смяна на двигателя тдс със 30д възможнолие???
Модератор: Технически модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
смяна на двигателя тдс със 30д възможнолие???
здр на всички току що се рег:) и искам да попитам възможна ли е смяната на двигателя тдс със по новата разработка 2.5д или 3.0д и ако е възможно да ми кажете кои двг пасва наи добре и кое се сменя освен двигателя че съм твърдо решен че тази кола ще си я карам до живот:) обичам я повече от жената ... благодаря предварително и успех на всички 

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Re: смяна на двигателя тдс със 30д възможнолие???
ся гледай жена ти да не види какво си писал, че ще стане интересно 

- tuningfena
- ентусиаст
-
- Кара: е30-327 . е30-320
- Мечтае да кара: bmw 327i turbo
- Детайли за колата: BMW 327 i
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Да може, но цената ще е сериозна. Ще иска доста доработки. Никой не знае как ще стъпи този мотор в коша, но това е най-малкия проблем. По-скоро електрониката трябва някой да пребори. Абе май е по-добре да си купиш е39 според мен 

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
E39 e пластмасова и ако не беше БМВ, щях да кажа таратайка.........
Няма невъзможни неща, преди няколко дни гледах поставен дзвер в каша на....... москвич..
Та, само мерак да имаш и помещение за работа, щото доста играчка ще падне. Коша на 34-ката е достатъчно голям, ако имаш въображение и пари в излишък, просто цъкни в нета, да видиш лудите с пари кви работи слагат вътре
А съм сигурен, че ако имаш инсталация и я сложиш на мястото на 34-ковата, ще стане доста яко, а няма и ядове да береш с преправяне.
Няма невъзможни неща, преди няколко дни гледах поставен дзвер в каша на....... москвич..
Та, само мерак да имаш и помещение за работа, щото доста играчка ще падне. Коша на 34-ката е достатъчно голям, ако имаш въображение и пари в излишък, просто цъкни в нета, да видиш лудите с пари кви работи слагат вътре

А съм сигурен, че ако имаш инсталация и я сложиш на мястото на 34-ковата, ще стане доста яко, а няма и ядове да береш с преправяне.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
gruevvv написа: ... обичам я повече от жената ...
Ам, като я обичаш толкова що ще я правиш Квазимодо?
Един вид много те обичам, ама не ми е кеф да те таковам

Какво му "обичаш" на неодушевен предмет, като не му харесваш концепцията

Еееее, що се занимавате с глупости?
4 нови зимни гуми купи ли си тая година?

- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
ако намериш някоя е39 530д ударена отзад евтиниика взимай я цялата и почвай,аз съм в такова търсене но още не ми изпаднала такава
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
ddddk написа:gruevvv написа: ... обичам я повече от жената ...
Ам, като я обичаш толкова що ще я правиш Квазимодо?
Един вид много те обичам, ама не ми е кеф да те таковам![]()
Какво му "обичаш" на неодушевен предмет, като не му харесваш концепцията![]()
Еееее, що се занимавате с глупости?
4 нови зимни гуми купи ли си тая година?
а ве братле питам може ли да се смени мотора и да ли някои го е правил или може ли да стане, не те питам кои обичам и кои не такаче не ме занимаваи със твоите глупости
здр не искам да купувам друга кола имам поло 1.4 дизилак и ми върше страшна работа просто искам да оправя е 34 че мн ми харесва и да сменя мотора,знаете добре ,че 2,5 тдс е доста проблемен двигател вече го ядох едимпат със главата сега ми се струва че помпата ще издава багажа..така или иначе чакам да я вкарвам за пално боидисване и се чудя пак ли черна да я боидисам или тъмно сиф мат днеска видях една троика боидисана така мн яко и седеше проблема е мотора и какъв по точно и колко горе доло ще ми легни това удовоствие
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Тези филми са безсмислени според мен
Има вече 39-ки на много ниски цени,че не си струва-освен ако не си ти майстора,моргата е на брат ти и не си безумно луд по Е34 

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
BENZINO VN написа:Тези филми са безсмислени според менИма вече 39-ки на много ниски цени,че не си струва-освен ако не си ти майстора,моргата е на брат ти и не си безумно луд по Е34
По си струва 4.0д ама цената...

