеки бута силни двигатели и после мисли за окачване или даже не мисли. А то се почва с окачване, спирачки и накрая двигател :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MICH__ » 21 Окт 2011, 22:15

Bavarcho написа:А защо преди да буташ 2.8 не помислиш за читаво окачване?
Не че нещо... Ама всеки бута силни двигатели и после мисли за окачване или даже не мисли. А то се почва с окачване, спирачки и накрая двигател :roll:

Колега би ли бил по-конкретен относно думата окачване ;) Дай и някой пример според теб какво трябва да е окачването на е30ка с около 180 200 коня :?:
[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв

http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 Touring
Мечтае да кара: Mach 1, Hemi Cuda и Chevy SS
Детайли за колата: Много хубави :)

Мнение от jackass3D » 21 Окт 2011, 22:32

Мда и аз съм много съгласен с колегата щот тез 193 коня трябва да спират някак не ташак работа. Тъй че първо спирачки или от 28-мица или голяма марка спирачни апарати. И окачване за да може да стъпва както трябва на пътя за да имаш добро управление и да си си сигурен в колата. А експерименти :nono: неправи за да не ти излезе по скъпо. А марка окачване KONI и без да изброявам още много други добри фирми.
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 21 Окт 2011, 23:01

Достатъчно му е да мине на дискове отзад и няма да има проблем. Така като гледам местата , по които карат няма възможност за висока скорост , че да кажеш , че спират от 200. А силно се съмнявам тая кола да се използва за високи скорости. 1-ва и 2-ра ще ги спира и с барабаните. Мятай един мост с диковете и играй ;)

А я сподели как си с окачването сега :roll:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

Аватар
Кара: e30 318is

Мнение от E30_M_Tech_ll » 21 Окт 2011, 23:58

за дрифт не е най важното да имаш спирачки тя колата върви на една страна с макс 40-50км кат набиеш спирачките спира без проблем дори и с барабани... виж за окачването съм съгласен ама тя неговата има там някво окачване... така че първо мотора и после доизкусуряване на останалите елементи
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

пияния майстор
Аватар
Кара: на мастика с айрян
Мечтае да кара: е30 М3

Мнение от remaka » 22 Окт 2011, 0:11

jackass3D написа:

Мда и аз съм много съгласен с колегата щот тез 193 коня трябва да спират някак не ташак работа. Тъй че първо спирачки или от 28-мица или голяма марка спирачни апарати. И окачване за да може да стъпва както трябва на пътя за да имаш добро управление и да си си сигурен в колата. А експерименти :nono: неправи за да не ти излезе по скъпо. А марка окачване KONI и без да изброявам още много други добри фирми.

шшшшшшшшшшшшшшшт като сам знаеш че въобще не си наясно другия път не пиши нищо да не ти се смеят
Това го приеми не като критика а като съвет ;)
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност :)
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи :)
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328ci & E30 327Ti
Мечтае да кара: която вкачи

Мнение от BMW_DRIVER » 22 Окт 2011, 0:27

E30_M_Tech_ll написа:за дрифт не е най важното да имаш спирачки тя колата върви на една страна с макс 40-50км кат набиеш спирачките спира без проблем дори и с барабани... виж за окачването съм съгласен ама тя неговата има там някво окачване... така че първо мотора и после доизкусуряване на останалите елементи

там където пуска клиповете лъзгат със сигорно няма и 40км ,но примерно на калояново хората препускат с 100+км и не само спирачките а самата спирачна течност почва да кипва ;) за начало и стоковите ще биват , но нали да сложиш 2.8 ше има и прави дето ако ти се наложи да правиш екстемно спиране от 200 до 0 а с токовите си загинал (ако няма поне 4 диска и много реисар накладки) щото не е важен само размера а самото феродо ;)
според мен сам си преценяш де ше караш и за какво ти трябва колата НО според мен трябва се почне с окачване спирачки и тогава мотор ,но всеки преценя за каде му е нужна колата :)
http://www.youtube.com/watch?v=P0XCgzj6 ... e=youtu.be неделни развлечения-бог да дава живот на шперо :D

2 ГОДИНИ ПО-КЪСНО..... https://www.youtube.com/watch?v=oeH1F_oxzbw

Аватар

Мнение от Торук Макто » 22 Окт 2011, 0:32

Няма нужда от окачване, спитачки или дори двигател.
Ентусуазмът е по-силен от тея неща! :mhihi:
Срещнали веднъж Методий някакви люде във Великоморавско, целият облян в пот. Запитали го: "Що си тъй потен, брате?"
Той отговорил: "Спорих с глупци!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NIKI_TIPO » 22 Окт 2011, 0:40

E30_M_Tech_ll написа:за дрифт не е най важното да имаш спирачки тя колата върви на една страна с макс 40-50км кат набиеш спирачките спира без проблем дори и с барабани... виж за окачването съм съгласен ама тя неговата има там някво окачване... така че първо мотора и после доизкусуряване на останалите елементи

това ми е плана,имам някви амортисиори дет не им знам произхода и червени пружини и разпънка,като сложа мотора ще гледам да взема поне предни хубави амортисиори а отзаде най вероятно ще ги напълня с гъсто масло(low budget drift car) и постепенно ще гледам да я пригодявам за по големи места за каране като калояново или хасково или където другаде може,естествено всичко е свързано с финанси и даже незнам дали и следващата година ще мога да карам някъде там,така че лека полека ще я правя и да се надявам да няма спънки :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ti
Мечтае да кара: лястовица с рамка

Мнение от Skip_209 » 22 Окт 2011, 0:43

(low budget drift car) - такова понятие няма,а с маслото ще си най-добрия :kuku:

поправка - най-гоУемия
Последна промяна Skip_209 на 22 Окт 2011, 0:54, променена общо 1 път
www.Steroid-X.com
0887 474 880

Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328ci & E30 327Ti
Мечтае да кара: която вкачи

Мнение от BMW_DRIVER » 22 Окт 2011, 0:47

Skip_209 написа:(low budget drift car) - такова понятие няма,а с маслото ще си най-добрия :kuku:

за пълнене с гъсто масло май иска да каже че ще станат мното твърди на разпъване и опън :) най евтиния вариан за стегната задница според мен ( за 40лв си говот) а за напред дано се снабди с ГАЗ Д2 КОНИ и т.н.
http://www.youtube.com/watch?v=P0XCgzj6 ... e=youtu.be неделни развлечения-бог да дава живот на шперо :D

2 ГОДИНИ ПО-КЪСНО..... https://www.youtube.com/watch?v=oeH1F_oxzbw

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 22 Окт 2011, 1:15

.......
Последна промяна kirililiev на 22 Окт 2011, 2:26, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ti
Мечтае да кара: лястовица с рамка

Мнение от Skip_209 » 22 Окт 2011, 1:31

защо го съветваш да си купи читави амортесиори като според теб е по-добре да си ги напълни?

защо се опитвате да откриете топлата вода като я има у левио кран на чешмата в банята?
мислиш ли че ще ги напълните и ще станат по арни от тези върху които са работили да кажем 10 инжинера,който са прахосали години в някакво образование,стаж и тем подобни за да има на този свят спортиш амортесиори?
www.Steroid-X.com
0887 474 880

Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33

ПредишнаСледваща

Назад към E30