Проблем с камерата за нощно виждане
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с камерата за нощно виждане
Здравейте колеги,
от скоро съм собственик на 730д 2008г. Колата разполага с камера за нощно виждане, но за съжаление не мога да разбера как работи. При натискане на бутона, който я активира, на централния дисплей се появява тъмно петно с леки светлинни отблясъци. Все едно, че гледам през обектива на фотоапарат без да съм махнал капачката отпред.
Отпред камерата изглежда наред, точно такава, каквато гледам, че е по клиповете в "Ю-Тюб", които рекламират тази система на БМВ. Но картината никаква я няма...
Моля, дайте мнения какво може да не е наред... и какво може евентуално да се направи?
Благодаря предварително!
от скоро съм собственик на 730д 2008г. Колата разполага с камера за нощно виждане, но за съжаление не мога да разбера как работи. При натискане на бутона, който я активира, на централния дисплей се появява тъмно петно с леки светлинни отблясъци. Все едно, че гледам през обектива на фотоапарат без да съм махнал капачката отпред.
Отпред камерата изглежда наред, точно такава, каквато гледам, че е по клиповете в "Ю-Тюб", които рекламират тази система на БМВ. Но картината никаква я няма...
Моля, дайте мнения какво може да не е наред... и какво може евентуално да се направи?
Благодаря предварително!
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
Re: Проблем с камерата за нощно виждане
еми то и на мойта не се вижда много много 

Днес ходих във "Варна Карс" и оттам ми казаха, че нищо не могат да направят. Единственото, което ми предложиха е да ми поръчат нова и да я подменят срещу "скромната" сума от 6600 лв. (само за камерата, без труда)...
Моля, дайте съвет как и откъде мога да си намеря такава камера втора употреба!
Благодаря!
Моля, дайте съвет как и откъде мога да си намеря такава камера втора употреба!
Благодаря!
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Разгледайте тази тема http://www.bimmerfest.com/forums/showth ... p?t=494832 и мнението на @ndabunka.
Аз не съм си играл с такава камера, но пише че ако няма източник на топлина пред камерата, може нищо да не покаже, а също и да си поиграете с настройките на изображението.
Аз не съм си играл с такава камера, но пише че ако няма източник на топлина пред камерата, може нищо да не покаже, а също и да си поиграете с настройките на изображението.
поредната глупава екстра на БМВ която се разваля след няколко стотин км.... 

mad_presley написа:Разгледайте тази тема http://www.bimmerfest.com/forums/showth ... p?t=494832 и мнението на @ndabunka.
Благодаря за линка, колега!
Форумът си го бива... Доста неща научих и от другите мнения по темата. За съжаление, ме отчаяха малко - явно не съм първият с този проблем... Един немец пише, че е имал същия проблем и се оказало в крайна сметка, че е от компютъра на Навигацията... Не мога да разбера каква е връзката между двете, освен че споделят общ дисплей...
Ако някой има идея откъде мога да си намеря такава инфрачервена камера втора употреба, да пише...
- razorbg
- Потребител
-
- Кара: Alpina B7 Biturbo
- Мечтае да кара: BMW NR7S RS
pironkov написа:поредната глупава екстра на БМВ която се разваля след няколко стотин км....
Много непремрено изказване. Аз имам тая екстра само че на модел 2011г. и се вижда доста добре и денем и нощем. Работи само с включени светлини но предполагам това е ясно. Но не си заслужава да даваш пари за нова при никакви положения
Колега много е премерено изказването...просто като се развали да ти искат 6000лв за една камера...

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
хахах колега недей чак така... нашите без камерата да не би да са по опасни сега...това е смешно 
Пък ако недай се боже ти се наложи да я сменяш ме викни като я поръчваш и плащаш

Пък ако недай се боже ти се наложи да я сменяш ме викни като я поръчваш и плащаш

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Погрешно си ме разбрал..
Човек, който си е поръчал тази екстра със сигурност не е дал 6 или 10 палки отгоре, за да не залепи някой по предната броня и радиатора, и на автомивката да раздава бакшиши, ако ме разбираш...
МоЙта индивидуалка има ... теглич!
Човек, който си е поръчал тази екстра със сигурност не е дал 6 или 10 палки отгоре, за да не залепи някой по предната броня и радиатора, и на автомивката да раздава бакшиши, ако ме разбираш...

МоЙта индивидуалка има ... теглич!

Препоръчаха ми да се обърна към момчетата от "Toyaga".
Решавали всякакви проблеми свързани с камери, дисплеи, датчици, мултимедия и т.н.
Дайте мнение за тях? Струва ли си?
Решавали всякакви проблеми свързани с камери, дисплеи, датчици, мултимедия и т.н.
Дайте мнение за тях? Струва ли си?
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
Добри са като цяло и си разбират от работата, ако я искаш тая камера по добре там цената ще е в пъти по ниска от камор 

14 мнения
• Страница 1 от 1