!!! Да помогнем на Алекс Ма3х !!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Re: !!! Да помогнем на Алекс Ма3х !!!

Мнение от drago_pavlov » 19 Окт 2011, 15:03

Maverick_VS написа:Та като сме толкова задружни защо Клуба не се впрегне с някоя наистина благородна кауза за дарения - сигурен съм, че, за огромно съжаление, има доста болни деца, чакащи дарения за лечение или трансплантации, но неее - по-важното е спасяването на една Е30-ка от някой живот :banghead:

пп. Не че очаквам някой адекватен отговор - най-много някой зелен или червен да ми се скара :kuku:

Защото сме BMW клуб, а не Червения кръст, Червения полумесец, Уницеф или майка Тереза...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 19 Окт 2011, 15:07

drago_pavlov написа:
Maverick_VS написа:Та като сме толкова задружни защо Клуба не се впрегне с някоя наистина благородна кауза за дарения - сигурен съм, че, за огромно съжаление, има доста болни деца, чакащи дарения за лечение или трансплантации, но неее - по-важното е спасяването на една Е30-ка от някой живот :banghead:

пп. Не че очаквам някой адекватен отговор - най-много някой зелен или червен да ми се скара :kuku:

Защото сме BMW клуб, а не Червения кръст, Червения полумесец, Уницеф или майка Тереза...

:banghead:

Затова викаш по-добре да се събират пари да се плати една глоба, а не да се спаси живот. Хубаво, е сега на лично един колега ме подсети - имал неплатени глоби към КАТ (сигурно не са му по силите) да вземе да си пусне тема тия дни да му съберем пари, а. Да ти имам $%$%№ мисленето :censored:

Dicky Wolf
Аватар
Кара: Z4M Roadster

Мнение от TsvetanVR » 19 Окт 2011, 15:10

ХЕЙТЪР...

:?: :kuku:

Прав е колегата. Алекс като е тръгнал е знаел, че е претоварен и е в нарушение. Достатъчно голям е за да може да преценява действията си и да отговаря за тях. Ама ние все сме свикнали някой друг да ни е виновен. Гърците, че са боклуци повечето, спор няма, ама никой не му е виновен, че съзнателно нарушава закона. Да вземе всеки да пусне тема за набиране на средства за щяло и нещяло. Ся с тия теми и съобщения горе във форума всеки си мисли, че му се е случило нещо наистина сериозно, а то било някаква глоба. Нямам нищо против Алекс, най-малкото пък го хейтвам, но просто цялата тая работа не е нормална.

Едит:

drago_pavlov написа:

Ти сериозно ли го написа т'ва? Нямам думи просто....
Изображение

I wanna leave you far behind....

Потребител
Аватар
Кара: BMW E30
Мечтае да кара: E24 M6
Детайли за колата: Ежедневка комби Е30 М40Б18
Дрифтачка седан Е30 М20Б25 Турбо.

Мнение от nasako » 19 Окт 2011, 15:11

Колеги, мисля че това да се помогне на Алекс с каквото и да било поради възникналия много сериозен проблем за него, не е нищо лошо
и няма за цел да пренебрегне по някакъв начин никой по нуждаещ се от него.
Идеята е просто да сме задружни и да си помагаме кой с каквото може все пак това е и едното от предназначенията на форума.

Колега Maverick_VS нека това, което си споменал в написаното от теб да го приемем като един апел към Управителите на този форум
да се организират благотворителни теми за да може всеки който иска да помогне да го направи и да се избегнат мнения от този аспект,
защото те не са полезни за никой.

Аз също ще помогна на Алекс с каквото мога, защото той е човек който го заслужава.

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 19 Окт 2011, 15:21

До двамата колеги от "червения кръст",

колеги аз от името на БМВ Клуб България ви разрешавам да започнете
инициатива за набиране на средства за каквото и да била помощ на болен човек !
БМВ Клуб България винаги е помагал на който с каквото може, и не виждам
защо трябва да хейтвате, вместо да решите да направите НЕЩО ;) :)

Поздрави
и лек ден!
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 19 Окт 2011, 15:29

Само да допълня коелегата отгоре..