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
BENZINO VN написа:Тези филми са безсмислени според менИма вече 39-ки на много ниски цени,че не си струва-освен ако не си ти майстора,моргата е на брат ти и не си безумно луд по Е34
евтини евтини колко да са евтини 6000 бона,ако за някои е евтино то за доста други хора са си бая пари!!!
П.П:Миналия ден се прибрах от командировка бях в Молдова и Украйна.В Молдова освен е34 и МВ 124,друга кола рядко можеш да срешнеш(ако не броим лада,москвич и там някви китаиски измишльотини)така че е34ката си е доста на почит като автомобил
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- ентусиаст
-
Пак стигаме до вечната тема-Е34 vs. Е39
Колко ще струва според вас тази интервенция?Или викате ше вземете мотора от 39-ката за 1000лв и другото ше стане за без пари.Един такъв перформънс ще струва доста пари според мен.И следва въпроса-дали резултата ще оправдае средствата?
Хубаво всеки си избира сам-аз му отговорих на колегата на лично.Щом е жив за такива работи да влиза в огъня,хем ще отъпче пътеката за другите тдс-саджий.Само,че тука пътеката е много трънлива-нали се сещате че това не е като да сложиш М52 в Е34,не е и като да сложиш и М60,дори и М70.
Това е моето мнение,а това какви коли карат в Молдова е друг въпрос.За Турция знам,че е голяма скъпотия.Има една легенда за един арменец от Варна,който си продаде 34-ката 520 за 10 000лв.За Румъния също имаше легенди...А тука тези 34-ки вече не са никак атрактивни.Те 39-ките са вече за без пари пък какво да говорим за нашите кошове.
А Иво за 4.0д съм чел много негативни коментари,като например това,че ремонтите излизат скъпо,много трошлив,а вървежа не оправдава високия си разход.Това съм го чел тук във форума-не съм имал такава кола
Колко ще струва според вас тази интервенция?Или викате ше вземете мотора от 39-ката за 1000лв и другото ше стане за без пари.Един такъв перформънс ще струва доста пари според мен.И следва въпроса-дали резултата ще оправдае средствата?
Хубаво всеки си избира сам-аз му отговорих на колегата на лично.Щом е жив за такива работи да влиза в огъня,хем ще отъпче пътеката за другите тдс-саджий.Само,че тука пътеката е много трънлива-нали се сещате че това не е като да сложиш М52 в Е34,не е и като да сложиш и М60,дори и М70.
Това е моето мнение,а това какви коли карат в Молдова е друг въпрос.За Турция знам,че е голяма скъпотия.Има една легенда за един арменец от Варна,който си продаде 34-ката 520 за 10 000лв.За Румъния също имаше легенди...А тука тези 34-ки вече не са никак атрактивни.Те 39-ките са вече за без пари пък какво да говорим за нашите кошове.
А Иво за 4.0д съм чел много негативни коментари,като например това,че ремонтите излизат скъпо,много трошлив,а вървежа не оправдава високия си разход.Това съм го чел тук във форума-не съм имал такава кола

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
Абе по-добре направо друга кола. Това е най-чистия и евтин вариант
Това 3.0д, 4.0д, 4.0и и всякакви други вариации на темата може да се сложи, НО ако си го правиш сам. Ако не го правиш сам в гаража с цел да избягаш от жената, децата, тъщата, тъста и тн. си е чисто набутване. Дето се вика по-добре да направиш тюнинг на наличния мотор, от колкото да присаждаш други дето никой не знае как става.

- ентусиаст
-
Zubcho написа:Абе по-добре направо друга кола. Това е най-чистия и евтин вариантТова 3.0д, 4.0д, 4.0и и всякакви други вариации на темата може да се сложи, НО ако си го правиш сам. Ако не го правиш сам в гаража с цел да избягаш от жената, децата, тъщата, тъста и тн. си е чисто набутване. Дето се вика по-добре да направиш тюнинг на наличния мотор, от колкото да присаждаш други дето никой не знае как става.
и аз това викам ама нА

33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3