!!! Да помогнем на Алекс Ма3х !!!
Модератор: Общи модератори
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: !!! Да помогнем на Алекс Ма3х !!!
© написа:Знаят се фактите около случилото се, всеки има глава на раменете и може да прецени дали трябва да помага или не.
Няма смисъл да агитирате и останалите да не помагат, защото от страни изглежда грозно
Каузата до колкото разбирам е напълно доброволна, никой не е тръгнал да събира членски внос или някакви пари на сила за плащане на глобата

или помогнете или си трайте - тука никой никого за нищо не кара на сила ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Само да попитам няколко въпроса...
Колко е цялата сума която трябва да се събере?
Колко е събрана до сега?
Колко е цялата сума която трябва да се събере?
Колко е събрана до сега?
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Утре и аз ще съпортна ,
Гадните гърци лятото глобиха един приятел с 1000 евро , че е с антирадар ,който дори не е бил пуснат

Гадните гърци лятото глобиха един приятел с 1000 евро , че е с антирадар ,който дори не е бил пуснат

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- Furious 155
- Потребител
-
- Кара: Alfa Romeo 155 1.8 TS
И от мен пуснах символична помощ!
Разгласих и в Алфа форума - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=64775
Разгласих и в Алфа форума - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=64775
"The Alfa 155 Q4: This car is everything a Toyota Corolla isn't." - Jeremy Clarkson
- mecan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: alfa 147jtd 16v-BMW320i E36
- Мечтае да кара: метла
браво за добрите хора които все още се срещат макар и малко из нашата страна,а неможе ли да се проведе някакво мероприятие с няква синволична сума в помоща на пича
.това ми хрумва кат идея

- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
Furious 155 написа:И от мен пуснах символична помощ!
браво.евала на момчетата в този форум.

- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
Когато сме задружни всичко се постига независимо какво е то!!!!!
Нека всеки който има възможност да го направи
Нека всеки който има възможност да го направи

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
wladio написа:Furious 155 написа:И от мен пуснах символична помощ!
браво.евала на момчетата в този форум.![]()
![]()
![]()
![]()
Мда, браво на пичовете. Пак са по-хора от фауве форума. Пуснах вчера една тема да агитирам малко хора и от там и с изключение на двама-трима, всичко останало реве та се къса що съм молил за "такава тъпотия", едва ли не все едно им казвам надупете се на околовръстното. Добре, че помолих модовете да разчистят. Кво става с тоя форум не знам, нямам думи направо. Почва да ме е срам, че карам голф

- e90 325i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М40ки и М50Б...
- Мечтае да кара: е-90 325i M-paket
- Детайли за колата: M-50 То Чyk..
Не познавам момчето лично, виждала сам го по пистите само...в калояново,хасково аз,лично ще се чувствам горд да помогна на алекс в тази трудна за него ситуация не,съм получавал 2 месеца заплата,имам 200лв.борчове и е36-тица за управане...но ще дам колкото мога На ПУК на тИя главоци които го обвиняват и криикуват.А по повод на другите исказвания неможем да спасим,целия свят и всички деца...тези мнения бяха излишни Маайнаа.... Горе Главата Алекс,с теб сме.
Скъпи, за рождения ми ден искам
подарък, който като го настъпя и за 3
секунди да вдига 100....!!!!! - Добре, ще
ти подаря кантар....
ти подаря кантар....
- e90 325i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М40ки и М50Б...
- Мечтае да кара: е-90 325i M-paket
- Детайли за колата: M-50 То Чyk..
Сега,пуснах линк от темата във facebooka на нашия скромен бмв клуб асеновград.
Скъпи, за рождения ми ден искам
ти подаря кантар....
ти подаря кантар....
xpl0d написа:wladio написа:Furious 155 написа:И от мен пуснах символична помощ!
![]()
![]()
![]()
Мда, браво на пичовете. Пак са по-хора от фауве форума. Пуснах вчера една тема да агитирам малко хора и от там и с изключение на двама-трима, всичко останало реве та се къса що съм молил за "такава тъпотия", едва ли не все едно им казвам надупете се на околовръстното. Добре, че помолих модовете да разчистят. Кво става с тоя форум не знам, нямам думи направо. Почва да ме е срам, че карам голф
Наистина е малко странно да отидеш и да искаш пари от някакви хора да платят глоба на човек който не познават, не мислиш ли? Не знам защо се чудиш, че реагират така. Представи си как ще реагираш ако някой утре ти поиска пари за да помогнеш на някой непознат от оффроад форума, защото някой му е откраднал кардана в Гърция на път за оффроад състезание. Съчувствам на човека, че е в тази лоша ситуация и се надявам неговите познати, приятели, фенове и хората близки дрифтинга да го подкрепят и да му помогнат да излезе от тази лайнарска история. Другите като мен ще предложат само морална подкрепа.
Tool - Fear Inoculum
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Emooo написа:xpl0d написа:wladio написа:Furious 155 написа:И от мен пуснах символична помощ!
![]()
![]()
![]()
Наистина е малко странно да отидеш и да искаш пари от някакви хора да платят глоба на човек който не познават, не мислиш ли? Не знам защо се чудиш, че реагират така. Представи си как ще реагираш ако някой утре ти поиска пари за да помогнеш на някой непознат от оффроад форума, защото някой му е откраднал кардана в Гърция на път за оффроад състезание. Съчувствам на човека, че е в тази лоша ситуация и се надявам неговите познати, приятели, фенове и хората близки дрифтинга да го подкрепят и да му помогнат да излезе от тази лайнарска история. Другите като мен ще предложат само морална подкрепа.
Неискането за помощ мога да го разбера. Тва, което не мога да разбера е злобеенето. Тва мислене "ми сам си е виновен, да се оправя" не мога да го разбера. Добре, съгласен съм, не е критична ситуацията като да кажем да умира човек и да трябват 20к до утре, да съгласен съм, че става дума за купчина метал, но трябва ли обезателно да се разпишеш и да ревеш, като невидял. Искаш да помогнеш - помагаш, не искаш - подминаваш. Темата е да се спаси една много специална за собственика си кола, не е как най-добре могат да се оползотворят 20к за благотворителни нужди. Щото съм 100% сигурен, че всеки един от "недоволните" редовно пръска пари за глупости и грам не се сеща да ги даде за благотворителност например. Та както никой няма правото да им се меси за какво си харчат парите, така смятам и никой няма право да се меси в това, което група хора се опитват да направят тук в момента, а именно да се помогне на Алекс.

- Monoid
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW ///M335i
И аз ще ударя едно рамо , надявам се заедно да успеем да върнем колата на този уникален пилот ! 

Единственото нещо по-хубаво от шведската тройка е БАВАРСКАТА тройка.
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
- DnB_LuDaKa
- Потребител
-
- Кара: Каквото може
- Мечтае да кара: Свободно настрани
- Детайли за колата: е30 M40B16->M42B18
Аз също помогнах...и не се хваля с това и не агитирам колеги за които е неуместно да се събират пари за Алекс да го правят...но според мен ако всички са задружни и дадат по 10 лева които така или иначе биха дали за нещо не чак толкова нужно или от полза,за Алекс ще бъде много 
П.С. АЛЕКС НЕ СИ САМ !!!!!!

П.С. АЛЕКС НЕ СИ САМ !!!!!!
- ddinobot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: SR1 NORMANDY
- Мечтае да кара: 320 turbo DRM
С теб сме Алекс