проблем с духането на парно печка клима е38
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- turbobanana
- кандидат ентусиаст
-
Re: проблем с духането на парно печка клима е38
Колега, от супер-описанието което си дал дори не мога да разбера какъв е проблема!
Единственото, което се разбира е, че Удряш таблото от една страна и мислиш че става нещо.
Кажи с думи ясни какво не работи и какво се случва и ще ни бъде по-лесно да помогнем!
Поздрави,
Сашо.
Единственото, което се разбира е, че Удряш таблото от една страна и мислиш че става нещо.
Кажи с думи ясни какво не работи и какво се случва и ще ни бъде по-лесно да помогнем!
Поздрави,
Сашо.
- vanko_penkov
- Потребител
-

извод:
маистора искаше само таблото монташ ,демонташ 150,160
а до проблема не се стигаше за пари поради незнаината пречина кво штеше да излезе.
та с малко гледане и отверка,лимбос и някои клуче(и три лева за четките )става всичко
мерси на всички колеги за садеиствието

- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
Не бьрзай с радването. С такива четки изкарах 1 месец.
vanko_penkov написа::D днес големия ден настапи,след няколко гледания по тия клипови които ми праштаха колегите за което сам им мн.благодарен![]()
реших да деиствам.та махнах таблото отворих мотора бутнах го и трагна,огасих го после пак го пускам и неиска,пак го побутнах и трагна,та си викам маи четки.извадих го отворих четките и познаите(няма никои )хаиде до наи близкия ел. магазин две четки(3 лева за двете)запоих ги и всичко ок
![]()
![]()
.остава утре само зглобяването което направо ме подлодява но всичко си има цена
![]()
извод:
а до проблема не се стигаше за пари поради незнаината пречина кво штеше да излезе.
та с малко гледане и отверка,лимбос и някои клуче(и три лева за четките )става всичко
мерси на всички колеги за садеиствието![]()
Евала за ентусиазма колега.Дано това е последното отваряне на таблото.

Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....
- iliew
- ентусиаст
-
kita написа:vanko_penkov написа::D днес големия ден настапи,след няколко гледания по тия клипови които ми праштаха колегите за което сам им мн.благодарен![]()
реших да деиствам.та махнах таблото отворих мотора бутнах го и трагна,огасих го после пак го пускам и неиска,пак го побутнах и трагна,та си викам маи четки.извадих го отворих четките и познаите(няма никои )хаиде до наи близкия ел. магазин две четки(3 лева за двете)запоих ги и всичко ок
![]()
![]()
.остава утре само зглобяването което направо ме подлодява но всичко си има цена
![]()
извод:
мерси на всички колеги за садеиствието![]()
Евала за ентусиазма колега.Дано това е последното отваряне на таблото.
А дано ама надали....
- vanko_penkov
- Потребител
-
какво искате да кажете че тия четки кадето сам сложил се износват по барзо ли?и ако е така кви трябваше да сложа и от каде трябваше да се вземат? а аз такмо си
и се наслаждавах на хубавото парно досега , а вие ме разбихте 

Кви четки сложи, графитни или медно-графитни.Ако са меки, ще заминат бързо, ако са с много мед, ще изядът колекторните пластини.А бе мисля,квито и да си сложил, 2-3год.ше караш. 

Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....
- vanko_penkov
- Потребител
-
ми незнам с кав процент мет или графит са, ама са за стартер или алтернатор ми каза човека и с малко поизпилване тук там вече са за моторче на парно 

- iliew
- ентусиаст
-
vanko_penkov написа:ми незнам с кав процент мет или графит са, ама са за стартер или алтернатор ми каза човека и с малко поизпилване тук там вече са за моторче на парно
Kолега пак ти казвам.... и аз правих сьщата процедура...още преди 2г...пилене глупости... и не изкараха и 2 месеца...
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2