за малко още една глупост
Модератори: mitaka7, Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Борката3000
- Потребител
-
за малко още една глупост
/Съжалявам 4е ще исползвам много 4есто думата копеле/карам си аз с 90 км/ч, пред мен два Opel-а, тръгвам да минавам първият
, и без да се прибирам в моята лента продължавам да "изяждам" и втория
/Opel Kadett/, ама копелето дава газ и не дава да го изпредваря, а след 500 м. следва остър завой с никаква видимост
, натиснах клаксона, оба4е Opel-a не, дава газ, аз си викам ся някой от нас 6те се трепе на завоя/караме със 120 км/ч,а завоя беше абсурден за тази скорост/,опитах и полицейските си сирени , обаче забравих 4е преди да тръгна им скъсах кабела/ досега на който и да съм ги пускал все са ми правили път// а карас сигурно със 120, а с тази скорост абсурд да взема завоя, и като минах пред копелето с Opel-а набих спира4ки и оня направо се насра/съжалявам за изравя ама то си беше така/-уддари и той яки спирачки, след което започна да ме гони/ не 4е знам какво щеше да направи, 6тото ние бяхме 2 мом4ета, а той беше сам и възрастен/. Влязох ве4е във града, а копелето зад мен, караме с над 120 градско :x , и след употребата на яки спирачки се мушнах в една ули4ка, и за мое щастие този не можа да реагира толкоз бързо. Ина4е, щеше да стане

Карай бавно, за да стигнеш на време!!!
- Uno TURBO mk1
-
Полицеиска сирена има Уното, обаче не се изпоулзва много!
Защо! Защото колата я знаят цяла Варна, ако случаино някои по-страшен звяр се впрегне просто си заминава напред!
По-принцип тези с истинските расови бегачки си карат нормално в града, затова подобни ситуации рядко се получават!
Иначе Опела какъв беше, че с такъв зор си го минал?
П.С Спирачките ти какви са с 4 диска, или 2?
П.С2 120км/ч градско сериозна скорост ли е според теб, или на по-празна права може и повече?
Иначе и аз вдигам около 130км/ч на къса отсечка при старт от място!
Защо! Защото колата я знаят цяла Варна, ако случаино някои по-страшен звяр се впрегне просто си заминава напред!
По-принцип тези с истинските расови бегачки си карат нормално в града, затова подобни ситуации рядко се получават!

Иначе Опела какъв беше, че с такъв зор си го минал?
П.С Спирачките ти какви са с 4 диска, или 2?
П.С2 120км/ч градско сериозна скорост ли е според теб, или на по-празна права може и повече?
Иначе и аз вдигам около 130км/ч на къса отсечка при старт от място!
Re: за малко още една глупост
Борката3000 написа: ...със 120, а с тази скорост абсурд да взема завоя, ...
За Фиестата е абсурд, ама ако знаеш какво означават думичките BMW, M-Technik, Bilstein... :-)
Борка,
И аз съм имал подобна случка с една Вектра...с моята дизелова фиеста...Ония дърт кретен с вектрата ме засича засича и не ме пуска да го изпревара...накрая го изпреварих и му теглих една майна...че заедно с мен караше едно момиче...та викам да не се правиме на простаци...Ама ония не гони ме отзад ще ме бласка...е аз издарзах точно 3 мин...което си е рекорд за мене де...и спрях ме на междуградския път...софия-бургас...ние 6 момчета ония с още един на около 40-50години...едвам се сдържахме да не го смажеме...а ония пак и налиташе бре....
абре свинска история...
п.с:проблема е в това че като испревариме някой с фиестата ония почват да избиват тежки комплески....
И аз съм имал подобна случка с една Вектра...с моята дизелова фиеста...Ония дърт кретен с вектрата ме засича засича и не ме пуска да го изпревара...накрая го изпреварих и му теглих една майна...че заедно с мен караше едно момиче...та викам да не се правиме на простаци...Ама ония не гони ме отзад ще ме бласка...е аз издарзах точно 3 мин...което си е рекорд за мене де...и спрях ме на междуградския път...софия-бургас...ние 6 момчета ония с още един на около 40-50години...едвам се сдържахме да не го смажеме...а ония пак и налиташе бре....

абре свинска история...
п.с:проблема е в това че като испревариме някой с фиестата ония почват да избиват тежки комплески....

- Uno TURBO mk1
-
- Борката3000
- Потребител
-
С 1.1 бех
, за тва не можах да го бегам
, с другата нема шанс
, ама то гори много и за тва седи в гаража
Към Alpina имам въпрос-> ти би ли взел 90 градусов завой със 120 км/ч, освен да имаш най-добрата EPS, произведена '87 заедно с твоето БМВ
:mha: .Тук сме се събрали приятели и ни караш да се смеем :mha: :mha: , не се излагай, все пак не съм дал тази
тема за спор а казвам какво ми се е слу4ило 

Към Alpina имам въпрос-> ти би ли взел 90 градусов завой със 120 км/ч, освен да имаш най-добрата EPS, произведена '87 заедно с твоето БМВ

Карай бавно, за да стигнеш на време!!!
Борката3000 написа:С 1.1 бех, за тва не можах да го бегам
, с другата нема шанс
![]()
![]()
, ама то гори много и за тва седи в гаража
Към Alpina имам въпрос-> ти би ли взел 90 градусов завой със 120 км/ч, освен да имаш най-добрата EPS, произведена '87 заедно с твоето БМВ:mha: .Тук сме се събрали приятели и ни караш да се смеем :mha: :mha: , не се излагай, все пак не съм дал тази
![]()
тема за спор а казвам какво ми се е слу4ило
90 градуса завой с 120 км/ч ще го вземеш с ESP точно никога

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Задното бута а не тегли :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: Това го разбрах вече и следвашата семеина кола ще е с задно задължително 

ivo написа:
90 градуса завой с 120 км/ч ще го вземеш с ESP точно никога... (все пак идеята на ESP-то е по-друга, но може и да греша...
)
зависи от завоя... 90 градуса си остават толкова но важното е за колко метра се описват... нали се сещаш....
Аз взимам един завой след Новачене посока Мездра (около80 града е по моя преценка) с 130км/ч с лекота. Като е на първокласен път не на магистрала, и си е сравнително къс (около 50метра е целия завой)
ноооо има подробности: кола - Е30 купе
окачване - Билщейн Спорт (аморт. и пружини)
джанти - Борбет 7.5Jx17"
гуми - ФайърХоук 215/40/17
температура на сфалта - над 40 града....
така че всичко е относително

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

13 мнения
• Страница 1 от 1