Клуба винаги се е стремял да помага най-много на членовете и съмишлениците си а Алекс определено е един от нас от много години и най-нормалното нещо е да се опитаме да му помогнем.. Никой не ви е спрял да помагате на болни деца или каквото и да било, аз също постоянно изпращам смс-и за подобни, но ще помогна и на Алекс защото и на него му е трудно а той е наш приятел.. а вие ако искате не му помагаите то си е за вас...
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 19 Окт 2011, 15:30

TsvetanVR написа:
drago_pavlov написа:

Ти сериозно ли го написа т'ва? Нямам думи просто....

Съвсем сериозно го написах, защо?

Аз като искам да помогна на болните деца пращам смс-и на българската коледа, а не пиша в BMW форум "Що помагате за тая Е30-ка, а не на децата"...
Или сега искате да покажете колко сте печени и възвишени? Еми дай тогава да не събираме пари за болните деца, понеже те са болни, но все пак има какво да ядат; дай да събираме за гладните циганчета тогава, а?
Тук сме се регистрирали заради марката BMW и е нормално да събираме пари за някой, който вади от собствения си джоб за гуми, бензин, транспорт и още хиляди глупости за да може да отиде на състезание, и накрая някакви недорасли дебелогъзи, мързеливи педали му пляснат 20 бона глоба...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 19 Окт 2011, 15:47

Момчета ..някой от вас нека просто се постави на негово место... и се замисли какво е чувството да ти кажат,Сори няма мърдане давай 18 бона.Никой не ви кара на сила да му помагате или още по малко да давате пари на сила,всичко според мен е КРАТКО ТОЧНО ЯСНО

Темата е такава такава такава,проблемът на човека регистрирал се в НАШИЯТ форум,в НАШЕТО общество,е такъв такъв и такъв...искаш помагаш,не искаш не помагаш,подминаваш темата и не хейтваш. !
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 19 Окт 2011, 15:50

rtzankov написа:До двамата колеги от "червения кръст",

колеги аз от името на БМВ Клуб България ви разрешавам да започнете
инициатива за набиране на средства за каквото и да била помощ на болен човек !
БМВ Клуб България винаги е помагал на който с каквото може, и не виждам
защо трябва да хейтвате, вместо да решите да направите НЕЩО ;) :)

Поздрави
и лек ден!

I.Voykov написа:Само да допълня коелегата отгоре..

Клуба винаги се е стремял да помага най-много на членовете и съмишлениците си а Алекс определено е един от нас от много години и най-нормалното нещо е да се опитаме да му помогнем.. Никой не ви е спрял да помагате на болни деца или каквото и да било, аз също постоянно изпращам смс-и за подобни, но ще помогна и на Алекс защото и на него му е трудно а той е наш приятел.. а вие ако искате не му помагаите то си е за вас...

Аз помагам според възможностите си в каузите, които си струват. Тъй като очевидно не можете да разберете идеята на написаното от мен, ще Ви го опростя. Въпросът не е ние (като отделни индивиди) да направим нещо, въпросът е защо БМВ Клуб България се занимава с такава организация за една глоба, а няма такава организация от страна на Клуба за някоя благородна кауза ?! Аз не съм в УС на Клуба, за да започвам каквито и да е инициативи...

Да не говорим, че по колата му я има някой малък стикер на форума/Клуба някъде, я не и основната реклама е дрифтклуб и няк'ви фирми там - та да кажете, че рекламира Клуба и форума из състезанията с колата си хич не върви. Че всичко се прави на приятелски начала е ясно - кофти е замесването на Клуба...

ентусиаст
Аватар
Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
Мечтае да кара: ///M

Мнение от mitrax » 19 Окт 2011, 16:13

аз познавам Алекс лично и знам колко е отдаден и за това помагам с колкото мога , който прецени че не може да помага , или Алекс не заслужава - да не помага. Стига интриги
Изображение

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 19 Окт 2011, 16:46

Maverick_VS написа:Въпросът не е ние (като отделни индивиди) да направим нещо, въпросът е защо БМВ Клуб България се занимава с такава организация за една глоба, а няма такава организация от страна на Клуба за някоя благородна кауза

Отговарям, макар и ти да си последния човек на който се дължат обяснения ;)

Ако ти не помниш понеже си сравнително нов член на този клуб, БМВ Клуб България
неколкократно е ставал дарител на домът за сираци в село Гуцал, ако се беше интересувал
щеше да знаеш тази малка подробност ;)

БМВ Клуб България е автомобилен клуб с тясна насоченост марката БМВ.
Александър Язов е един от най-изявените БМВ фенове в нашата мила родина,
затова получава изцяло подкрепата на този клуб, в този тежък за него момент.

