!!! Да помогнем на Алекс Ма3х !!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Колело

Re: !!! Да помогнем на Алекс Ма3х !!!

Мнение от armagedon_762002 » 19 Окт 2011, 21:02

Има една смешна държава на таз планета и тя се казва БУЛГАРИСТАН- там хората,не искат да разберат ,че законите трябва да се спазват ` Непознаването на закона не те освобождава от силата му`

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото запали

Мнение от NAPSTERS » 19 Окт 2011, 21:08

едно рамо и от мен. дано всичко се оправи и е наред. Евала за инициятивата на клуба, чувствам се горд, че имам толкова приятели и колеги, който са готови да помогнат при нужда. :D
когато умен човек спори с глупак, спорят двама глупаци.
http://www.vbox7.com/play:a44cbadb
Изображение
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 19 Окт 2011, 21:16

Знаят се фактите около случилото се, всеки има глава на раменете и може да прецени дали трябва да помага или не.
Няма смисъл да агитирате и останалите да не помагат, защото от страни изглежда грозно
Каузата до колкото разбирам е напълно доброволна, никой не е тръгнал да събира членски внос или някакви пари на сила за плащане на глобата

ентусиаст
Аватар
Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i

Мнение от raduslaf » 19 Окт 2011, 21:25

© написа:Няма смисъл да агитирате и останалите да не помагат, защото от страни изглежда грозно

Аз лично не виждам някой, който агитира друг да не помага :dunno:

Слави
Аватар

Мнение от © » 19 Окт 2011, 21:29

ами като напишеш два три пъти и то в тази тема, че няма да даваш пари защото той сам си е виновен, има по-нуждаещи се деца и още факти които никой не оспорва, мисля че точно това се получава
Пък и предполагам никой не го интересува, че точно ти или аз няма да дадем пари

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i & 520i

Мнение от NaKi4_pZ » 19 Окт 2011, 21:52

какви са тези глупости изобщо?Алекс не е ревнал дайте ми пари,във форума се разбра когато един колега пусна тема "какво става с алекс".преди това бях прочел в дрифтинга.вдигна се шум и най-накрая се даде банкова сметка за всеки който иска да му помогне.най-малкото този човек ни е карал да се хилим като идиоти когато опуши цялата писта нали?не малко инфо е дал и продължава да дава когато може.все пак заслужава подкрепа.който може-нека помогне,който неможе-тихо....
как беше....от ентусиасти за ентусиасти.....
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е28 520 Xi
Мечтае да кара: с бензин по 1 лев!!!

Мнение от lunatikbmwfen » 19 Окт 2011, 22:22

Здравейте колеги,аз лично,ще помогна,защото така съм решил.Някои по нагоре беше написал че никои не ни кара на сила,които иска,да помогне,които не иска да не пречи.Успех.П.П....Alex ние сме с теб,независимо дали те познаваме лично или не. :driving:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от wladio » 19 Окт 2011, 22:27

който има възможност и желание нека помогне,а който не-НЕКА НЕ ПИШЕ ГЛУПОСТИ И ДА СЕ ЗАЯДА С ОСТАНАЛИТЕ!едно рамо и от мен.успех алекс.не им се връзвай на тъпите коментари.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 19 Окт 2011, 23:00

Ако сметнем тези глоби в средни месечни заплати за България... Излиза, че това са ~25 заплати. Вие как ще се почувствате, ако разберете, че 2 години ще бачкате за без пари?
Изображение

BMW fanatic
Аватар
Кара: ИСТРЕБИТЕЛ мечнае за СОВАЛКА
Детайли за колата: e36 330i

Мнение от with-fox » 19 Окт 2011, 23:04

само напред Алекс утре имаш един транш по сметката и от мен !!!!!!! :winky:

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 19 Окт 2011, 23:14

И аз съм в кюпа ........ Алекс горе главата! С теб сме :yes: :yes: :yes:
///M
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 20 Окт 2011, 0:04

rtzankov написа:Отговарям, макар и ти да си последния човек на който се дължат обяснения ;)

Ако ти не помниш понеже си сравнително нов член на този клуб, БМВ Клуб България
неколкократно е ставал дарител на домът за сираци в село Гуцал, ако се беше интересувал
щеше да знаеш тази малка подробност ;)

БМВ Клуб България е автомобилен клуб с тясна насоченост марката БМВ.
Александър Язов е един от най-изявените БМВ фенове в нашата мила родина,
затова получава изцяло подкрепата на този клуб, в този тежък за него момент.

:clap:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Потребител
Аватар

Мнение от Fichkata » 20 Окт 2011, 0:20

Аз немога да разбера какви са тези постове ама той е знаел ,че нарушава закона ?! Да не би да трябва да си инсталира кантар в гаража???, а още по абсурден е въпроса защо да помагам, като нямаш желание не помагай. Това момче дава мило и драго спорта наречен дрифт да се развива в България, и сега когато за пореден път гърците се изгавриха с него има нужда от помощ която дори не е потърсил сам, а идеята за това дойде от феновете му се явява някой като колегата Маверик и започва да обеснява ,кой какво е направил и защо не се правили инициативи за деца. :kuku: Алекс е един от малкото хора който активно се опитват да прославят страната ни и то го прави с BMW логично е този форум да го подкрепи най-много !!!
Като опуши целото божурище с Али и се раздаде за феновете на макс беше добър, а сега няколко хора се опитват да го изкарат се едно е застанал и мрънка за пари....................
Е такива е*аха майката на държавата и затова няма и да се оправи скоро време....................!?!
Единственото радостно е че 90 процента от форума помага и Матрицата ще радва и другата година опушвайки пистите.
Всеки луд си има номер ....Казал фичо и се фралил у копривите.............

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: най-убавата....

Мнение от PRADO » 20 Окт 2011, 0:43

Giorceto написа:
err0r написа:Заедно ще се справим. :)

:yes:

Винаги съм се радвал, когато доказваме, че сме задружни, нека и този път го направим :) Не зависимо дали е Алекс, Васил, Иван или който и да е, той е един от нас! А ние затова сме най-големия клуб в БГ, защото сме задружни :)

и аз съм вътре,от опит знам как се чувства алекс ,няколко пъти съм бил в неговата ситуация и никак не е приятно да ти свалят номерата,да ти праснат глоба,да си платиш глобата в общината,защото там се плаща,после в полицията да представиш документа ,че си платил,да ти загубят документите и никой да не го ебе за теб.......и малко :OT:
знаете ли какво има в задника на българин зад граница.....пръст на друг българин,ае BASTA
everything you say,can and will be used against to you....so shut up and drive ........

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 20 Окт 2011, 1:39

Ненормална глоба е тая сума ама и е доста наивно да се разчита на 20-те % ЕВЕНТУАЛНО позволено претоварване и то в чужда страна...особено Гърция.Като чета има доста хора,които са били на косъм или са се опарвали,така че човек има от къде да почерпи информация.И след като знае за какво става дума няма да товари до последния килограм,ако трябва ще премери преди да тръгне и въобще всякакви превантивни мерки ще вземе човек,защото тия глоби и отношение не са от вчера.Да не говорим,че сега са още по-освирепели.Аз лично пък въобще не бих стъпил в тия времена там пък каквото ще да става...
Иначе изключително кофти ситуация,но щом са записани дадени килограми в закона това е.Трябва да се научим да ги проучваме тия закони и спазваме...кофтито е,че става по-трудния начин :roll:
Изображение
8.32

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум