проблем с духането на парно печка клима е38

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: проблем с духането на парно печка клима е38

Мнение от turbobanana » 17 Окт 2011, 0:39

Колега, от супер-описанието което си дал дори не мога да разбера какъв е проблема!
Единственото, което се разбира е, че Удряш таблото от една страна и мислиш че става нещо.
Кажи с думи ясни какво не работи и какво се случва и ще ни бъде по-лесно да помогнем!
Поздрави,
Сашо.

Потребител
Аватар

Мнение от vanko_penkov » 17 Окт 2011, 21:52

:D днес големия ден настапи,след няколко гледания по тия клипови които ми праштаха колегите за което сам им мн.благодарен :bowdown: :bowdown: реших да деиствам.та махнах таблото отворих мотора бутнах го и трагна,огасих го после пак го пускам и неиска,пак го побутнах и трагна,та си викам маи четки.извадих го отворих четките и познаите(няма никои )хаиде до наи близкия ел. магазин две четки(3 лева за двете)запоих ги и всичко ок :D :D :D .остава утре само зглобяването което направо ме подлодява но всичко си има цена :D
извод:
маистора искаше само таблото монташ ,демонташ 150,160
а до проблема не се стигаше за пари поради незнаината пречина кво штеше да излезе.
та с малко гледане и отверка,лимбос и някои клуче(и три лева за четките )става всичко

мерси на всички колеги за садеиствието :bowdown: :D

ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има..
Мечтае да кара: .....

Мнение от iliew » 18 Окт 2011, 1:20

Не бьрзай с радването. С такива четки изкарах 1 месец.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kita » 18 Окт 2011, 9:28

vanko_penkov написа::D днес големия ден настапи,след няколко гледания по тия клипови които ми праштаха колегите за което сам им мн.благодарен :bowdown: :bowdown: реших да деиствам.та махнах таблото отворих мотора бутнах го и трагна,огасих го после пак го пускам и неиска,пак го побутнах и трагна,та си викам маи четки.извадих го отворих четките и познаите(няма никои )хаиде до наи близкия ел. магазин две четки(3 лева за двете)запоих ги и всичко ок :D :D :D .остава утре само зглобяването което направо ме подлодява но всичко си има цена :D
извод:
а до проблема не се стигаше за пари поради незнаината пречина кво штеше да излезе.
та с малко гледане и отверка,лимбос и някои клуче(и три лева за четките )става всичко

Евала за ентусиазма колега.Дано това е последното отваряне на таблото. :bchug:
Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....

ентусиаст
Аватар

Мнение от iliew » 18 Окт 2011, 11:00

kita написа:
vanko_penkov написа::D днес големия ден настапи,след няколко гледания по тия клипови които ми праштаха колегите за което сам им мн.благодарен :bowdown: :bowdown: реших да деиствам.та махнах таблото отворих мотора бутнах го и трагна,огасих го после пак го пускам и неиска,пак го побутнах и трагна,та си викам маи четки.извадих го отворих четките и познаите(няма никои )хаиде до наи близкия ел. магазин две четки(3 лева за двете)запоих ги и всичко ок :D :D :D .остава утре само зглобяването което направо ме подлодява но всичко си има цена :D
извод:

Евала за ентусиазма колега.Дано това е последното отваряне на таблото. :bchug:

А дано ама надали....

Потребител
Аватар

Мнение от vanko_penkov » 18 Окт 2011, 15:26

какво искате да кажете че тия четки кадето сам сложил се износват по барзо ли?и ако е така кви трябваше да сложа и от каде трябваше да се вземат? а аз такмо си :driving: и се наслаждавах на хубавото парно досега , а вие ме разбихте :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kita » 18 Окт 2011, 17:17

Кви четки сложи, графитни или медно-графитни.Ако са меки, ще заминат бързо, ако са с много мед, ще изядът колекторните пластини.А бе мисля,квито и да си сложил, 2-3год.ше караш. ;)
Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....

Потребител
Аватар

Мнение от vanko_penkov » 18 Окт 2011, 17:30

ми незнам с кав процент мет или графит са, ама са за стартер или алтернатор ми каза човека и с малко поизпилване тук там вече са за моторче на парно :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от iliew » 18 Окт 2011, 22:24

vanko_penkov написа:ми незнам с кав процент мет или графит са, ама са за стартер или алтернатор ми каза човека и с малко поизпилване тук там вече са за моторче на парно :D

Kолега пак ти казвам.... и аз правих сьщата процедура...още преди 2г...пилене глупости... и не изкараха и 2 месеца...

Предишна

Назад към Е38