Планинарска: Рила, Витоша, Стара планина........
Модератор: Общи модератори
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Re: Планинарска: Рила, Витоша, Стара планина........
Ще се похвалят ли скиорите, скейтърите и любителите на снежните спортове става ли вече за пързаляне в планината?
За излети вече без екипировка не става, а си иска и опит, и познания. 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
Здравейте и от мен, ние с мъжото също обичаме да обикаляме. Преди две седмици ходихме до Черни връх, а мин. седмица бяхме на една хижичка на Витоша и отново направихме преход между хижите. Страхотно е 

I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
- ktv
- оптимист-неверник
-
Как стои въпросът с екипировката за зимен туризъм, че много ме човърка мерака за ходене по баирите?
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
ktv написа:Как стои въпросът с екипировката за зимен туризъм, че много ме човърка мерака за ходене по баирите?
http://www.stenata.com/

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

ако поне веднъж годишно не се кача на рилските езера значи съм пропилял годината 

ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
догодина мисля да мина пътя на Сантяго и ме интересува дали знаете някакъв благ форум като нашия, където мога да чета информация за раници, обувки и т.н., защото трябва да се екипирам с всичко 

Tux0 Ca !

Как стои въпроса да си опъна палатчица където си поискам някъде по високото в Рила, Пирин - проблеми със служители, едри животни...?
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
- ktv
- оптимист-неверник
-
Въпрос към знаещите- каня се да се качвам на Витоша този уикенд, с каква непрофесионална екипировка може да се случи това? За лятото е ясно, ама за зимата със сняг нямам инфо, та всичко е от значение, не само екипировката. Благодаря предварително!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
ktv написа:Въпрос към знаещите- каня се да се качвам на Витоша този уикенд, с каква непрофесионална екипировка може да се случи това? За лятото е ясно, ама за зимата със сняг нямам инфо, та всичко е от значение, не само екипировката. Благодаря предварително!
кажи от къде ще минеш до къде ще стигнеш. Ако ще минеш от лифта на алеко до черни връх по царския път ще можеш по дънки хубаво яке и обувки дето не се плъзгат

- ktv
- оптимист-неверник
-
"Златни мостове"- Ветровала или нещо друго, още не знам.
Chapai написа:Как стои въпроса да си опъна палатчица където си поискам някъде по високото в Рила, Пирин - проблеми със служители, едри животни...?
Няма как да стане където си искаш,разбира се ако не те види парковата охрана.Все пак са национални паркове и разпъването на палатки е забранено извън оказаните за това места.Едри животни освен крави или някои коне няма да видиш.

- ktv
- оптимист-неверник
-
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
GVT написа:Chapai написа:Как стои въпроса да си опъна палатчица където си поискам някъде по високото в Рила, Пирин - проблеми със служители, едри животни...?
Няма как да стане където си искаш,разбира се ако не те види парковата охрана.Все пак са национални паркове и разпъването на палатки е забранено извън оказаните за това места.Едри животни освен крави или някои коне няма да видиш.
Не го лъжи, зимата има диви животни, и слизат ниско за храна, на витоша е пълно с мечки
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
N.Mihaylovski написа:GVT написа:Chapai написа:Как стои въпроса да си опъна палатчица където си поискам някъде по високото в Рила, Пирин - проблеми със служители, едри животни...?
Не го лъжи, зимата има диви животни, и слизат ниско за храна, на витоша е пълно с мечки
Колега,моите уважения ама ти намери на кой да обясняваш за диви животни и гора.

В България няма диво животно което да те нападне безпричинно.все пак не живеем в Аляска,като надушат човек и бегат като бит п..ст.

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
GVT написа:N.Mihaylovski написа:GVT написа:Chapai написа:Как стои въпроса да си опъна палатчица където си поискам някъде по високото в Рила, Пирин - проблеми със служители, едри животни...?
Колега,моите уважения ама ти намери на кой да обясняваш за диви животни и гора.![]()
![]()
В България няма диво животно което да те нападне безпричинно.все пак не живеем в Аляска,като надушат човек и бегат като бит п..ст.
Ами да ти кажа, че миналата есен на платото на Витоша като видех мечката на около 20-25 метра, и тя ме виде и хич ен бегаше да знаеш, освен, че аз щях да се насера.
Не ми се влиза в спорове, но за твое инфо ще ти кажа имам вила на 45 километра от София намира се в средна гора почти в гората ми е вилата, зимата вълците са на оградата и хич не ги е страх, ходи се да се пикае единия пикае другия е с фенер и пушка щото вълците нападат.
Та колега незнам кои си но аз много съм видял

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3