Нагревател на огледалото
Модератор: Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- plamenppppp
- кандидат ентусиаст
-
Нагревател на огледалото
Здравейте !!!
Снощи открих случаино - като бях си свалил стаклото и като го пипнах лявото огледало -
- направо се изгорих
???
Пече ли пече . дясното - не - нагревател на задното стъкло -не . при изключено положение на кпчето за това .
зацепило е на нагревател и няма спиране , докато не изгася колата . подам ли само на контакт пак почва !!! Не знам от кога е така .
И има ли някаква връзка с "инспекшъна ", които ми светна и занулявам на 3 пати и все си светва . Та дали може да има вразка с тоя проблем ? Ако знае някои да дава акъл - че сам като подвижна скара
а ме е страх че освен че може да изгори - товари и кабеляците .
Снощи открих случаино - като бях си свалил стаклото и като го пипнах лявото огледало -

Пече ли пече . дясното - не - нагревател на задното стъкло -не . при изключено положение на кпчето за това .
зацепило е на нагревател и няма спиране , докато не изгася колата . подам ли само на контакт пак почва !!! Не знам от кога е така .
И има ли някаква връзка с "инспекшъна ", които ми светна и занулявам на 3 пати и все си светва . Та дали може да има вразка с тоя проблем ? Ако знае някои да дава акъл - че сам като подвижна скара

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Незнам при теб може нещо да се е повредило щом само лявото се включва.При мен нагревателите се вкл.автоматично а не от копчето за задния реотан.Прави ми впечатление че и при 22гр. пак греят огледалата.Неднам може при и мен да е същата повреда а може и да е нормално. 

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
по принцип всички ли имат нагреватели на огледалата? моите са ел., как мога да разбера имам ли я тази екстра, защото е нужна при дъжд/сняг 

- dinozab
-
-
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
dinozab написа:Всичи са ел.огледала но не всички са с нагреватели
трябва ли да разколача огледалото, за да разбера дали има реотани ?

- plamenppppp
- кандидат ентусиаст
-
Ми аз знам , през зимата като включа нагреватела на задното стъкло - започват и огледалата да се размразяват . И не само а и цицките на предния капак за стъкломиещото устроиство
Ама сега пече само лявото огледало - и то без да съм го включил !!! пече като скара !!!
Ако ви замирише на скара от центъра - по царя - и цариградско - аз съм и евтино ги давам
Какво да правя - ще го чакам да изгори

Ако ви замирише на скара от центъра - по царя - и цариградско - аз съм и евтино ги давам

Какво да правя - ще го чакам да изгори

.
докато разре6и6 проблема настрои си огледалото и си изкли4и буксата към него така няма да ти изгори докато намери6 как да го оправи6 но и няма да може6 да го мърда6 но мисля 4е е подобре да го настрои6 и да не го мърда6 отколкото да ти изгори нагревателя и зимата да п...ва6 

Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

- dinozab
-
-
Значе и аз имам проблем щом и моите греят.А аз си мислех че са автоматични.Зимата като запаля колата и те се включваха заедно с нагревателите на пръскалките а задните реотани ги включвах отделно от копчето 

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
като стана на вьпрос проверих и моито грее
незнам дали е нормално, дясното не грее защото беше счупено и тьпите застрахователи го смениха с ново ама няма подгрев, та да попитам могали да си купя само стьклената част но с реотана и от каде?

незнам дали е нормално, дясното не грее защото беше счупено и тьпите застрахователи го смениха с ново ама няма подгрев, та да попитам могали да си купя само стьклената част но с реотана и от каде?
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
Има но само на старо.Един приател си купи преди 2 дена за 20лв,само огледалото.Но жсе пак както го намериш 

.
някои ако може да каже как се разбира ако са свалени 4е моите 6е ги видя са ама имам и едни къдет ми седат ама и за тях незнам дали са с подгряване , ако моите не са и тея са да си ги менкам
та как да разбера да ли са като са свалени?

та как да разбера да ли са като са свалени?
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
значи внимателно издьрпаи напред огледалото имам в предвид само стьклото то е на щипки, от задната му страна трябва да има две крачета за кабелна обувка за тях се закачат кабелчетата за подгрева.
ако има крачета значи има и подгрев.
ако има крачета значи има и подгрев.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Не трябва да греят постоянно
Аз трябва да си проверя колата,но се съмнявам ,защото тази опция - подгряване на ключалка-дюзи за чистачките-огледала спадат в т.нар. зимен пакет ,за който първите собственици са заплатили не малка сума
И най-често я има по автомобили внос от Германия,Швейцария,Австрия ...
Които от вас имат климатици нека кажат инмате ли възможност за регулиране на топло - студено отзад от дюзите (пак казвам автомобилите оборудвани със зимен пакет)
Георги Пенчев

Които от вас имат климатици нека кажат инмате ли възможност за регулиране на топло - студено отзад от дюзите (пак казвам автомобилите оборудвани със зимен пакет)

Георги Пенчев
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2