Икономия на гориво или лъжа ???
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
Re: Икономия на гориво или лъжа ???
ако имаше как да падне разхода от нещо такова във всички коли щеше да се монтира заводско.... те инженерите си ги вадят от под ноктите 1800 системи за да свалят разхода с по 200-300 грама пък това филтърче да сваля разхода с 20 процента мани заеби... хаха
просто за да върви даден мотор му трябва точно определено количество гориво-въздушна смес с точно определена пропорция гориво - въздух в нея.... ако се направи да пуска по малко гориво ще върви по малко и обратно.... пък тия работи дето обработвали бензина така че да харчи по малко са за голфаджийте.... да се хвалят по сбирките докато чоплят семки... щот те друго с колите си няма как да правят....
просто за да върви даден мотор му трябва точно определено количество гориво-въздушна смес с точно определена пропорция гориво - въздух в нея.... ако се направи да пуска по малко гориво ще върви по малко и обратно.... пък тия работи дето обработвали бензина така че да харчи по малко са за голфаджийте.... да се хвалят по сбирките докато чоплят семки... щот те друго с колите си няма как да правят....
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
След два месеца иновационния продук излиза в някой китайски сайт на цена от 2 долара парчето и до там ако продаде 10тина бройки си е направил парите
Този продукт освен че намаля разхода на гориво и увеличава мощността в багажника на е30ката прави мусака а в дупките отстрани вари картофи! Мисля че някаде из нета имаше подробно обяснение на тия продукти 

- walchoos
- Потребител
-
- Кара: олд скуул карс
- Мечтае да кара: някви 3-ки
Да ясно и аз така си помислих като го видях, но все пак не ме разбрахте ... това не е филтър. Човека както ми го обясняваше ми каза, че разбивал бензина до по-малки частици за да направи пълно изгаряне, като така задържа малка част, която няма смисъл да бъде изгорена ... или поне той така ми го обясняваше. Та това не е филтър!
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
аз нарочно така му викам пък какво е всъщност не се знае щот снимки на такова разглобено надали имаш..
реално е точно нещо като филтър или цедка или ебали го важното е да разбереш какво съм написал по горе за смесите.... за това колите имат ламбда сонди за да гледат дали сместа е бедна или богата и ако е богата да намаля бензина компютъра.... и съответно да го увеличява ако е нужно.... та единствения начин да намалиш разхода на гориво е като го смесиш с няко друго гориво.. има таквиа водородни клетки и други глупости дето наистина вършат работа но не и това.....
реално е точно нещо като филтър или цедка или ебали го важното е да разбереш какво съм написал по горе за смесите.... за това колите имат ламбда сонди за да гледат дали сместа е бедна или богата и ако е богата да намаля бензина компютъра.... и съответно да го увеличява ако е нужно.... та единствения начин да намалиш разхода на гориво е като го смесиш с няко друго гориво.. има таквиа водородни клетки и други глупости дето наистина вършат работа но не и това.....
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
б**ти... не знаех че бензина е на частици... сеа ще сляза го натроша моя с теслата... 250лв напред 

- venom888
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 318i 89
Може пък и да работи ... Колегата що не го вземеш и пробваш щтом има опция да ти върнат парите 

- walchoos
- Потребител
-
- Кара: олд скуул карс
- Мечтае да кара: някви 3-ки
Оф не знам и аз вече колега ... Май така ще е най-добре. Говорели,че ги били слагали на Q7-маци на тирове, леки коли ... с една дума на много видове автомобили и им бутало по 1 литър от разхода което си е доста добре все пак. Мисля,че най-добре ще е да го пробвам и да споделя ...
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
колега, тва " Възможност за използване на по-евтино гориво с ниско октаново число и избягване на проблеми, свързани с употребата на некачествен бензин" е достатъчно
.... а пък и като връщат парите, вземи го ти 

Ползвам този продукт - много е ефикасен. Вътре в резервоара имам един мармот, дето увива частиците на бензина в станиол, а в тази джиджавка има друг мармот, който разопакова частиците и затова разхода ми падна със 110% и резервоара ми вместо да се изпразва взе да прелива та го източвам и продавам бензина. Вече съм си избил 250лв и съм на печалба
В тази глупост дето си включва в запалката има един кондензатор и един диод дето струват по 20ст и освен да тежат на колата за да е по-стабилна на завоите друга работа не вършат.
Водородните клетки са много полезни само, че за тези дето ги продават.
Не се връзвайте на такива глупости, още като ви кажат, че продукта е отскоро на пазара и трябва да ви стане ясно, че ще се задържи твърде за кратко щото ще се разбере, че файда няма.
Ако искате да пестите пари от гориво си сложете газ или метан или си купете по-малка кола.

В тази глупост дето си включва в запалката има един кондензатор и един диод дето струват по 20ст и освен да тежат на колата за да е по-стабилна на завоите друга работа не вършат.
Не се връзвайте на такива глупости, още като ви кажат, че продукта е отскоро на пазара и трябва да ви стане ясно, че ще се задържи твърде за кратко щото ще се разбере, че файда няма.
Ако искате да пестите пари от гориво си сложете газ или метан или си купете по-малка кола.
- venom888
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 318i 89
ktamen написа:Ползвам този продукт - много е ефикасен. Вътре в резервоара имам един мармот, дето увива частиците на бензина в станиол, а в тази джиджавка има друг мармот, който разопакова частиците и затова разхода ми падна със 110% и резервоара ми вместо да се изпразва взе да прелива та го източвам и продавам бензина. Вече съм си избил 250лв и съм на печалба![]()
Итва е вариант

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
И мене веднъж един дядо ме срещна в сервиза и почна да ме омайва за подобни хапове ли какво бяха..
Малко трябва да се замисли човек, за да стигне до извода, че това е пълен ташак. Колегата по-горе го каза и напълно го подкрепям, някой ден и аз така бих направил - ако искате евтино заделете някой лев, вземете някоя по-стара и непретенциозна кола (освен Е30-ката) на газ / метан / олио и каквито други алтернативни горива има (за да не прецаквате хубавите 30-ки с тях, че поне за мен си е циганийка това
) и си давайте дълбоката газ и да не ви бъркат разход, пътища, счупени картери и т.н.

Малко трябва да се замисли човек, за да стигне до извода, че това е пълен ташак. Колегата по-горе го каза и напълно го подкрепям, някой ден и аз така бих направил - ако искате евтино заделете някой лев, вземете някоя по-стара и непретенциозна кола (освен Е30-ката) на газ / метан / олио и каквито други алтернативни горива има (за да не прецаквате хубавите 30-ки с тях, че поне за мен си е циганийка това

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
vw-forum.bg

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2