Ти като член на БМВ клуба спокойно можеш да започнеш инициатива за благотворителна кауза
и съм сигурен, че няма да има нито един член който да е против това.
Или на теб ти е нужно лицето на БМВ клуба за да го направиш ? Защо не го направиш като личност ?

Maverick_VS написа: Аз не съм в УС на Клуба, за да започвам каквито и да е инициативи...

Ще се повторя като кажа, че изобщо не е нужно да си в УС на клуба за да
развиваш подобна благотворителна дейност, но според мен не това те спира.

Maverick_VS написа:Да не говорим, че по колата му я има някой малък стикер на форума/Клуба някъде, я не и основната реклама е дрифтклуб и няк'ви фирми там - та да кажете, че рекламира Клуба и форума из състезанията с колата си хич не върви. Че всичко се прави на приятелски начала е ясно - кофти е замесването на Клуба...

За човек който е направил толкова много за този клуб с помощ в много аспекти,
последното нещо което очакваме да засвидетелства съпричасност към БМВ общността е един стикер.

Не съм адвокат на Алекс, макар и да сме близки приятели
но ще те помоля от тук надолу да се въздържаш от КОМЕНТАРИ по тази тема.
Ако искаш може да продължим спора на ЛС.

Всяко пренебрегване на моята молба ще бъде наказано :yes:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 19 Окт 2011, 17:28

err0r написа:Заедно ще се справим. :)

:yes:

Винаги съм се радвал, когато доказваме, че сме задружни, нека и този път го направим :) Не зависимо дали е Алекс, Васил, Иван или който и да е, той е един от нас! А ние затова сме най-големия клуб в БГ, защото сме задружни :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Потребител
Аватар
Кара: E46 320d по две
Мечтае да кара: Mustang Shelby GT500

Мнение от jboss » 19 Окт 2011, 18:51

Maverick_VS за такива като теб имам една дума ТУПАН.Безумно ме дразнят такива хора като теб,като не искаш да помагаш недеи,но не виждам защо трябва да цапаш темата.Моля модовете разкараите му на това момченце глупавите коментари.

ПП.Помагал съм и ще помагам защото аз решавам така.Не познавам момчето то е ясно,че и тои има вина.Не е нужно да ни го разясняваш.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alex_matrix » 19 Окт 2011, 19:11

Искам да кажа само едно нещо защото не ми харесва как някои хора изопачават думите и историята и насочват нещата в тяхна изгодна насока...

Камиона не е бил умишлено !!! претоварен, нито пък съм влязъл в Гърция знаейки, че нарушаваме закон и надявайки се да мина метър или да не ме хванат... нищо от това не е направено нарочно или съм знаел, че го правим ... и както казах в една друга тема ми трябваше 3 дни да намеря друг грък, който може да чете или да познава закона за да разбера точно в какво ме обвиняват... и ако знаех, че правим голяма грешка още преди да тръгнем щях най-малкото да ползвам още една кола за транспорт на гуми и инструменти...

В крайна сметка исках да участвам на Крит и да представям България, а не да ме изкарват престъпник, рецидивист или некадърник

Другите реплики тук не ги коментирам защото те са плод на нещо друго, но ще кажа само още нещо - вярвам, че най-големите критиканти са и най-честните и винаги спазващи и знаещи дума по дума законите, които още от началото на деня започват да мислят на кое болно детенце да помогнат, затова ненавиждат каузи като сегашната от които такива като мен впоследствие ще си "правят кефа за сметка на другите"...

Аз винаги съм помагал когато мога по един или друг начин независимо дали е бил болен, нямал е пари или просто е имал нужда от помощ и съвет - въпрос на принцип и заради същия сега дължа тези много пари. Защото вярвах и още вярвам, че този принцип да се помага на хората някой ден ще се върне и на мен когато имам нужда.

Затова Благодаря на всички, които ще помогнат, дори и да бъде морална подкрепа !

Също така нека случката е пример и за останалите пилоти или хора, които искат да карат или пътуват в гръцко защото утре и те могат да бъдат на мое място
Последна промяна alex_matrix на 19 Окт 2011, 20:36, променена общо 1 път
Monster Energy Drift Athlete
2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion

http://www.facebook.com/alexmatrix

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 19 Окт 2011, 20:34

И от мен малко помощ. Не го познавам колегата, ама ако и аз попадна в такава ситуация ще съм много благодарен на всеки помогнал ми.
Хм,хм...

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум